Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifasını versin inşallah..

Çok teşekkür ederim kızlar, kızım büyüyor teyzeleri 8.5 aylik oldu cok sukur hersey yolunda. Cansucum evet emziriyorum onun icin diyet pek yapamiyorum arada kacsa da dikkat ediyorum. Suan 67 kiloyum verilecek 4 kilom var. Cok opuyorum sizi, arada yine ugrarim
Cnm çok teşekkürler. ... sevgiler bizden size...

Balgamdan dolayı kusuyordur benimkide aynı burnunu temiz tutmak gerekiyormuş.ben okyanus suyu kullanıyorum birde başı yukarda yatırmak lazımmış gece uykusunda akıntı genize gitmemesi için ardından kuru öksürük geldi balgamdan dolayı kusmalar oldu.şimdi biraz daha iyi hafta içi kontürole gidicez bizde inş çabuk iyileşirler.Geçmiş olsun sizede

Allah razı olsun canim burnu açılmıştı aslında iyiydi gece ateşi filan çıkıyordu dün disaridaydik patates kızartması yedi onuda 2. Kez yağdan yapmışlar eski yağ yani gece eşimde bende hastalandık mahvolduk bugün iyi çok şükür ama kızımı düşürdü eşimin yeğenleri başı şişti morardı offf ya çocuğu bi dışarı çıkarıyorum başımıza binbir türlü hal geliyor

Ay alarji bile yapar o bende kızartma yedikten sonra ertesi gün yüzüm inanılmaz şişmişti.sabh aynaya baktım bidaha baktım şok oldum.Ağladım hatta.anneme yüzümü çekip foto attım o da şaşırdı.Dr. gittik ne yemiştin ne içmiştin dedi muayeneden snra alarji hapı verdi.Dışarı bile çıkmadım beni gören korkmasın diye. Nazar mı var acaba çocukta ? Birde yeğenlerle yalnız bırakmayın.inş çabuk geçer iyi olsun kuzucuklar

Merhaba
Merhaba canım bu chia tohumu ile ilgili forum açılmış.Memnun olanlar yazıyor birz okudum nasıl memnun musun? Bende düşünüyorumda.Tokluk hissin oluyor mu?

Teşk.bende alıcam.Sonucu yazarım.Akşamları çok zorlanıyorum bnde birşey yememek için.Hayırlısı bakalım çuval gibi giyinmekten bıktım gitsin kilolar

Herkese iyi pazarlarrrrrrrrDün haftasonu yoğunluğu vardı malum. Gezme tozma alışveriş oyunparklarinim hepsi gezildi eve bitik halde dönüldü.

Şimdi ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda bir arkadaşım kitap çıkardı. Bunun öncesinde de 3 ay gibi kısa bir zamanda 25 kilo vermişti. Bunun yanı sıra saçlarındaki beyazlar yerine siyah saçlar çıkmaya başlamış ayrıca karaciğerinde ki yağlanma yok olmuştu. Nasıl yaptığını çok sorduk ama sağlık açısından söylemek istemediğini gerekli incelemelerden sonra kitap olarak çıkartacağını söylemişti. Neyse ki kitabı çıktı ve hemen aldım tabi. Magnezyum klorür ve sodyum bikarbonattan oluşan bir karışım yapmış ve bunu içme suyuna karıştırmış. Çayını kahvesini dahi bu suyla yapmış. Tabi bende hemen koşa koşa malzemeleri alıp hazırladım. 3 gündür kullanıyorum ve inanılmaz bir etki yaptı bende. Öncelikle acıkmıyorum. Hani yemesem yemem yani. Buna karşılık acayip eneejik hissediyorum kendimi. Kilo kaybida hızlandı işin tuhafı. Yani kendimi çok iyi hissediyorum

Gelelim bugünkü menüme. Ben sabahtan belirliyorum menümü kaçamak olmamasi açısından.

Kahvaltı 09:30
Bir adet haşlanmış bıldırcın yumurtasi
1 ceri domatesi

Öğlen 12:30
Haşlanmış brüksel lahanası
Yogurt

Akşam 19:00
Izgara köfte 2 adet
Salata
Ayran

90 dk yürüyüş
2.5 litre su (su saat itibariyle henüz 1litre içebildim)

Ama dikkat et canim. Sodyum bikarbonat yuksek tansiyon icin iyi degil. Doktora sormadan boyle seylere kalkismamak lazim. Alkali diyette iciyolar genelde karbonatli suyu. Ama sonra daha buyuk problemlere yol acmamasi icin bi doktora danismak lazim...

Bn denemiştim alkali su dedikleri sodyum bikarbonatlı su.Çok baş ağrısı yaptı.Bıraktım.Herkesin bünyesi farklı belki faydası olur.iyi pazarlar

Ama dikkat et canim. Sodyum bikarbonat yuksek tansiyon icin iyi degil. Doktora sormadan boyle seylere kalkismamak lazim. Alkali diyette iciyolar genelde karbonatli suyu. Ama sonra daha buyuk problemlere yol acmamasi icin bi doktora danismak lazim...

Oran olarak ayarlanmış bir miktar zaten. Öyle kafama göre koymuyorum. Kimya firmasına hazırlattım farklı yüzdeleri vardi çünkü. Öyle karbanot alıp atmadım suya yani. Ayni sudan annemde içiyor ve inanılmaz ama şeker hastasıydı şekeri düşük çıkıyor. Ve ayağındaki varisler kaybolmaya başladı. Bahsettiğim karışım öyle basit bir alkali suyu değil yani.

Bn denemiştim alkali su dedikleri sodyum bikarbonatlı su.Çok baş ağrısı yaptı.Bıraktım.Herkesin bünyesi farklı belki faydası olur.iyi pazarlar

Yukarıda da bahsettim öyle alkali su denecek kadar basit bir karışım değil bu. Farklı yüzde oranları olduğu için kimya firmasına hazırlattım. Karbonatlı su değil yani:)

Ayrıca içerisinde magnezyum klorür de var.

inş faydasını görürsün canım.Alkali su da ölçülü yapılıyor.Ama tbi herkeste farklı etki yapar bu tarz şeyler.sonucu yazarsın canım olur mu? Sevgiler

Selamu aleykum kizlaaarr biz dun doktora gittik veee kizimin alerjisi bitmisss hamdu senalarr olsunnn ve bugun ilk yumurtamizi yedik peynir yedik hepsini ayni anda yedikk cok degisik bi duygu anne olmak zor zaanat..

Biraz toparlaniyorum insaallah bildirimlerim menulerim biiznillah daha duzgun olacak ihmal ettim biliyorum anlayisinizdan dolayi sevgili kaptanim ve ko pilotlari size tesekkur ediyorum.. ve gelelim bugun ki menumeee

Sabah 10.30

1 haslanmis yumurta :)
1 dilim peynir
7 zeytin

Aksam 17.00
1 dilim firinda makarna
Yogurt

45dk lesli+20 dk zumbaaa+3.50lt su

Yemek fasli bitmistirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…