- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
aztec diyeti yazıp bak bi google a istersen benim yanlış anladığım bi yerler var mı acaba :)Chia tohumu , pekmez birşey daha vardı kilo almak isteyenler için bir tarifti Zahide Yetişin programında.Seninki çay olarak içinde başka şeylerde var belki o da zayıflamaya yararlı olur.Araştırmak lazım.
Evet çok faydaları var saymakla bitmiyor :) memnun kalırsan bnde kullanmak isterim. Tıbbi ve aromatik bitkiler uzmanı Ayhan Ercan sayfasına bir göz atmanı tavsiye ederim.vaktim olduğunda bnde bakacağım.şimdilik bende meyveli çaya devam ediyorum.umarım işe yarar. Birde dün sabah ılık limonlu sirkeli su içtim miğdem öyle bir yandı kiaztec diyeti yazıp bak bi google a istersen benim yanlış anladığım bi yerler var mı acaba :)
Allah kolaylık versin hepimize inşallah veririz şu kg. Yaş ilerleyince verilmiyormuş...Bir su bardağı süt içmeni tavsiye ederim.Yada bir kâse yoğurtbende ekmeğe bir çözüm bulmam lazım akşamları 1 dilim yiyeceğim diyorum bazen 3 dilim oluyor.önceden bazlama yapar yerdim.Kilom artınca kestim.
Kizlar menulerinizi bu sekilde paylasmanizi istiyoruz metin olmiycak böyle alt alta saatleriyle su+ spor miktariyla birlikte herkes menüsünü lütfen yukardaki gibi paylassin.Rock Haftasi
(Round 5)
Sabah45
1 yumurta ile
menemen
3 dilim peynir
9 zeytin
1 pecan
Ara 16:00
2 Kayisi
2 Erik
Aksam 19:30
5 izgara Köfte
9 cherry domates
1 ceviz+cashew+badem
(hepsi kavrulmamis,tuzsuz)
Su: yaklasik 2 litre
Spor: Sabah kahvaltidan önce 40dk yürüyüs
Aksam 21 gibi 40dk yürüyüs+15dk crosstrainer+10dk squat, lunge vesaire
Toplam: 105 dk Spor
Genelde sabahlari ac karnina ve tuvalete gittikten sonra cikan kiloyu baz alir doktorlar bile. O yuzden ben hep oyle tartiliyorumMerhaba kızlar sabah aç karnına tartı ile akşam ki tartı arasında baya fark oluyor yarın için sizler nasıl yapıyorsunuz.sbh tartılıp hesaplayıp mı yazıcam yoksa öğlen mi ? En çok suyuda öğlen içiyorum kafam karıştı
Rock HaftasiDun aksam komsum yiyecek getrmis.neyse ki az tattim yemedim.sabah gitmisti kg. Sevindim.basim donuyor .yenilen seyler klasik . Kahvalti , corba,yemek . Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?