Cok gecmis olsun canim otri bebe ile burnunu cek canimcim biz oyle rahatliyoruz hic oksuruge cevirmesine musaade etmiyorum bu sekilde Allahin izniyleHatunlar hayırlı geceler hepinize 3. Olmuş benim güzel takımım hepinizi tebrik ediyorum
Hatunlar bu nasıl hastalık çözemiyorum kızımın gündüz hiç birşeyi yok Maasallah ama gece olunca yavruma birşey oluyor her gece ayrı bir hastalık bugün de güldük gezdik eglendik babamız izinliydi akşam kv ye gittik 9.30 gibi çıktık evimizin arası 5 dk bile yok mesafe olarak arabayla eve gelene kadar 3 defa kustu üstüm kızımın üstü araba mahvoldu ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bi illettir ki kızımın yakasını birakmiyor burnu açıldı derken şimdi de kusmaya başladı ateşi var offff offf Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı
Herkese iyi pazarlarrrrrrrrDün haftasonu yoğunluğu vardı malum. Gezme tozma alışveriş oyunparklarinim hepsi gezildi eve bitik halde dönüldü.
Şimdi ben sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Yakın bir zamanda bir arkadaşım kitap çıkardı. Bunun öncesinde de 3 ay gibi kısa bir zamanda 25 kilo vermişti. Bunun yanı sıra saçlarındaki beyazlar yerine siyah saçlar çıkmaya başlamış ayrıca karaciğerinde ki yağlanma yok olmuştu. Nasıl yaptığını çok sorduk ama sağlık açısından söylemek istemediğini gerekli incelemelerden sonra kitap olarak çıkartacağını söylemişti. Neyse ki kitabı çıktı ve hemen aldım tabi. Magnezyum klorür ve sodyum bikarbonattan oluşan bir karışım yapmış ve bunu içme suyuna karıştırmış. Çayını kahvesini dahi bu suyla yapmış. Tabi bende hemen koşa koşa malzemeleri alıp hazırladım. 3 gündür kullanıyorum ve inanılmaz bir etki yaptı bende. Öncelikle acıkmıyorum. Hani yemesem yemem yani. Buna karşılık acayip eneejik hissediyorum kendimi. Kilo kaybida hızlandı işin tuhafı. Yani kendimi çok iyi hissediyorum
Gelelim bugünkü menüme. Ben sabahtan belirliyorum menümü kaçamak olmamasi açısından.
Kahvaltı 09:30
Bir adet haşlanmış bıldırcın yumurtasi
1 ceri domatesi
Öğlen 12:30
Haşlanmış brüksel lahanası
Yogurt
Akşam 19:00
Izgara köfte 2 adet
Salata
Ayran
90 dk yürüyüş
2.5 litre su (su saat itibariyle henüz 1litre içebildim)
13 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (74.8/74.2/0.6) Nesli Han (82//)SABİT - @GoblininGelini (//)
diyetlife (//) 88prenses22 (//) - H haayydee (86.3/86.3/)sabit
- B borntofight (//)
- N nuranC (//)
- @dasmodel (//)
hidden paradise (78.6/78.8/+0.25) Bestblondie
cuma kilosu/pazartesi kilosu/aradaki fark
Bu şekilde yazıp alıntılayın. Lütfen en son mesajı alıntılayın.
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@cansu-S
@Degistir Kendini
Kızlar listede olmayanlar kendini eklesin.
ama bu böyle üstün körü anlatılmaz ki hiç yardımcı olmadıbenim annemin de karaciğerde yağlanması var tam da ne iyi gelir diye araştırmalardaydım.. şimdi ben bu dediğin karışımı nasıl elde ederim? kimya firmasına hazırlatma imkanım yok çünkü öyle bi yer bilmiyorum ve o dediğin şeyleri nerden temin edebilirim? eczacılar yapabilir mi karışımı acaba?
Müthissin13 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (74.8/74.2/0.6) Nesli Han (82//)SABİT - @GoblininGelini (//)
diyetlife (91/90.1/0.9) 88prenses22 (//) - H haayydee (86.3/86.3/)sabit
- B borntofight (//)
- N nuranC (//)
- @dasmodel (//)
hidden paradise (//) Bestblondie
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@cansu-S
@Degistir Kendini
13 Mart 2017
Pazartesi tartısıKızlar
Enise07 (74.8/74.2/0.6) Nesli Han (82//)SABİT - @GoblininGelini (72.8//)SABİT
diyetlife (91/90.1/0.9) 88prenses22 (/92.8/)SABIT - H haayydee (86.3/86.3/)sabit
- B borntofight (//)
- N nuranC (//)
- @dasmodel (//)
hidden paradise (78.6/78.8/+0.25) Bestblondie
İzinli üyeler
cansutr
Lovedreams
Firslayd
@cansu-S
@Degistir Kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?