- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Çok şaşırtıcı bir şey ama hiç ağlamadı ben ağlayacaktım nerdeyseEvet kuzum o zaman büyük ihtimalle yoktur.Belirtileri nasıl bilmiyorum ama çıkmaz sanırım.Prenses ağlamıştır kan alırlarken kıyamam ya.
Bence bir an önce toplanmamiz lazım bende regl oldum bu günFirardalar sanırım
Maşlh prenseseÇok şaşırtıcı bir şey ama hiç ağlamadı ben ağlayacaktım nerdeyse
Normalde benim kız muayene olurken bile ortalığı ayağa kaldırır kan alırken babası dislerini sıkıyor ben dudaklarımı yiyiyorum aman aglicak diye benim kuzu bildiğin gülüyorduMaşlh prensesebiz 3 kişi zor tuttuk balon - lolipop verdiler kâr etmedi yırtındı iyice
Günaydın canim :)Günaydın melekler
Yaaa ben burdayım :) çok mutluyum yakimsecikler yok
Yıldönümümüz bugün eşimle çok güzel bir yemek yedik :) ama biraz diyet aksadı bugün 1 dilim pasta yedim eşim almıştı bizim için artık yılda bir defa ya mahsus kaptanimiz kızmaz inşaAllah :)hayırdır canım
afiyet olsun canım daha nice mutlu yıllaraYıldönümümüz bugün eşimle çok güzel bir yemek yedik :) ama biraz diyet aksadı bugün 1 dilim pasta yedim eşim almıştı bizim için artık yılda bir defa ya mahsus kaptanimiz kızmaz inşaAllah :)
Sagol canim benim Allah razı olsun amin inşaAllah Rabbim hepimizi bir yastıkta kocatsınafiyet olsun canım daha nice mutlu yıllara
ayda yılda bir bişey olmaz zannımca olmadı yarın telafi edersin
amin canım inşallahSagol canim benim Allah razı olsun amin inşaAllah Rabbim hepimizi bir yastıkta kocatsınaynen canım yarın dikkat ederim inşaAllah birşey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?