Güzel spor oluyor amaAllahım hafta sonu temizliği bitmiyor bitmiyor
Sabah mutlaka peynir veya yumurta ekle proteinsiz anaögün geçirme asla...
Kahvaltılık gevreklere bende bayiliyorum ama ne yazik ki asiri şeker içeriyor buna da dikkat et onu yedigin gün meyve tüketme.
Genel olarak proteinden yoksun, yüksek karbonhidratlı bir diyet.
şu aralar kalori takibi yaparak vermeye çalışıyorum 1300 ün üstüne çıkmamaya gayret gözteri yorum
11.30 sabah kahvaltım
Ballı sirkeli ılık su
5 hindi salam
6 yeşil zeytin
2 dilim tost ekmeği (küçük boy olanlardan)
1 bardak soğuk çay
Öğlen 2.30
diyet kahvaltılık gevrek
ara öğün 4.30
kinoa meyveli tahıllı müsli ile hazırlanmış yoğurt
1 bakdak nestcafe
Akşam 7.00
Ballı sirkeli su
4 kaşık dometesli makarna
akşam 7.40
Yarım saat Yürüyüş
Menünü merak ediyorum bendeMerhaba canım hoşgeldin.Bende bugün ilk kez bir kalori hesabî yapayım dedim.akşam ki öğünüm hariç henüz 1.201 kcal olduakşam yeme işi bitince yazarım menümüde
Malesef varmaşallah eşim çok yediği için soslu makarna vs hazırlıyorum
o yerken çiger bekleyen kedi gibi kalıyorum
siz dede aynı durum var mı acaba kızlar
Bende ordan takip ediyorum canım hergün değilde bugün için bir bakayım dedim.Menünü merak ediyorum bende
Ben bir uygulamadan yardım alarak sayıyorum
ya dedigin gibi yapicam yada onuda kampa alicam artikMalesef varama yememeliyiz.benimki mesela şunu ye bak ölümü gòr fln diyo bnde seni seviyorum ama yemicem diyorum eşim yemek yerken ben onunla masada oturmam başka şeylerle ilgilenirim sanada tavsiye ederim canım bi süre snra diretmiyorlar.Hatta acaba bende mi az yesem vs diyor artık
Ah canım ah her gün pastalar börekler sorma soemamaşallah eşim çok yediği için soslu makarna vs hazırlıyorum
o yerken çiger bekleyen kedi gibi kalıyorum
siz dede aynı durum var mı acaba kızlar
Fatsecret kullanabilirsinKalorileri hangi uygulamayla hesaplıyorsunuz kızlar?
Bende salatama makarna ekliyorum ama sadece 3 kaşık :) çok tok tutuyor tavsiye ederimMakarna cok amacli diyet programlarinda kullaniyor
Bugun diyet listemin kotu oldugunu farkettim
Aksam yada ogle yemeklerlerin yaninda salata alteratifi ariyoduk makarna salatasi gordum diet icin kepekli makarnadan yapılıyormuş ama kararsis kaldim
Canım sucuk kaç dilimdi? 3 ince dilimi geçmeyin ve sucuk varsa zeytin-ekmek yemeyin. Eger yesillik eklersen uzun süre tok kalirsin, metabolizman canlanir ama herkes sevmiyor tabi...Selam kızlar bugünkü menüm
Sabah kahvaltı saat 08.30
Sucuklu yumurta fakat hiç yağ koymadım.
1 küçük dilim beyaz peynir
4 tane siyah zeytin
500 ml su
Ara öğün 11.00
2 adet kuru kayısı
Öğlen 14.00
Sebzeli tavuk orta porsiyon
Akşam 18.00
1 kase çorba
Yarım turp
Çeyrek balık buğulama
1lt su Ara ara içtim
Sporumu az sonra yapıcam yaptıktan sonra mesaj atarım tekrar
Sucuk 3 dilimdi yeşillik çok seviyorum ama manava gidemedim açıkçası bugün fazla iştahım yoktu boğaz ağrısı filan yoksa yerdim Evet yoğurt tüketmeye dikkat edicem canımCanım sucuk kaç dilimdi? 3 ince dilimi geçmeyin ve sucuk varsa zeytin-ekmek yemeyin. Eger yesillik eklersen uzun süre tok kalirsin, metabolizman canlanir ama herkes sevmiyor tabi...
Genel olarak cok az kalorili bir liste mesela araögüne 1 bardak süt ana ögüne bir bardak yoğurt ve bir de karbonhidrat türü ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?