Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eliptik işe yarıyor diyorlar ben bir zamanlar koşu bandı almıştım fazla kullanmadım ..öyle bir kenarda kaldı sonra taşınırken verdim..o yüzden eliptik almaya cesaret edemedim

Eliptik işe yarıyor diyorlar ben bir zamanlar koşu bandı almıştım fazla kullanmadım ..öyle bir kenarda kaldı sonra taşınırken verdim..o yüzden eliptik almaya cesaret edemedim

Çok fazla bilgim yok ama burda spor salonuna giden arkadaşlar daha iyi bilirler.ben eliptikte 30 dk vucudu ısıtmak için kullanıyordum.Terliyordum.Yağ yakımı 20-30 dk dan sonra başlıyormuş.Sonra da yürüyüş.Tabi benimki manyetik profesyonel almayı düşünüyorum bu çok yoruyor beni.o yüzden leslie yapıyorum bu aralar.

Yoruyor derken bant kayıyor ben yürürken sağa doğru hep eğilip düzeltmekten yoruldum.

kizlar lütfen 1 sayfayi dikkatlice okuyun... saatlerde yazilacak..yeme saati o kadar önemliki ben bunu izinde dahada cok anladim

Sakine ye ne oldu kaptanım

Hosgeldin canim ben geçici kaptan yardımcısıyım kendini tanitirmisin bize yaşını kilonu Hedef kilonu evli misin bekar misin tanışalım kaynasalim :)
20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bekarım, 1.68 boyundayım,güncel kilom 62 civarı olması gerek, bazen 61.5 bazen 62.3 oluyo . 57 kilodan bu kiloya çıktım birden-bire, şimdi ilk hedefim 55 kilo olmak, daha sonra 52, sonra da eğer istersem 48 i hedefliyorum İnşallah

Selam bende bugün geldim..hayırlı olur inşallah veririz şu kiloları

Selam hanımlar sabah menüm
Peynirli omlet 1 yumurta ile yapıldı
2 zeytin
1 lt su
3 adet kiraz domates
1 dilim ekmek kahvaltı sonrasında 20 dakika eliptik bisiklet
Hoşgeldiniz güzeller. Ben Cansu Kaptan Yardımcısıyım. 19 yaşımdayım, Niğde'de yaşıyorum. 4 ay önce 75.6 kiloyla başladım 58.2 kiloyla yoluma hala devam ediyorum... Ben bile yaptıysam elbette sizde yaparsınız içiniz rahat olsun...

Merhaba tatlım bizim kriterlerimize ne yazık ki uymuyorsun ama Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topigine yazarsan aralarina alacaklardie seni

***10. TAKIM 511.ETAP***
88prenses22 (89.3///%)
Enise07(74.8///%)
Nesli Han (81///%)

diyetlife (88.9///%)

Sakine_zeyneb sena (85.1///%)bildirimsiz izine ayrildi
Cansu-S (58.8/58.2/0.6/%1.02)
hidden paradise
(76.7///%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

Maşallah darısı bize olsun..
Bu arada herkese günaydın
Sabah su içerek güne başlıyorum

***10. TAKIM 511.ETAP***
88prenses22 (89.3///%)
Enise07(74.8///%)
Nesli Han (81///%)

diyetlife (88.9///%)

Sakine_zeyneb sena (85.1///%)bildirimsiz izine ayrildi
Cansu-S (58.8/58.2/0.6/%1.02)
hidden paradise
(76.7///%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

Defnella(///%)
21 deniz asmen (///%)

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams

168 cm boya 48 çok sırıtır tatlım ya iyice kemik kalırsın bak misal benim boyum 156 cm hedefim 47 onda bile kemiklerim çıkıyordu yani azıcık orantılı olsa çok güzel olur hedefin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…