Tamamdır güzelimSucuk 3 dilimdi yeşillik çok seviyorum ama manava gidemedim açıkçası bugün fazla iştahım yoktu boğaz ağrısı filan yoksa yerdim Evet yoğurt tüketmeye dikkat edicem canım
Evet yaptım canım 70 kg dan 59 a indim sağlıklı bir şekilde verdim ama verdikten sonra vücudumun kiloya alışmasını sağlamadım yani kontrolde tutmadım tutmayınca ve hamur işini tatlıları abartınca hop kilolar Yavaş Yavaş geri geldi.Bu defa verince dengede tutmaya çalışıcamTamamdır güzelim
Sen daha önce diyet yaptın mı? Diyet hikayen var mi yani?
Menüm sabah 10:00
2 adet sahanda yumurta( bir tatlı kaşı yağ ile)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir domates
bir portakal
Şekersiz bir bardak çay
Ara00
2adet gün kurusu
Öğlen30(biraz geç oldu)
Bir porsiyon tavuk eti
Bir domates
bir kase yoğurt
Ara30
3 su bardağı ayran
akşam 19:00
50gr yulaf ezmesi (5 kaşık)
1bardak ligh sütle karıştırıldı
*Dipnot: portakal olmasaydı daha iyi olurdu biliyorum ve mevsim yeşilliklerinden salatam yok.Bugün aldım yarın listemde olacak hayırlısıyla
.toplamda: 1.528 kalori yapıyor
2litre su
Gün ićinde yeşil çay
spor;1.5 saat yürüyüş
Ayy canım ya benimde en büyük korkum o koruma dönemi...Evet yaptım canım 70 kg dan 59 a indim sağlıklı bir şekilde verdim ama verdikten sonra vücudumun kiloya alışmasını sağlamadım yani kontrolde tutmadım tutmayınca ve hamur işini tatlıları abartınca hop kilolar Yavaş Yavaş geri geldi.Bu defa verince dengede tutmaya çalışıcam
Ben çok beğendim menünü zaten sadece 1 porsiyon meyve yemişin :) unutmayın meyvedeki yararlı şekerler kasları besliyor.Menüm sabah 10:00
2 adet sahanda yumurta( bir tatlı kaşı yağ ile)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir domates
bir portakal
Şekersiz bir bardak çay
Ara00
2adet gün kurusu
Öğlen30(biraz geç oldu)
Bir porsiyon tavuk eti
Bir domates
bir kase yoğurt
Ara30
3 su bardağı ayran
akşam 19:00
50gr yulaf ezmesi (5 kaşık)
1bardak ligh sütle karıştırıldı
*Dipnot: portakal olmasaydı daha iyi olurdu biliyorum ve mevsim yeşilliklerinden salatam yok.Bugün aldım yarın listemde olacak hayırlısıyla
.toplamda: 1.528 kalori yapıyor
2litre su
Gün ićinde yeşil çay
spor;1.5 saat yürüyüş
Hahahah :) yazarken sadece nokta koy güzelimBu emojiler nerden çıkıyor ya sabote ediyorlar menümüsaati yazarken noktalı değil tire yapsam çıkmaz sanırım
Ayy ben bu menüye BAYILDIM!Selam kizlar bende menümü yazayım
Sabah 08:45
1,5 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Maydanoz
Çay
Ara 11:00
Yarım muz
Öğlen 13:00
3 ızgara köfte
Bol salata
2 kaşık bulgur pilavı
Ara 16:00
2 hurma
Akşam 19:30
Kabak yemeği 8 kaşık
Yoğurt (bir küçük kase)
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 elma
Spor yapamadım..dışarıda fazlaca yürüdük ..1,5 saat olmuştur
Şu 2,5 litre
Çay içtim şekersiz ..akşam yemeği biraz geçe kaldı koşturmacadan anca yetiştik..
Ben çok beğendim menünü zaten sadece 1 porsiyon meyve yemişin :) unutmayın meyvedeki yararlı şekerler kasları besliyor.
Afiyet olsun boool bol eksi olsun :)
Ayy nasıl mutlu olduuumTeşekkür ederim canım verdiğin faydalı bilgilerin ekran resmini alıyorumGünlüme yazıcam ve menülerini çok beğeniyorum canım.
Benim korkum da koruma değilde bu kadar cabaya korurum çünkü- kg vermemin durması.Bu beni çok korkutuyor.Diyetisyenler bu gibi durumlarda diyete istikrarlı bi şekilde devam etmemizi söylüyorlar.metobolizmanın yeniden aktive olması için pirinç lapası- detokslar vs öneriliyor.Böyle bi durumda karşılaşırsam çok üzülürüm sanırım.Ayy canım ya benimde en büyük korkum o koruma dönemi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?