- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Merhaba canım ben aslen Kütahya' lıyım28 yaşındayım.Eskişehir de yaşıyorum.2 yaşında bir oğlum var.Hoş geldin aramızaYarın öğlen etli yemek akşam sebze düşünüyorum ama nasip tabi..
Eliptik işe yarıyor diyorlar ben bir zamanlar koşu bandı almıştım fazla kullanmadım ..öyle bir kenarda kaldı sonra taşınırken verdim..o yüzden eliptik almaya cesaret edemedimBu arada kızlar beden ölçüsünü de vermem lazım fakat bir uzunluk ölçüm yok ama vücut tipim armut basenlerden şikayetçiyim. Üst bedenim 38 ama alt bedenim 40-42 Pantolonun kalıbına göre değişiyor.ama en kısa sürede bu bilgilerimi yazarım.Evime 2 haftadır eliptik bisiklet aldım grnel olarak sporsal aktive de Onu kullanıyorum.
Eliptik işe yarıyor diyorlar ben bir zamanlar koşu bandı almıştım fazla kullanmadım ..öyle bir kenarda kaldı sonra taşınırken verdim..o yüzden eliptik almaya cesaret edemedim
Yoruyor derken bant kayıyor ben yürürken sağa doğru hep eğilip düzeltmekten yoruldum.Çok fazla bilgim yok ama burda spor salonuna giden arkadaşlar daha iyi bilirler.ben eliptikte 30 dk vucudu ısıtmak için kullanıyordum.Terliyordum.Yağ yakımı 20-30 dk dan sonra başlıyormuş.Sonra da yürüyüş.Tabi benimki manyetik profesyonel almayı düşünüyorum bu çok yoruyor beni.o yüzden leslie yapıyorum bu aralar.
Sabah kahvaltısı
Peynirli omlet küçük porsiyon
3 adet domates
2 siyah zeytin
1 dilim ekmek,2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği
Malesef 1 dilim cevizli tarçınlı kek
Akşam yemeüi
Salata
Ali nazik
2,5 litre su
Spoe olarak sabah 20dk eliptik 1. Seviye 200 kalori+akşam yemekten sonra 40dk eliptik 350 kalori
Ben de menümü yazayım bari
Ben sabah yazılıyor anlamışım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Az domates
1 dilim ekmek çay
Ara
1 portakal
Öğlen
Ezogelin çorbası
Bol salata 1 dilim ekmek
Ara
5 badem az peynir yarım dilim ekmek
Akşam
Et yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Ara
2 dilim armut
Su 2,5 litre
Spor
30 dk.tempolu yürüme
Leslie ve kol hareketleri
Arada kuşburnu çayı içtim
Sakine ye ne oldu kaptanım***10. TAKIM 511.ETAP***88prenses22 (89.3///%)
Enise07(74.8///%)
Nesli Han (81///%)
diyetlife (88.9///%)
Sakine_zeyneb sena (85.1///%)bildirimsiz izine ayrildi
Cansu-S (58.8///%)
hidden paradise (76.7///%)
10. Takım yüzdesi : %
Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)
Izinli Üyeler***
Degistir Kendini
cansutr
Firslayd
Lovedreams
20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bekarım, 1.68 boyundayım,güncel kilom 62 civarı olması gerek, bazen 61.5 bazen 62.3 oluyoHosgeldin canim ben geçici kaptan yardımcısıyım kendini tanitirmisin bize yaşını kilonu Hedef kilonu evli misin bekar misin tanışalım kaynasalim :)
Selam bende bugün geldim..hayırlı olur inşallah veririz şu kiloları
Hoşgeldiniz güzeller.Selam hanımlar sabah menüm
Peynirli omlet 1 yumurta ile yapıldı
2 zeytin
1 lt su
3 adet kiraz domates
1 dilim ekmek kahvaltı sonrasında 20 dakika eliptik bisiklet
Merhaba tatlım bizim kriterlerimize ne yazık ki uymuyorsun ama Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topigine yazarsan aralarina alacaklardie seni20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bekarım, 1.68 boyundayım,güncel kilom 62 civarı olması gerek, bazen 61.5 bazen 62.3 oluyo. 57 kilodan bu kiloya çıktım birden-bire, şimdi ilk hedefim 55 kilo olmak, daha sonra 52, sonra da eğer istersem 48 i hedefliyorum İnşallah
MaşallahHoşgeldiniz güzeller.Ben Cansu Kaptan Yardımcısıyım. 19 yaşımdayım, Niğde'de yaşıyorum. 4 ay önce 75.6 kiloyla başladım 58.2 kiloyla yoluma hala devam ediyorum... Ben bile yaptıysam elbette sizde yaparsınız içiniz rahat olsun...
Günaydın tatlım az sonra paylaşacağım listeue kilolarinizi girer misinizMaşallahdarısı bize olsun..
Bu arada herkese günaydın
Sabah su içerek güne başlıyorum
168 cm boya 48 çok sırıtır tatlım ya iyice kemik kalırsın bak misal benim boyum 156 cm hedefim 47 onda bile kemiklerim çıkıyordu20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bekarım, 1.68 boyundayım,güncel kilom 62 civarı olması gerek, bazen 61.5 bazen 62.3 oluyo. 57 kilodan bu kiloya çıktım birden-bire, şimdi ilk hedefim 55 kilo olmak, daha sonra 52, sonra da eğer istersem 48 i hedefliyorum İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?