Canım rocky nasıl yapıldığı belli isteyen istediği kadar yapabilir . Cansu'nun dönüşte daha değişik planları var.Kaptancagzim izindesin biliyorum ama soyle rocky gibi bisey mi hazirlasan yine sen cok iyi bi kaptansin
Ikinciye yapıyorum hangileri silicem bilmiyorumKızlar alıntı yaparken baştaki sondaki yazıları silmezseniz güncelleme olmaz sadece alıntı olur.
canım bu bugünün menüsü mü gece yazmışsın sen yurtdışında mısın? Eğer yemeden yazdıysan bu şekilde yapmıyoruz canım. Yeme işi tamanen bitince ve saatleriyle yazıyoruz.Sabah:10.00 2 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
5-6 zeytin
Salata
Öğlen; çorba
Akşam:1 kase çorba
Yoğurt-salata
Spor:110 ip atlama
30 dk bisiklet
30 dk tempolu yürüyüş
30 mekik
Gece bir bardak lıght süt
Evet bugünün menüsü. Buna uyarak yapıyorum.böylece kaçamak olmuyor. Yeme işi bitince yazayım acemilik böyle bişi olsa gerekcanım bu bugünün menüsü mü gece yazmışsın sen yurtdışında mısın? Eğer yemeden yazdıysan bu şekilde yapmıyoruz canım. Yeme işi tamanen bitince ve saatleriyle yazıyoruz.
nesli han hanım beni takıma alabileceğinizi söylemişsiniz. ne yapmam gerek. yeni gördüm mesajınızı.canım bu bugünün menüsü mü gece yazmışsın sen yurtdışında mısın? Eğer yemeden yazdıysan bu şekilde yapmıyoruz canım. Yeme işi tamanen bitince ve saatleriyle yazıyoruz.
Evet bugünün menüsü. Buna uyarak yapıyorum.böylece kaçamak olmuyor. Yeme işi bitince yazayım acemilik böyle bişi olsa gerekteşk.kaptanım
Katılmak isteyenler topiğine yazarsanız ihtiyacı olan bir grup çağırır canım.Merhaba size katılabilir miyim yarışmaya başladınız mı
Merhaba hoşgeldiniz. Birinci sayfadaki kuralları ve karar defterini okuyup kuralları kabul etiğinizi belirtirseniz deneme sürenizi başlatalım.nesli han hanım beni takıma alabileceğinizi söylemişsiniz. ne yapmam gerek. yeni gördüm mesajınızı.
Merhaba hoşgeldiniz. Birinci sayfadaki kuralları ve karar defterini okuyup kuralları kabul etiğinizi belirtirseniz deneme sürenizi başlatalım.nesli han hanım beni takıma alabileceğinizi söylemişsiniz. ne yapmam gerek. yeni gördüm mesajınızı.
Teşekkürler ilginizlendiğiniz için sevgilersen yine kendi listeni hazırla kuzu ama buraya yeme ve spor işini bitirince yazarsın. Bu arada ben kaptan yardımcısıyım. Rica ederim.
Kiz birakin su sizi biziT
Teşekkürler ilginizlendiğiniz için sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?