dur ramazanda burasi bak nasil senleniyorHatunlar nerdesiniz ya 10. TAKIM firarda
Millet açlıktan bayilmazsa tabidur ramazanda burasi bak nasil senleniyor(umudum bu yönde en azindan )
Kızlar kayınvalidem vefat etti ..yoldayız bir süre giremem herhalde..
basin saolsun ccnmKızlar kayınvalidem vefat etti ..yoldayız bir süre giremem herhalde..
başın sağolsun canımKızlar kayınvalidem vefat etti ..yoldayız bir süre giremem herhalde..
Canım başın sağolsunKızlar kayınvalidem vefat etti ..yoldayız bir süre giremem herhalde..
Günaydın kızlarGünaydın güzel hatunlar :)
Başınız sağ olsun canım.Mekanı cennet olsun.Allah (c.c) sabırlar versin.Kızlar kayınvalidem vefat etti ..yoldayız bir süre giremem herhalde..
Doktora gittik bizde bugün 4 tüp kan aldılar kızımdan 1 ünitesi çölyak hastalığı içinmis çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diyeGünaydın kızlar
Bir tür alarjik rahatsızlık kuzum inş çıkmazDoktora gittik bizde bugün 4 tüp kan aldılar kızımdan 1 ünitesi çölyak hastalığı içinmis çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diyebu hastalığı biliyor musun canım hiç duydun mu
Sonuçlar ne zaman çıkıcak canım inş yoktur.Doktora gittik bizde bugün 4 tüp kan aldılar kızımdan 1 ünitesi çölyak hastalığı içinmis çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diyebu hastalığı biliyor musun canım hiç duydun mu
15 gün sonra çıkacak canım inşaAllah yoktur çok üzülüyorum yaSonuçlar ne zaman çıkıcak canım inş yoktur.
Evet kuzum o zaman büyük ihtimalle yoktur.Belirtileri nasıl bilmiyorum ama çıkmaz sanırım.Prenses ağlamıştır kan alırlarken kıyamam ya.15 gün sonra çıkacak canım inşaAllah yoktur çok üzülüyorum yabu hastalık genetik mi acaba benim ve eşimin ailesinde yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?