Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifasını versin inşallah..Hatunlar hayırlı geceler hepinize 3. Olmuş benim güzel takımım hepinizi tebrik ediyorum
Hatunlar bu nasıl hastalık çözemiyorum kızımın gündüz hiç birşeyi yok Maasallah ama gece olunca yavruma birşey oluyor her gece ayrı bir hastalık bugün de güldük gezdik eglendik babamız izinliydi akşam kv ye gittik 9.30 gibi çıktık evimizin arası 5 dk bile yok mesafe olarak arabayla eve gelene kadar 3 defa kustu üstüm kızımın üstü araba mahvoldu ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bi illettir ki kızımın yakasını birakmiyor burnu açıldı derken şimdi de kusmaya başladı ateşi var offff offf Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı
Amin canim Allah razi olsun Maalesef canım gece olunca korkuyorum gerçekten Allah daha ağır hastalara ve tüm hastalara şifa versinTatlım allah şifa versin hastalıklar hep gece artıyor bende anlam veremiyorum. Geçmiş olsun
Allah razı olsun ablacımGeçmiş olsun canım benim Rabbim şifasını versin inşallah..
Sagol kaptanim Allah razı olsunGecmis olsunLovedreams
Cnm çok teşekkürler. ... sevgiler bizden size...
Oyyyy kuzuuummm hosgeldin. Seni görmek ne güzel. İyiyiz allaha şükür. İdare ediyor. Hayat çok yorucu bunun yanında kilo verme çabası. .. düşe kalka ilerliyoruz bakalım. Sende iyisini inşallah hersey yolunda mi bebis ne alemde. Büyümüştür tabi kuzucuk.
Balgamdan dolayı kusuyordur benimkide aynı burnunu temiz tutmak gerekiyormuş.ben okyanus suyu kullanıyorum birde başı yukarda yatırmak lazımmış gece uykusunda akıntı genize gitmemesi için ardından kuru öksürük geldi balgamdan dolayı kusmalar oldu.şimdi biraz daha iyi hafta içi kontürole gidicez bizde inş çabuk iyileşirler.Geçmiş olsun sizedeHatunlar hayırlı geceler hepinize 3. Olmuş benim güzel takımım hepinizi tebrik ediyorum
Hatunlar bu nasıl hastalık çözemiyorum kızımın gündüz hiç birşeyi yok Maasallah ama gece olunca yavruma birşey oluyor her gece ayrı bir hastalık bugün de güldük gezdik eglendik babamız izinliydi akşam kv ye gittik 9.30 gibi çıktık evimizin arası 5 dk bile yok mesafe olarak arabayla eve gelene kadar 3 defa kustu üstüm kızımın üstü araba mahvoldu ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bi illettir ki kızımın yakasını birakmiyor burnu açıldı derken şimdi de kusmaya başladı ateşi var offff offf Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı
Allah razı olsun canim burnu açılmıştı aslında iyiydi gece ateşi filan çıkıyordu dün disaridaydik patates kızartması yedi onuda 2. Kez yağdan yapmışlar eski yağ yani gece eşimde bende hastalandık mahvolduk bugün iyi çok şükür ama kızımı düşürdü eşimin yeğenleri başı şişti morardı offf ya çocuğu bi dışarı çıkarıyorum başımıza binbir türlü hal geliyorBalgamdan dolayı kusuyordur benimkide aynı burnunu temiz tutmak gerekiyormuş.ben okyanus suyu kullanıyorum birde başı yukarda yatırmak lazımmış gece uykusunda akıntı genize gitmemesi için ardından kuru öksürük geldi balgamdan dolayı kusmalar oldu.şimdi biraz daha iyi hafta içi kontürole gidicez bizde inş çabuk iyileşirler.Geçmiş olsun sizede
Ay alarji bile yapar o bende kızartma yedikten sonra ertesi gün yüzüm inanılmaz şişmişti.sabh aynaya baktım bidaha baktım şok oldum.Ağladım hatta.anneme yüzümü çekip foto attım o da şaşırdı.Dr. gittik ne yemiştin ne içmiştin dedi muayeneden snra alarji hapı verdi.Dışarı bile çıkmadım beni gören korkmasın diye.Allah razı olsun canim burnu açılmıştı aslında iyiydi gece ateşi filan çıkıyordu dün disaridaydik patates kızartması yedi onuda 2. Kez yağdan yapmışlar eski yağ yani gece eşimde bende hastalandık mahvolduk bugün iyi çok şükür ama kızımı düşürdü eşimin yeğenleri başı şişti morardı offf ya çocuğu bi dışarı çıkarıyorum başımıza binbir türlü hal geliyor
Merhaba canım bu chia tohumu ile ilgili forum açılmış.Memnun olanlar yazıyor birz okudum nasıl memnun musun? Bende düşünüyorumda.Tokluk hissin oluyor mu?kızlar bi arkadaşla karşılaştık önceden kiloluydu baya kilo vermiş, aztec çayı diye bi şey içmiş, içinde chia tohumu varmış, vitamin, mineral, lif, protein varmış, tok tutucu özelliği varmış, ondan içtiği için ister istemez çok yemiyormuş, zaten vücudunun ihtiyacı olan herşey içinde varmış. kalan bi kaç paketini bana verdi denemem için, eğer memnun kalırsam ben de alacağım, onu içeceğim için kahvaltı menümden ekmeği çıkardım, 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytinle yanında bu çaydan içeceğim. su ile de yapılıyor, süt ile de. ama sütle yapılanın tadı daha güzel oluyor, bakalım tok tutacak mı gerçekten
evet tokluk hissi veriyor şimdilik memnunum :)Merhaba
Merhaba canım bu chia tohumu ile ilgili forum açılmış.Memnun olanlar yazıyor birz okudum nasıl memnun musun? Bende düşünüyorumda.Tokluk hissin oluyor mu?
Ama dikkat et canim. Sodyum bikarbonat yuksek tansiyon icin iyi degil. Doktora sormadan boyle seylere kalkismamak lazim. Alkali diyette iciyolar genelde karbonatli suyu. Ama sonra daha buyuk problemlere yol acmamasi icin bi doktora danismak lazim...Herkese iyi pazarlarrrrrrrrDün haftasonu yoğunluğu vardı malum. Gezme tozma alışveriş oyunparklarinim hepsi gezildi eve bitik halde dönüldü.
Şimdi ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda bir arkadaşım kitap çıkardı. Bunun öncesinde de 3 ay gibi kısa bir zamanda 25 kilo vermişti. Bunun yanı sıra saçlarındaki beyazlar yerine siyah saçlar çıkmaya başlamış ayrıca karaciğerinde ki yağlanma yok olmuştu. Nasıl yaptığını çok sorduk ama sağlık açısından söylemek istemediğini gerekli incelemelerden sonra kitap olarak çıkartacağını söylemişti. Neyse ki kitabı çıktı ve hemen aldım tabi. Magnezyum klorür ve sodyum bikarbonattan oluşan bir karışım yapmış ve bunu içme suyuna karıştırmış. Çayını kahvesini dahi bu suyla yapmış. Tabi bende hemen koşa koşa malzemeleri alıp hazırladım. 3 gündür kullanıyorum ve inanılmaz bir etki yaptı bende. Öncelikle acıkmıyorum. Hani yemesem yemem yani. Buna karşılık acayip eneejik hissediyorum kendimi. Kilo kaybida hızlandı işin tuhafı. Yani kendimi çok iyi hissediyorum
Gelelim bugünkü menüme. Ben sabahtan belirliyorum menümü kaçamak olmamasi açısından.
Kahvaltı 09:30
Bir adet haşlanmış bıldırcın yumurtasi
1 ceri domatesi
Öğlen 12:30
Haşlanmış brüksel lahanası
Yogurt
Akşam 19:00
Izgara köfte 2 adet
Salata
Ayran
90 dk yürüyüş
2.5 litre su (su saat itibariyle henüz 1litre içebildim)
Bn denemiştim alkali su dedikleri sodyum bikarbonatlı su.Çok baş ağrısı yaptı.Bıraktım.Herkesin bünyesi farklı belki faydası olur.iyi pazarlarHerkese iyi pazarlarrrrrrrrDün haftasonu yoğunluğu vardı malum. Gezme tozma alışveriş oyunparklarinim hepsi gezildi eve bitik halde dönüldü.
Şimdi ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda bir arkadaşım kitap çıkardı. Bunun öncesinde de 3 ay gibi kısa bir zamanda 25 kilo vermişti. Bunun yanı sıra saçlarındaki beyazlar yerine siyah saçlar çıkmaya başlamış ayrıca karaciğerinde ki yağlanma yok olmuştu. Nasıl yaptığını çok sorduk ama sağlık açısından söylemek istemediğini gerekli incelemelerden sonra kitap olarak çıkartacağını söylemişti. Neyse ki kitabı çıktı ve hemen aldım tabi. Magnezyum klorür ve sodyum bikarbonattan oluşan bir karışım yapmış ve bunu içme suyuna karıştırmış. Çayını kahvesini dahi bu suyla yapmış. Tabi bende hemen koşa koşa malzemeleri alıp hazırladım. 3 gündür kullanıyorum ve inanılmaz bir etki yaptı bende. Öncelikle acıkmıyorum. Hani yemesem yemem yani. Buna karşılık acayip eneejik hissediyorum kendimi. Kilo kaybida hızlandı işin tuhafı. Yani kendimi çok iyi hissediyorum
Gelelim bugünkü menüme. Ben sabahtan belirliyorum menümü kaçamak olmamasi açısından.
Kahvaltı 09:30
Bir adet haşlanmış bıldırcın yumurtasi
1 ceri domatesi
Öğlen 12:30
Haşlanmış brüksel lahanası
Yogurt
Akşam 19:00
Izgara köfte 2 adet
Salata
Ayran
90 dk yürüyüş
2.5 litre su (su saat itibariyle henüz 1litre içebildim)
Ama dikkat et canim. Sodyum bikarbonat yuksek tansiyon icin iyi degil. Doktora sormadan boyle seylere kalkismamak lazim. Alkali diyette iciyolar genelde karbonatli suyu. Ama sonra daha buyuk problemlere yol acmamasi icin bi doktora danismak lazim...
Bn denemiştim alkali su dedikleri sodyum bikarbonatlı su.Çok baş ağrısı yaptı.Bıraktım.Herkesin bünyesi farklı belki faydası olur.iyi pazarlar
inş faydasını görürsün canım.Alkali su da ölçülü yapılıyor.Ama tbi herkeste farklı etki yapar bu tarz şeyler.sonucu yazarsın canım olur mu? SevgilerOran olarak ayarlanmış bir miktar zaten. Öyle kafama göre koymuyorum. Kimya firmasına hazırlattım farklı yüzdeleri vardi çünkü. Öyle karbanot alıp atmadım suya yani. Ayni sudan annemde içiyor ve inanılmaz ama şeker hastasıydı şekeri düşük çıkıyor. Ve ayağındaki varisler kaybolmaya başladı. Bahsettiğim karışım öyle basit bir alkali suyu değil yani.
Yukarıda da bahsettim öyle alkali su denecek kadar basit bir karışım değil bu. Farklı yüzde oranları olduğu için kimya firmasına hazırlattım. Karbonatlı su değil yani:)
Ayrıca içerisinde magnezyum klorür de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?