Canımm teşekkür ederimGünaydınEvet verdiğiniz menüler bilgiler çok güzel geeçekten
Ben duraklama döneminden çok çektim ne detokslar, ne sular denedim hiçbir işe yaramadıBenim korkum da koruma değilde bu kadar cabaya korurum çünkü- kg vermemin durması.Bu beni çok korkutuyor.Diyetisyenler bu gibi durumlarda diyete istikrarlı bi şekilde devam etmemizi söylüyorlar.metobolizmanın yeniden aktive olması için pirinç lapası- detokslar vs öneriliyor.Böyle bi durumda karşılaşırsam çok üzülürüm sanırım.
Rica ederim canımAyy nasıl mutlu olduuumTeşekkür ederim canımmm
Siz daha cansuda neler neler var ah bir bilsenizRica ederim canımcansutr kaptanımızında önerilerini ekran resmini alıyorum.özellikle kendimi bitkin hissettiğimde verdiği önerilere bayıldım sporda verdiği öneri müziklerede ve müziğin etkisinin de çok olduğunu biliyorum. Tabi bizden daha tecrübelisiniz iyiki gelmişim aranıza kendi başıma veremezdim çünkü sizlerden daha öğreneceğimiz çok şey var eminim
Bir yerde okumuştum canınız çekmesin de böyle bir durumda aşırıya kaçmamak şartıyla pasta bile öneriliyor.vucut bu dönemde aa tatlı geliyor depo yapmayalım diyip yeniden çalışmaya başlıyor muşCanımm teşekkür ederim
Ben duraklama döneminden çok çektim ne detokslar, ne sular denedim hiçbir işe yaramadısonra bir gün cok fazla yedim bir gün cok az diger gün normal ve bunlari genelde aliskin olmadigim yiyeceklerle yaptim sonra bi anda düzeldi
Evet bende yemediģim ne varsa yemiştimBir yerde okumuştum canınız çekmesin de böyle bir durumda aşırıya kaçmamak şartıyla pasta bile öneriliyor.vucut bu dönemde aa tatlı geliyor depo yapmayalım diyip yeniden çalışmaya başlıyor muş
Inş kuzum byle dayanışma-destek-irade olduktan sonra gidecek kglar eminim.Terk edecekler biziSiz daha cansuda neler neler var ah bir bilseniz
Canım size faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize. Şu kilolardan hep birlikte kurtulacağız
Aynen iyi yapmışsın canımEvet bende yemediģim ne varsa yemiştimvücut şaşırıyor bi anda
Harika Bir paylaşim olmus sevgili arkadasimKızlaar aklınızda bulunsun. Bir diyetisyenin sayfasında gördüm sizinle de paylaşmak istedim.
Evet çok güzel olmuşkızlar menümü paylaşayım sabah 09.00
4 adet zeytin
3 adet çeri domates
1 küçük dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 adet ceviz
1 dilim ekmek-1küçük dilim ıslak kek (oğluma akşamdan yaptım akşam vakti yiyeceğime sabah yerim dedim.)
Ara öğün saat 11.00
2 adet hurma
öğlen saat 13.00
1 kase çorba
Ara öğün saat 15.30
10 adet fıstık
Akşam yemeği saat 1 7.00
küçük porsiyon taze yeşil fasülye
1 küçük kase ayran aşı
1 saatlik eliptik bisiklet sporum var umarım menüm uygundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?