Mrb ben Enise . Öncelikle Hg.90.4 den 88 kg e düştüm
Günlük menüler bu şekilde değil. Saatleri ile birlikte liste halinde yazılacak.Sabah peynir zeytin yumurta yeşillik. Öğlen 1 bardak sut ve iki bardak ayran. Akşam yeşillik,çorba,köfte patates.benim için gece çok önemli çnku açlıktan takatim kalmıyor
Allah razi olsunAlıştık biz direk hesapliyoruz canim sorun değil. Biraz daha dikkat. Geçmiş olsun kuzuya.
Sporda cortladigimi biliyor da ondan sanirim
Bu sekilde değil. Listeye yazicaksin ayrıca spor listesini de kontrol et ve oraya gereken bildirimi yapalım lütfen.bayanlar çok afedersiniz saat olarak geç yazabildim cuma tartısı kilom 96.5
mobilde çok zor geliyor lap topa geçinxe yapayım misafirim var yoğunum bugünBu sekilde değil. Listeye yazicaksin ayrıca spor listesini de kontrol et ve oraya gereken bildirimi yapalım lütfen.
Bugün için tmm fakat diğer bildirim günlerinde dikkat edelim lütfen. 13.00 e kadar kesinlikle bildirim yapılacak. Hele ki cuma listesinde asla mazeret kabul etmiyoruz. Telefondan zor diye bir bahane kabul etmiyorum. Biz de telefondan giriyoruz. Ama ne listeler duzEnliyoruz.mobilde çok zor geliyor lap topa geçinxe yapayım misafirim var yoğunum bugün
Anladim.o zaman ben yine diyetime devam edeyim baska bolumde yazayim.burda sistemli giremiyorum cnm sagolGünlük menüler bu şekilde değil. Saatleri ile birlikte liste halinde yazılacak.
Böyle düz yazı şeklinde değil. Menü sonuna içilen su miktarı ve yapılan spor dk olarak ve ne sporu yaptıgini ekleyeceksin cnm
Evet, herzaman ilk 3 te olmakti Hedefimiz. illa hep birinci olacagiz diye bir dava yok.. Taabiiki Rockylerde filan 1 cilik bekleriz o artik dogal birseyHatunlaaaarrr
Gecen haftaki nota silinecek.
Herkesi tek tek tebrik ediyorum
3. Olduk diye gördüm. İnşallah yanlışım yoktur.
Bir nota aldık bir sildirdik bi aldık bir sildirdik :)))) sıra yine mi nota almaya geldi? ?????
Hayiiiirrrr. ..
Bu hafta da güzel bir şekilde beslenicez ve spor yapıcaz. Tmm mi guzellerim. Ballı lokmalarim.
Seviyorum sizi.
Biliyorsunuzcansutr kaptanişkomuz izinde. Gözü arkada kalmasın. Biz güzel güzel hep ilk 3 te olmayı hedefleyelim. Ve tabi ki olalım da.
Anladim.o zaman ben yine diyetime devam edeyim baska bolumde yazayim.burda sistemli giremiyorum cnm sagol
ve aleykum selam
Cnm çok teşekkürler. ... sevgiler bizden size...
Oyyyy kuzuuummm hosgeldin. Seni görmek ne güzel. İyiyiz allaha şükür. İdare ediyor. Hayat çok yorucu bunun yanında kilo verme çabası. .. düşe kalka ilerliyoruz bakalım. Sende iyisini inşallah hersey yolunda mi bebis ne alemde. Büyümüştür tabi kuzucuk.
Tatlım allah şifa versin hastalıklar hep gece artıyor bende anlam veremiyorum. Geçmiş olsunHatunlar hayırlı geceler hepinize 3. Olmuş benim güzel takımım hepinizi tebrik ediyorum
Hatunlar bu nasıl hastalık çözemiyorum kızımın gündüz hiç birşeyi yok Maasallah ama gece olunca yavruma birşey oluyor her gece ayrı bir hastalık bugün de güldük gezdik eglendik babamız izinliydi akşam kv ye gittik 9.30 gibi çıktık evimizin arası 5 dk bile yok mesafe olarak arabayla eve gelene kadar 3 defa kustu üstüm kızımın üstü araba mahvoldu ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bi illettir ki kızımın yakasını birakmiyor burnu açıldı derken şimdi de kusmaya başladı ateşi var offff offf Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?