Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kusura bakmayın bir süredir giremedim. Haftasonu cok yoğundum yazın evlenıyorum malum dugun hazırlıkları esya bak ev gez. Ay benı boncugumuz dıye kaydetmışsınız yerımmm cok sevındımmm

Bugunku menum..

Sabah 08.00
1 kasarli tost

Oglen 11.30
Patates yemegi
Az bisey pilav

Aksam
Geleneksel bir vietnam yemegi ama nasil anlatacagimi hic bilmiyom, tanidigimiz hicbisey benzemiyo cunku

Bi de 2 gundur 30ar dk yuruyus yapiyom sabahlari...

kaşarlı tost yerine çavdarlı peynırlı tost tavsıye ederım canım bır de ıkı ana öğün arasına 4 saat koysan daha guzel olur:)

Ben de klonoskopi olmak istemedim. Ama herkesin durumu farkli olabiliyor. Baska semptomlar da varsa daha onemli birsey olmadigindan emin olmak icin istemis olabilir doktor. Aksatmamak lazim aslinda.

olmadım daha önce. etkileri üzerinden ibs teşhisi söylendi ama kesin olması ve ilaç yazabilmesi açısından şart olduğunu söyledi bende uzun süredir yaptırmadım. başka teşhis yolu yok mu diye de direttim ama kabul etmedi. değişti de zaten başka bi doktor arayışındayım

hiç keyfim yok bugün. ne bişey yiyebildim ne uyuyabildim. bi sabah 1 saat yürüyüş yaptım. siteyi açıp bakamadım. 5 mesaj hakkını bugün doldurdum mu bilmiyorum geceleri de uyanık olup yazdığım için. bu arada bu sitenin mobil kullanımı neden bu kadar zor?

Bende mobilden giriyorum.Bir şey yemezseniz metabolizmanız yavaşlar.Kendinize iyi bakınsevgiler.

kaşarlı tost yerine çavdarlı peynırlı tost tavsıye ederım canım bır de ıkı ana öğün arasına 4 saat koysan daha guzel olur:)
Bu ulkede ekmek yok ki. Sadece beyaz tost ekmegi Oyle cavdar mavdar hic yok. Hatta beyaz peynir filan da yok. Sadece kasar...

Memnun kalırsan bende kullanmak isterim benim çayım : elma,limon,rulo tarçın,karabiber ve karanfilden oluşuyor inş faydasını görürüz :)
benimkinin içinde yulaf unu, chia tohumu, bitkisel karısımlar varmış. tadı süper ama ya işte bu beni kahveden vazgeçirebilir

sabah 10:00
2 yumurta
peynir
2 dlm ekmek

ara 11:00
1 portakal

öğle 13:00
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği

akşam 17:00
2 dlm pizza

2 lt su

ben çayların tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum ama yine de sen deneyince görecez. Sonucunu merakla bekliyorum

ben de mobilden de giriyorum ama bana çok zor geliyor
canım istersen şu yazı rengini değiştir okumakta çok zorlanıyorum

benimkinin içinde yulaf unu, chia tohumu, bitkisel karısımlar varmış. tadı süper ama ya işte bu beni kahveden vazgeçirebilir
Yulafın tok tutucu özelliği var diye biliyorum ve chia tohumu kilo almak içinde kullanılan birşey. Bende şu yulaf ezmesini merak ediyorum.metasbolizması yavaş olanlar böyle tariflere ihtiyaç duyuyor benim gibi.lifli yulaflı besinler sindirime kolaylık sağlıyor.kahve en çok sevdiğim diğerleri kilo aldırırken şekersiz türk kahveside metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını hızlandırıyo diye okumuştum.şekersiz zor içiliyo ya

Sabah kahvaltım: 2yumurta, zeytin bir dilim tam tahıllı ekmek biraz yeşillik
Kuşluk: bir portakal
Öğle : bir kase çorba,iki köfte ,salata yogurt, bir dilim ekmek
ikindi:elma
Akşam;3 yemek kaşığı pilav, bir köfte büyüklüğünde tavuk eti,yoğurt -salata bir dilim ekmek
Ve iki litre su yatarkende 1 bardak süt (yağsız)

şekersiz içemiyorum o yüzden sütü dolduruyorum ben de tadı yumuşasın diye chia tohumu kilo mu aldırıyormuş?? ama bu zayıflamak için kullanılan bi şey.

Vietnam. Burda ekmek yerine pilav yiyolar. Kahvaltida bile. Yagsiz tuzsuz pilav yapip ustune sahanada yumurta koyup bi de ketcap dokup yiyolar. Uzakdogu hep boyle. Onlar da bize sasiriyo. Ekmek yenir mi kahvaltida diye.
aaa kore gibi, korede de asla ekmek yemezler, ekmeğin yerini pilav lapası alır hatta bazen yemeğin yanında getirilen lapayı yemeğin içine karıştırıp da yiyorlar, ama bilemiyorum ya türk mutfağı daha güzel bence, bi zayıflım da o fırından sıcak çıkan somun ekmekler var ya, ya da susamlı pideler... onlarla mis gibi kahvaltı yapıcam

ben çayların tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum ama yine de sen deneyince görecez. Sonucunu merakla bekliyorum
aslında çay değil gıda takviyesi diye geçiyormuş, yani içinde protein lif her şey olduğu için yemek yeme hissini azaltıyormuş yani hem tok tutup hem de kilo aldırmıyormuş, ama tabiiki tek başına onu kullanmıyorum dikkat ediyorum, yarın da spor merkezine yazılmayı düşünüyorum, evde zor oluyor.
zaten benim tek sıkıntım aç kalmak. aç kalınca ne derse ne başka bi şeye odaklanamıyorum, bu beni tok tutarsa gerçekten benim için süper olacak.

şekersiz içemiyorum o yüzden sütü dolduruyorum ben de tadı yumuşasın diye chia tohumu kilo mu aldırıyormuş?? ama bu zayıflamak için kullanılan bi şey.
Chia tohumu , pekmez birşey daha vardı kilo almak isteyenler için bir tarifti Zahide Yetişin programında.Seninki çay olarak içinde başka şeylerde var belki o da zayıflamaya yararlı olur.Araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…