Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Chia tohumu , pekmez birşey daha vardı kilo almak isteyenler için bir tarifti Zahide Yetişin programında.Seninki çay olarak içinde başka şeylerde var belki o da zayıflamaya yararlı olur.Araştırmak lazım.
aztec diyeti yazıp bak bi google a istersen benim yanlış anladığım bi yerler var mı acaba :)

aztec diyeti yazıp bak bi google a istersen benim yanlış anladığım bi yerler var mı acaba :)
Evet çok faydaları var saymakla bitmiyor :) memnun kalırsan bnde kullanmak isterim. Tıbbi ve aromatik bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sayfasına bir göz atmanı tavsiye ederim.vaktim olduğunda bnde bakacağım.şimdilik bende meyveli çaya devam ediyorum.umarım işe yarar. Birde dün sabah ılık limonlu sirkeli su içtim miğdem öyle bir yandı ki bidaha asla ikisini karıştırıp içmem

Haftayı ortaladık cumaya az kaldı tırs. Akşama çozum bulmam lazım kızlar .çok acıkıyorum ya. Sabah yumurta,peynir.zeytin,reçel yedim.ekmek yok.oğlen-kahve,mandalina,iki bardak ayran. Akşam-çorba,pırasa yemeği ve bezelye yemeği yedim. Şimdi de leblebi yedim. Bi tane de mercimek köftesi yedim kızlar akşam çok acıkıyorum ya siz neler yiyiyorsunuz. Yoğurt da yedim bak yazınca aklıma geliyor.

Bir su bardağı süt içmeni tavsiye ederim.Yada bir kâse yoğurt bende ekmeğe bir çözüm bulmam lazım akşamları 1 dilim yiyeceğim diyorum bazen 3 dilim oluyor.önceden bazlama yapar yerdim.Kilom artınca kestim.

Allah kolaylık versin hepimize inşallah veririz şu kg. Yaş ilerleyince verilmiyormuş...

Iyi geceler hanımlar, 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Bugün biraz yoğundum. Yürüyüşten sonra spor salonuna gittim. Hayatımda ilk defa masaj yaptırdım çok iyi geldi. Kızımı alıp eve geldim yatarım diyordum ama kızıma dayanamadım onu parka götürdüm. Sonra yemek faslı tabi. Ee çocuk uyuyunca da eşimle oturduk sohbet ettik. Şimdi yattık yatmadan yazayım dedim hemen.

Kahvaltı
2 dilim cavdar ekmeğinden tost yağsız
1 bardak şekersiz çay
Domates
Salatalik

Öğlen
Zeytinyağlı bamya
Salata
Yoğurt

Ara
2 adet gün kurusu

Akşam
Kokoreç
Salata
Ayran

3litre su
Toplam 180 dk spor

Hepinizi öpüyorum iyi geceler

yazı stilimi klasik yapıyorum. klasik diyet kahvaltı öğlen ve akşam sebze çorbası salata. bi tanede akrabama yaptığım yalancı baklavadan aldım o da günü hafif geçirdiğim için. hayatımda ilk defa kefir içtim. ben bugüne kadar niye hiç almamışım bunu diye hayıflanıyorum. bundan sonra bunun bağımlısıyım birde tiroid hormon dozu fazla mı geldi nedir yerimde duramıyorum saat tutmadım ama yeterince yürümüşümdür. bu uyuyamama durumumda bence bundan kaynaklı.

günaydın

dünkü menüm
sabah 10:30
menemen
2 dlm peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek

ara: 11:30
1 portakal

öğle 13.00
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
1 dlm ekmek

ara 15.00
1 avuç fındık

akşam 19:00
5 tane içli köfte
1 kese yoğurt çorbası

Kizlar menulerinizi bu sekilde paylasmanizi istiyoruz metin olmiycak böyle alt alta saatleriyle su+ spor miktariyla birlikte herkes menüsünü lütfen yukardaki gibi paylassin.

Merhana hanimlar kizim hasta mi dis mi cikariyo tam algilayamadik doktora gidicez cok yohun gecen gunun ardindan uykusuzlukk..bu ardaa hanimlar yarin ici heyecanliyim acikcasi..kuzusumda sifasini verir insaallah Rabbim gumbur gumbur bi haftaya baslayacagim insaallah biiznillah

Merhaba kızlar sabah aç karnına tartı ile akşam ki tartı arasında baya fark oluyor yarın için sizler nasıl yapıyorsunuz.sbh tartılıp hesaplayıp mı yazıcam yoksa öğlen mi ? En çok suyuda öğlen içiyorum kafam karıştı

Sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
6 zetin
Karışık salata
1 bardak şekersiz çay
Öğlen:bir kase çorba
5 kaşık fasülye yemeği
Yoğurt-salata
Ara: bir portakal
Akşam: bir kase çorba
5 kaşık fasülye yemeği
1 dilim ekmek-yoğurt-karışık salata
2 litre su
Spor : öģleden sonra yapıyorum.
20 dk bisiklet 30 dk yürüyüş
( akşamları yatmadan bir bardak süt)

Genelde sabahlari ac karnina ve tuvalete gittikten sonra cikan kiloyu baz alir doktorlar bile. O yuzden ben hep oyle tartiliyorum

Bugunku menum:

Kahvalti: yok

Oglen 12.00
Bir degisik Vietnam yemegi. Nasil anlatsam bilemiyorum ama manti gibi bisey.

Aksam 7.00

Et kavurma
Salata

Su: 2 litre
Spor: Yok

Ben bu hafta ya fazla cikarim tartida ya da ayni kalmisimdir en fazla

Dun aksam komsum yiyecek getrmis.neyse ki az tattim yemedim.sabah gitmisti kg. Sevindim.basim donuyor .yenilen seyler klasik . Kahvalti , corba,yemek . Offf

Dun aksam komsum yiyecek getrmis.neyse ki az tattim yemedim.sabah gitmisti kg. Sevindim.basim donuyor .yenilen seyler klasik . Kahvalti , corba,yemek . Offf
Rock Haftasi
(Round 5)

Sabah45
1 yumurta ile
menemen
3 dilim peynir
9 zeytin

1 pecan

Ara 16:00
2 Kayisi
2 Erik

Aksam 19:30
5 izgara Köfte
9 cherry domates
1 ceviz+cashew+badem
(hepsi kavrulmamis,tuzsuz)

Su: yaklasik 2 litre
Spor: Sabah kahvaltidan önce 40dk yürüyüs
Aksam 21 gibi 40dk yürüyüs+15dk crosstrainer+10dk squat, lunge vesaire
Toplam: 105 dk Spor

Bu sekilde olcak menü paylasimi !!!

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 parca kaşar peyniri
Domates,salatalik,maydanoz

Öğlen
Zeytinyağlı bamya
Yoğurt

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt
Salata

2,5 litre su
180 dk spor (90 dk yürüyüş 9km, 90 dk spor salonunda fitness,sauna,yüzme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…