- 22 Mayıs 2015
- 900
- 753
- 303
kaşarlı tost yerine çavdarlı peynırlı tost tavsıye ederım canım bır de ıkı ana öğün arasına 4 saat koysan daha guzel olur:)Bugunku menum..
Sabah 08.00
1 kasarli tost
Oglen 11.30
Patates yemegi
Az bisey pilav
Aksam
Geleneksel bir vietnam yemegi ama nasil anlatacagimi hic bilmiyom, tanidigimiz hicbisey benzemiyo cunku
Bi de 2 gundur 30ar dk yuruyus yapiyom sabahlari...
Ben de klonoskopi olmak istemedim. Ama herkesin durumu farkli olabiliyor. Baska semptomlar da varsa daha onemli birsey olmadigindan emin olmak icin istemis olabilir doktor. Aksatmamak lazim aslinda.
Bende mobilden giriyorum.Bir şey yemezseniz metabolizmanız yavaşlar.Kendinize iyi bakınhiç keyfim yok bugün. ne bişey yiyebildim ne uyuyabildim. bi sabah 1 saat yürüyüş yaptım. siteyi açıp bakamadım. 5 mesaj hakkını bugün doldurdum mu bilmiyorum geceleri de uyanık olup yazdığım için. bu arada bu sitenin mobil kullanımı neden bu kadar zor?
Bu ulkede ekmek yok ki. Sadece beyaz tost ekmegikaşarlı tost yerine çavdarlı peynırlı tost tavsıye ederım canım bır de ıkı ana öğün arasına 4 saat koysan daha guzel olur:)
benimkinin içinde yulaf unu, chia tohumu, bitkisel karısımlar varmış. tadı süper ama ya işte bu beni kahveden vazgeçirebilirMemnun kalırsan bende kullanmak isterim benim çayım : elma,limon,rulo tarçın,karabiber ve karanfilden oluşuyor inş faydasını görürüz :)
hangi ülke orası yaBu ulkede ekmek yok ki. Sadece beyaz tost ekmegiOyle cavdar mavdar hic yok. Hatta beyaz peynir filan da yok. Sadece kasar...
ben çayların tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum ama yine de sen deneyince görecez. Sonucunu merakla bekliyorumkızlar bi arkadaşla karşılaştık önceden kiloluydu baya kilo vermiş, aztec çayı diye bi şey içmiş, içinde chia tohumu varmış, vitamin, mineral, lif, protein varmış, tok tutucu özelliği varmış, ondan içtiği için ister istemez çok yemiyormuş, zaten vücudunun ihtiyacı olan herşey içinde varmış. kalan bi kaç paketini bana verdi denemem için, eğer memnun kalırsam ben de alacağım, onu içeceğim için kahvaltı menümden ekmeği çıkardım, 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytinle yanında bu çaydan içeceğim. su ile de yapılıyor, süt ile de. ama sütle yapılanın tadı daha güzel oluyor, bakalım tok tutacak mı gerçekten
ben de mobilden de giriyorum ama bana çok zor geliyorhiç keyfim yok bugün. ne bişey yiyebildim ne uyuyabildim. bi sabah 1 saat yürüyüş yaptım. siteyi açıp bakamadım. 5 mesaj hakkını bugün doldurdum mu bilmiyorum geceleri de uyanık olup yazdığım için. bu arada bu sitenin mobil kullanımı neden bu kadar zor?
Vietnam. Burda ekmek yerine pilav yiyolar. Kahvaltida bile. Yagsiz tuzsuz pilav yapip ustune sahanada yumurta koyup bi de ketcap dokup yiyolar. Uzakdogu hep boyle. Onlar da bize sasiriyo. Ekmek yenir mi kahvaltida diye.hangi ülke orası ya
Yulafın tok tutucu özelliği var diye biliyorum ve chia tohumu kilo almak içinde kullanılan birşey. Bende şu yulaf ezmesini merak ediyorum.metasbolizması yavaş olanlar böyle tariflere ihtiyaç duyuyor benim gibi.lifli yulaflı besinler sindirime kolaylık sağlıyor.kahve en çok sevdiğimbenimkinin içinde yulaf unu, chia tohumu, bitkisel karısımlar varmış. tadı süper ama ya işte bu beni kahveden vazgeçirebilir
şekersiz içemiyorum o yüzden sütü dolduruyorum ben de tadı yumuşasın diyeYulafın tok tutucu özelliği var diye biliyorum ve chia tohumu kilo almak içinde kullanılan birşey. Bende şu yulaf ezmesini merak ediyorum.metasbolizması yavaş olanlar böyle tariflere ihtiyaç duyuyor benim gibi.lifli yulaflı besinler sindirime kolaylık sağlıyor.kahve en çok sevdiğimdiğerleri kilo aldırırken şekersiz türk kahveside metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını hızlandırıyo diye okumuştum.şekersiz zor içiliyo ya
aaa kore gibi, korede de asla ekmek yemezler, ekmeğin yerini pilav lapası alır hatta bazen yemeğin yanında getirilen lapayı yemeğin içine karıştırıp da yiyorlar, ama bilemiyorum ya türk mutfağı daha güzel bence, bi zayıflım da o fırından sıcak çıkan somun ekmekler var ya, ya da susamlı pideler... onlarla mis gibi kahvaltı yapıcamVietnam. Burda ekmek yerine pilav yiyolar. Kahvaltida bile. Yagsiz tuzsuz pilav yapip ustune sahanada yumurta koyup bi de ketcap dokup yiyolar. Uzakdogu hep boyle. Onlar da bize sasiriyo. Ekmek yenir mi kahvaltida diye.
aslında çay değil gıda takviyesi diye geçiyormuş, yani içinde protein lif her şey olduğu için yemek yeme hissini azaltıyormuş yani hem tok tutup hem de kilo aldırmıyormuş, ama tabiiki tek başına onu kullanmıyorum dikkat ediyorum, yarın da spor merkezine yazılmayı düşünüyorum, evde zor oluyor.ben çayların tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum ama yine de sen deneyince görecez. Sonucunu merakla bekliyorum
Chia tohumu , pekmez birşey daha vardı kilo almak isteyenler için bir tarifti Zahide Yetişin programında.Seninki çay olarak içinde başka şeylerde var belki o da zayıflamaya yararlı olur.Araştırmak lazım.şekersiz içemiyorum o yüzden sütü dolduruyorum ben de tadı yumuşasın diyechia tohumu kilo mu aldırıyormuş?? ama bu zayıflamak için kullanılan bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?