- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Selam hanımlar sabah menüm
Peynirli omlet 1 yumurta ile yapıldı
2 zeytin
1 lt su
3 adet kiraz domates
1 dilim ekmek kahvaltı sonrasında 20 dakika eliptik bisiklet
insallah cnm.... sende 1 sayfamizi koydugum kurallari tekrar oku... menü toplu halde yaziyoruz en sonda ne kadar su ve sporumuzu ekliyoruz dk lari ile birlikte.Selam bende bugün geldim..hayırlı olur inşallah veririz şu kiloları
https://www.youtube.com/playlist?list=PLoDLXOb2pQMorhUcDMttO95LEAot-ZwcTTamam spor için evde yapabileceğim birşeyler öneriyor musunuz?yürüyüş ağırlıklı olabilir benim daha çok..aslında bir ara Leslie yapıyordum ama yapmayalı bayağı oldu..
Suanki kilon ?Öğretmenim ve öğleden sonraları okula gidiyorum 3 yaşlarında 1 çocuğum var muşta yaşıyorum Hedef kilom 63
Selam bende bugün geldim..hayırlı olur inşallah veririz şu kiloları
Öğretmenim ve öğleden sonraları okula gidiyorum 3 yaşlarında 1 çocuğum var muşta yaşıyorum Hedef kilom 63
Maşallah güzel kilo vermişsiniz..bende çocuklarla parkta oynadım..geldi yemek falan..esmer ekmek yedim bugün..fena geçti sayılmaz su da içtim ..şimdi yatmadan ev içi hareketler yapacağım vakit kalırsa
Hosgeldin canim ben geçici kaptan yardımcısıyım kendini tanitirmisin bize yaşını kilonu Hedef kilonu evli misin bekar misin tanışalım kaynasalim :)Merhaba,kızlar. Ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum. Beni de kabul edermisiniz gruba?
Şu anki kilom da72 kusura bakma bir oraya bir buraya mesaj yazınca ne yazdığımı karıştırdımSuanki kilon ?
Kek miSabah kahvaltısı
Peynirli omlet küçük porsiyon
3 adet domates
2 siyah zeytin
1 dilim ekmek,2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği
Malesef 1 dilim cevizli tarçınlı kek
Akşam yemeüi
Salata
Ali nazik
2,5 litre su
Spoe olarak sabah 20dk eliptik 1. Seviye 200 kalori+akşam yemekten sonra 40dk eliptik 350 kalori
Hoş geldin canımMaşallah güzel kilo vermişsiniz..bende çocuklarla parkta oynadım..geldi yemek falan..esmer ekmek yedim bugün..fena geçti sayılmaz su da içtim ..şimdi yatmadan ev içi hareketler yapacağım vakit kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?