Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok canım duraklama döneminden değil sürekli yeme krizlerine giriyorum sürekli yemek yiyorum bundan oluşuyor.. Ama bugün yeni bi yöntem buldum. Cumaya kadar deniycem işe yararsa sizinle de paylasicam.

Canım müdahele etme gereği duydum. Bu kadar fazla protein alımı çoğu hastalığın önünü açıyor. Protein-Karbonhidrat-Yağ-Şeker oranlarına dikkat edin. Gerekirse bir diyetisyene başvurun...
bilmiyorum canim artik nasil beslenecegimi bilemiyorum . her türlü diyeti denemis biri olarak diyetisyene uyamiyorum malesef. fazla karbonhidrat alacagima protein alayim diyorum

**10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (88.9/88.8/0.1)
Enise07(75.2//)sabit
Cansu-S (59.1/59.3/-0.2)
hidden paradise
(75.8/75.7/0.1)

Lovedreams (51.4/52.3/-0.9)
Defnella (72.8/72.4/0.4)
21 deniz asmen (70.9//)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)

bilmiyorum canim artik nasil beslenecegimi bilemiyorum . her türlü diyeti denemis biri olarak diyetisyene uyamiyorum malesef. fazla karbonhidrat alacagima protein alayim diyorum
İkisi de cok zararlı guzelim besin degisim listen var mi elinde? Diyet listesine yakin beslen onlardan bakarak zaten kimse birebir uygulayamaz üzülme

Allah kabul etsin..
Bende menümü yazayım
Sabah 08:00
1 bardak limonlu su
2 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Maydanoz ve çay

Ara 10:30
Yarım portakal

Öğlen 12:30
8 kaşık Mantar kavurması
Küçük yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 16:00
1 fincan sade sütlü kahve
5 badem

Akşam 19:00
4 köfte ( köfteler ufaktı)
Bol salata
1 dilim ekmek

Su 2,5 lt
Spor
45 dk.yürüyüş
Evde jimnastik yarım saat

sağol canım
menün gayet güzel
nedense ben bol salatayı bol ekmek diye okumuşum

Bu arada kızlar salatayı bayağı çok yapıp iki günlük yapıyorum..yani yağsız tuzsuz ayırıyorum ertesi güne..yoksa hergün yıkayıp uğraşmak zor geliyor..sebze olarak mantar pratik oluyor hem ben seviyorum..
Oruç tutacaksan elimde örnek bir menü var ..istersen yazarım..

valla salata yapmak sorun değil de ben yemeyi sevmiyorum
mantar da asla yiyemem
inşallah 2 gün daha oruç tutacağim

Bende akşam için şunu yazmıştı
Su ve 1 hurma yada kayısı
1 kepçe çorba ve salata
10 dk.dinlenme
4 köfte kadar et (tavuk ,balık)
4 kalık yoğurt
Yeşil çay yada maden suyu

Birde 22:00 de Ära ögün var
Sütlü kahve yada sade aktivia yanına 1 meyve yada 2 top sütlü dondurma ve su tabii

Yok canım duraklama döneminden değil sürekli yeme krizlerine giriyorum sürekli yemek yiyorum bundan oluşuyor.. Ama bugün yeni bi yöntem buldum. Cumaya kadar deniycem işe yararsa sizinle de paylasicam.
Tm canım sonucu merak ediyorum cha tohumunu da deneyebilirsin iştahın azalır kuzum.yoğurtla karıştırınca güzel oluyor o da olmazsa en son yeşil kahve tecrübe ile sabittir.iştah fln kalmaz biliyorsun

Iyi akşamlar kızlar oğluşum için dr gittim bugün.28 aylık konuşmuyor.2 yaş sendromu yaşıyormuş.Otizim belirtisi yokmuş.Kreş önerdi.Bunum için tuvaleti öğretmem gerek.ilk çocuk olduğundan acamiyim tabi.Yarın sabahta birşey yedirmeden kan tahlili vereceğiz.Rutin kontrol için.kg su 2 kilo fazla ama diyet vermicek.sadece makarna, hamur işi vs verme dedi.daha önce başka bir dr. diyet vermişti ama ben uygulamamıştım tbi.bugün sadece 2 öğün yaptım kahvaltı ve akşam yemeği malesef.öyle bitap dúştüm ki ara öğünün ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkina vardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…