- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ben de öyle düşündüm aslında, şimdi tartıldım 61.5 kiloyum, ama hiç kimse inanmıyo, sen 55 ten fazla olmazsın diyolar. Onun için ilk hedef 55, ama 52 leri de mutlaka görmek istiyorum168 cm boya 48 çok sırıtır tatlım ya iyice kemik kalırsın bak misal benim boyum 156 cm hedefim 47 onda bile kemiklerim çıkıyorduyani azıcık orantılı olsa çok güzel olur hedefin
Selam canım hosgeldin.Selam herkese..çağırdınız geldim işte..75 kiloyum 2 çocuğum var..yaz somuna kadar zayıflamaya karar verdim..yani inşallah
Hoşgeldin canim verilecek fazla bir kilon yokmuş ne güzel.Merhaba,kızlar. Ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum. Beni de kabul edermisiniz gruba?
Hoşgeldin canım.Şu anki kilom da72 kusura bakma bir oraya bir buraya mesaj yazınca ne yazdığımı karıştırdım
Böyle bir şeyin olması mümkün değil canım. Haftaya ver 100 gramını o zaman girersin. Bunu asla asla istemeyin biizden. Duymamış olalım.Kaptanim 100 gr fazlam var Listeye girmek istiyorum bu hafta 100 gr eksik yazsam nasıl olurcansutr 51.4 tüm 51.5 sim şimdi
Kaptanim 100 gr fazlam var Listeye girmek istiyorum bu hafta 100 gr eksik yazsam nasıl olurcansutr 51.4 tüm 51.5 sim şimdi
Kuzu tek tek yazmaHadi bakalım
Tamm kaptanim boş bulundum kusura bakmayın soryyyyben bunu hic duymadim...sende hic söylemedin farz ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?