- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Boyutu büyükse ondan yüklemiyordur canımCanım öyle yapıyorum ama resim kesinlikle yüklenmiyor
Küçüğünü de denedim yine olmadıBoyutu büyükse ondan yüklemiyordur canım
Canım bende ayrı ayrı yapıyorum hep.Eşim yeniliğe kapalı.örn.en basiti elmacık patates görse yanıtı: bu ne ! Kabuklarıyla patates mi kızartılır der.Bende var şu anda..bir kere işyerine salatasını yapıp götürmüştümfena değildi ama diğer türlü nasıl olur bilmiyorum ..ben çocuklarada yemek pişirdiğim için ayrı ayrı yapamıyorum zor geliyor bana...
Canım bende ayrı ayrı yapıyorum hep.Eşim yeniliğe kapalı.örn.en basiti elmacık patates görse yanıtı: bu ne ! Kabuklarıyla patates mi kızartılır der.Sebze yemeklerini sevmez oğlumda aynı sanırım gerçi biraz daha büyünce değişir belki herkese ayrı yemek yani tbi zor oluyor.
Ahaha sorma sorma bizde öyle diyordukyasasin bekarlik ben ne diyeyim artik evlenen arkadaslarima özenmigcem....bekarlikta bir lütüf..sonuda gelecek biliyorumda..... düsünemiyorum yani ben yemek yaptimda birde elestirilcek yok artik ömrümce annem sacimla basimla kilomla ugrasti evlenecegim kisi bir zahmet karismasin... yoksa ben ona karisirsam dogduguna pisman olur.... burdan gelecekti adaya selamlarimla
Vallahi sen yaparsınyasasin bekarlik ben ne diyeyim artik evlenen arkadaslarima özenmigcem....bekarlikta bir lütüf..sonuda gelecek biliyorumda..... düsünemiyorum yani ben yemek yaptimda birde elestirilcek yok artik ömrümce annem sacimla basimla kilomla ugrasti evlenecegim kisi bir zahmet karismasin... yoksa ben ona karisirsam dogduguna pisman olur.... burdan gelecekti adaya selamlarimla
Canım eşim kahvaltı hazırlar önceden temizliğe yardım etmezdi hamile kaldıktan sonra ve şimdi temizliğe arada yemeğe yardım ediyor sağolsun :) ana daha kaş aldığını görmedimVallahi sen yaparsıngerçi ben de ilk başlarda öyle diyordum ama böyle oldu herkes bir değil ki temizlik yapan cam silen eşler de var. yemek yapanda var hatta eşinin kaşını alan bile var canım.
ayyyyy nasil cadiya baglardim sen cocuk icinmi evde birden bire is yapmaya basladin derdim...Canım eşim kahvaltı hazırlar önceden temizliğe yardım etmezdi hamile kaldıktan sonra ve şimdi temizliğe arada yemeğe yardım ediyor sağolsun :) ana daha kaş aldığını görmedim
Canım hamile kalmadan önce bütün gün evdesin boş boş durup sıkılma diye (kendi tabiriyleayyyyy nasil cadiya baglardim sen cocuk icinmi evde birden bire is yapmaya basladin derdim...
Bende hamileyken böyle çok midem bulanıyordu eşimde makarna yapmıştı bende 2 kaşık aldım istifra ettim afedersiniz.o günden sonra bidaha makarna da yapmadıCanım hamile kalmadan önce bütün gün evdesin boş boş durup sıkılma diye (kendi tabiriyle) temizliğe yardım etmezdi. Hamile kaldım çok zordu ilk 5 ay baktı benim halim içler acısı 1 yıla yakın kendi sildi camları evi filan silerdi ağır iş yaptırmadı bana. Şimdi çocuk var baktı yetişemiyorum mecbur yine el attı
Canım benim eşimde tam tersi acayip titiz ya hu sinir oluyorum bu erkeklere hiç ortaları yokbenim eşim eskiden çok yardım ederdi
kıyamadım ben yaparım ben yaparım dedim
artık neredeyse hiç yardım etmez
ama arada bir yemek yapar
başım çok sıkışınca da yardım eder sağolsun
ama aşırı dağınıktır
bana da söylüyor az rahat ol dağıt ne olacak diyeCanım benim eşimde tam tersi acayip titiz ya hu sinir oluyorum bu erkeklere hiç ortaları yok
Benim kide oturmayayim elimde toz bezi yer bezi ya adam bugün bana ne diyor biliyor musun hergün yerleri siliyor musun dedim hayır silmiyorum 3 gün zaten detaylı süpürüp siliyorum hergün niye sileyim insaf yani. Yok temizlik olunca hergün silinmesi lazımmış öyle temiz olurmusbana da söylüyor az rahat ol dağıt ne olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?