Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam hanımlar sabah menüm
Peynirli omlet 1 yumurta ile yapıldı
2 zeytin
1 lt su
3 adet kiraz domates
1 dilim ekmek kahvaltı sonrasında 20 dakika eliptik bisiklet

cnm kendini tanitacak bir yazi yasin, medeni hal, cocuklar meslek, memleket yasadigin yer vesaire biraz kendini tanitirsan birde en son olmak istedigin kilo lazim bana ? karar defterini ve buranin 1 sayfasini mutlaka okumalisin. orda özelikle menü nasil paylasilir yazilidir..lütfen öylede paylasalim ben kaptanim ama suan izindeyim

Selam bende bugün geldim..hayırlı olur inşallah veririz şu kiloları
insallah cnm.... sende 1 sayfamizi koydugum kurallari tekrar oku... menü toplu halde yaziyoruz en sonda ne kadar su ve sporumuzu ekliyoruz dk lari ile birlikte.

Kizlar inanin kurallara uyup bize güvendiginiz sürece biz sizi zayiflatiriz

Selam bende bugün geldim..hayırlı olur inşallah veririz şu kiloları

Hosgeldin takıma ablacım aaaa 40 yaş yaşlımı daha yolun başındasın Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin cümlemize :)

Kendimi tanıtayım ismim Tuğba 25 yasindayim aslen samsunluyum istanbul doğumluyum ve Trabzon geliniyim 3 yıllık evliyim 1 prensesim var. 4 ayda 11.5 kilo verdim gerçi 1 kilosunu geri aldım izindeyim bende en kısa sürede döneceğim aranıza inşaAllah tez zamanda kurtuluruz kilolardan :)

Öğretmenim ve öğleden sonraları okula gidiyorum 3 yaşlarında 1 çocuğum var muşta yaşıyorum Hedef kilom 63

Sende hoşgeldin canım Allah bağışlasın evladını :)

Maşallah güzel kilo vermişsiniz..bende çocuklarla parkta oynadım..geldi yemek falan..esmer ekmek yedim bugün..fena geçti sayılmaz su da içtim ..şimdi yatmadan ev içi hareketler yapacağım vakit kalırsa

Tamm ablacım süpersin leslie yap ben sabah akşam leslie yapıyorum :)
Maşallah güzel kilo vermişsiniz..bende çocuklarla parkta oynadım..geldi yemek falan..esmer ekmek yedim bugün..fena geçti sayılmaz su da içtim ..şimdi yatmadan ev içi hareketler yapacağım vakit kalırsa

Merhaba,kızlar. Ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum. Beni de kabul edermisiniz gruba?
Hosgeldin canim ben geçici kaptan yardımcısıyım kendini tanitirmisin bize yaşını kilonu Hedef kilonu evli misin bekar misin tanışalım kaynasalim :)

Hayırlı Kandiller kızlar
misafirim vardi pek giremedim bugün
yemek işini de biraz abarttim malesef ama haftada 1 güne özel olsun

sahur 03:00
menemen
1 dlm peynir
3 zeytin
yarim salatalik

iftar 20:00
1 tabak kavurma
4 kaşık pilav
1 kase çorba
1 dlm börek

21:00
2 çatal haşhaşlı revani

su 2 lt
spor malesef yok

Bu arada kızlar beden ölçüsünü de vermem lazım fakat bir uzunluk ölçüm yok ama vücut tipim armut basenlerden şikayetçiyim. Üst bedenim 38 ama alt bedenim 40-42 Pantolonun kalıbına göre değişiyor.ama en kısa sürede bu bilgilerimi yazarım.Evime 2 haftadır eliptik bisiklet aldım grnel olarak sporsal aktive de Onu kullanıyorum.

Sabah kahvaltısı
Peynirli omlet küçük porsiyon
3 adet domates
2 siyah zeytin
1 dilim ekmek,2 bardak şekersiz çay
Öğlen yemeği
Malesef 1 dilim cevizli tarçınlı kek
Akşam yemeüi
Salata
Ali nazik
2,5 litre su
Spoe olarak sabah 20dk eliptik 1. Seviye 200 kalori+akşam yemekten sonra 40dk eliptik 350 kalori

Merhaba kızlar menüm
sabah 8:30
Bir yumurta
5 zeytin
Bir parça peynir
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 11.00
Bir portakal
Öğlen 13:30
2kepçe çorba
Bir dilim peynir
Salata -yoğurt
Ara: bir elma
Akşam: 18:30
3kaşık pirinç pilavı
Bir porsiyon sebze yemeği
Yoğurt- salata
2.5 litre su
Spor:150 ip atlama
3mil leslie
Gün içinde detoks suyu- yeşil çay :)

Kek mi canım çekti hoş geldin canım

Ben de menümü yazayım bari
Ben sabah yazılıyor anlamışım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Az domates
1 dilim ekmek çay
Ara
1 portakal
Öğlen
Ezogelin çorbası
Bol salata 1 dilim ekmek
Ara
5 badem az peynir yarım dilim ekmek
Akşam
Et yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Ara
2 dilim armut
Su 2,5 litre
Spor
30 dk.tempolu yürüme
Leslie ve kol hareketleri
Arada kuşburnu çayı içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…