Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

90.4 den 88 kg e düştüm
Mrb ben Enise . Öncelikle Hg.
Kilo bildirimler oarazarmtesi ve cuma saat 13.00 e kadar yapiliyor. Bu şekilde değil. Listeye gerekli hesapları yaparak doğru listeyi alintilayarak.
Başlangıç tarihini ( bizim takima)
Hedef kilonu yazar misin

Sabah peynir zeytin yumurta yeşillik. Öğlen 1 bardak sut ve iki bardak ayran. Akşam yeşillik,çorba,köfte patates.benim için gece çok önemli çnku açlıktan takatim kalmıyor
Günlük menüler bu şekilde değil. Saatleri ile birlikte liste halinde yazılacak.
Böyle düz yazı şeklinde değil. Menü sonuna içilen su miktarı ve yapılan spor dk olarak ve ne sporu yaptıgini ekleyeceksin cnm

***10. TAKIM 508.ETAP***
Enise07(75.1/74.8/0.3%0.40)
Nesli Han (82.9/82/0.9/%1.09)

GoblininGelini (73.1/72.8/0.3/%0.41)
diyetlife (92.5/91/1.5/%1.62)
Sakine_zeyneb sena (87.6/86.3/1.3/%1.48)
Baslangic Tarihi 11.02.17,
Basladigi Kilo 91,40, Hedef Kilo 65

10. Takım yüzdesi :%1.000

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

88prenses22
Baslangic Tarihi 08.02.17
Baslangic Kilo:97
Hedef Kilo:70
Listeye muhtemelen giris: o is bende
(93/92.8/0.2/%0.22)

B borntofight
Baslangic Tarihi 26.02.17,
Basladigi Kilo 94, Hedef Kilo 54
Listeye muhtemelen giris 17.03.17
(92.9/93.0/+0.1/%+0.10)

hidden paradise
Başlangıç : 06.03 2017
Listeye muhtemel giris: 24.03.2017
Başlangıç kilo 80.8
Hedef: 60
(80.8/78.6/2.2/%2.72)

K _krbck
(90.4/88/2.4/%2.65)

K kullaniciyeni
Başlangıç tarih:
Muhtemel giriş :
Başlangıç kilo:
Hedef:
(///)

Bestblondie
Başlangıç tarih:
Muhtemel giriş :
Başlangıç kilo:
Hedef :
(///)

Kuzularin Yüzdesi:

Izinli Üyeler***

Cansu-S
Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

mobilde çok zor geliyor lap topa geçinxe yapayım misafirim var yoğunum bugün
Bugün için tmm fakat diğer bildirim günlerinde dikkat edelim lütfen. 13.00 e kadar kesinlikle bildirim yapılacak. Hele ki cuma listesinde asla mazeret kabul etmiyoruz. Telefondan zor diye bir bahane kabul etmiyorum. Biz de telefondan giriyoruz. Ama ne listeler duzEnliyoruz.

Hatunlaaaarrr

Gecen haftaki nota silinecek.
Herkesi tek tek tebrik ediyorum
3. Olduk diye gördüm. İnşallah yanlışım yoktur.

Bir nota aldık bir sildirdik bi aldık bir sildirdik :)))) sıra yine mi nota almaya geldi? ?????

Hayiiiirrrr. ..

Bu hafta da güzel bir şekilde beslenicez ve spor yapıcaz. Tmm mi guzellerim. Ballı lokmalarim.
Seviyorum sizi.

Biliyorsunuz cansutr kaptanişkomuz izinde. Gözü arkada kalmasın. Biz güzel güzel hep ilk 3 te olmayı hedefleyelim. Ve tabi ki olalım da.

Anladim.o zaman ben yine diyetime devam edeyim baska bolumde yazayim.burda sistemli giremiyorum cnm sagol

Selam kizlar? Nasilsiniz? Enise07 ve cansutr sizden başka tanıdık kalmamış takımda
Bende Duru kızımla evdeyim, kendisi son hız büyümeye çalışıyor Bende tüm vaktimi ona harcıyorum. Bayadır uğramamıştım. Bi halinizi hatırınızı sormak istedim.
Yarin için bol şans diliyorum hepimize, iyi geceler

Hatunlar hayırlı geceler hepinize 3. Olmuş benim güzel takımım hepinizi tebrik ediyorum

Hatunlar bu nasıl hastalık çözemiyorum kızımın gündüz hiç birşeyi yok Maasallah ama gece olunca yavruma birşey oluyor her gece ayrı bir hastalık bugün de güldük gezdik eglendik babamız izinliydi akşam kv ye gittik 9.30 gibi çıktık evimizin arası 5 dk bile yok mesafe olarak arabayla eve gelene kadar 3 defa kustu üstüm kızımın üstü araba mahvoldu ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bi illettir ki kızımın yakasını birakmiyor burnu açıldı derken şimdi de kusmaya başladı ateşi var offff offf Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı

Evet, herzaman ilk 3 te olmakti Hedefimiz. illa hep birinci olacagiz diye bir dava yok.. Taabiiki Rockylerde filan 1 cilik bekleriz o artik dogal birsey

Anladim.o zaman ben yine diyetime devam edeyim baska bolumde yazayim.burda sistemli giremiyorum cnm sagol
Hoscakal.

ve aleykum selam senin kiz ne kadar oldu cnm ? emziriyormusun kilo durumun nasil ? biliyorsun burasi evin sayilir kapimiz her daim acik.. sormana dahi gerk yok varim dediginde bizimlesin
saolasin cnm Takim bir söyle bir böyle gecenlerde güzel bir yüzde ile 1 ci olduk... ama takim bireylerin yüzdeleri 2% lere yakin sayilardaydi... arada nota aliyoruz...diger hafta toparliyoruz bizde herkes genelde mesgül cok asiri bir muhabbet dönmüyor...sorunlar var ufak tefek ama asilcak gibi degil... bir yönetim kadro olusturdum Enise07 @Nesli Han ve @Cansu-S onlarla kafamiz denk oldugu icin... görev dagilimi yapip takimi yönetmeye calisiyoruz.... asla despot bir Kaptan olmadim sükür tüm kararlar, yada bir üyeye verilcek ceza 4 kisiden onaylanir öyle karar veriliyor....arada özel programmlar hazirliyoruz, No Carb yada Rocky Haftasi gibi... Evet bazen cok yorucu olabiliyor Kaptanlik.. o yüzden zaten suan izindeyim... ama diyete devam elimden geldigince

Oyyyy kuzuuummm hosgeldin. Seni görmek ne güzel. İyiyiz allaha şükür. İdare ediyor. Hayat çok yorucu bunun yanında kilo verme çabası. .. düşe kalka ilerliyoruz bakalım. Sende iyisini inşallah hersey yolunda mi bebis ne alemde. Büyümüştür tabi kuzucuk.

Tatlım allah şifa versin hastalıklar hep gece artıyor bende anlam veremiyorum. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…