Yok canım duraklama döneminden değil sürekli yeme krizlerine giriyorum sürekli yemek yiyorum bundan oluşuyor.. Ama bugün yeni bi yöntem buldum. Cumaya kadar deniycem işe yararsa sizinle de paylasicam.Teşekkür ederim canım tahminime göre metabolizman durmuş olabilir gibi geliyor vucudun diyet yaparken aldığın besinleri depo yapıyor.kıtlık var diyor.bence yine şaşırtmalısın.Bir dilim pasta olabilir mesela yada sevdiğin şeyler.kahve içerdiği yüksek oranda kafein sayesinde metabolizmamızı hızlandırıyor ve kaslarımızın, organlarımızın daha hızlı çalışmasına neden oluyor. Bu sebep ile vücudumuz daha fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaç sonucunda vucut önce vücutta bulunan şekerleri parçalayarak enerji ihtiyacını karşılıyor. Ardından bu şekerlerin erimesi sonucunda da yağ tabakalarını eritmeye başlıyor.bence pasta iyi bir fikir vucut kıtlık bitti diyip aldığı enerjiyi harcamaya çalışsın sonra çalışsın metobolizma
bilmiyorum canim artik nasil beslenecegimi bilemiyorum . her türlü diyeti denemis biri olarak diyetisyene uyamiyorum malesef. fazla karbonhidrat alacagima protein alayim diyorumCanım müdahele etme gereği duydum. Bu kadar fazla protein alımı çoğu hastalığın önünü açıyor. Protein-Karbonhidrat-Yağ-Şeker oranlarına dikkat edin. Gerekirse bir diyetisyene başvurun...
İkisi de cok zararlı guzelim besin degisim listen var mi elinde? Diyet listesine yakin beslen onlardan bakarak zaten kimse birebir uygulayamaz üzülmebilmiyorum canim artik nasil beslenecegimi bilemiyorum . her türlü diyeti denemis biri olarak diyetisyene uyamiyorum malesef. fazla karbonhidrat alacagima protein alayim diyorum
İkisi de cok zararlı guzelim besin degisim listen var mi elinde? Diyet listesine yakin beslen onlardan bakarak zaten kimse birebir uygulayamaz üzülme
Bana bayağı az geldi sahur belki canın istememiştir..içli köfte kızartmaysa kalorili olabilir..menüm
sahur
1 incecik krep
1 dlm peynir
5 zeytin
2 ceviz
iftar
1 kase mercimek çorbası
2 tane içli köfte
salata
yarım saat yürüyüş
2 lt su
sağol canımAllah kabul etsin..
Bende menümü yazayım
Sabah 08:00
1 bardak limonlu su
2 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Maydanoz ve çay
Ara 10:30
Yarım portakal
Öğlen 12:30
8 kaşık Mantar kavurması
Küçük yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16:00
1 fincan sade sütlü kahve
5 badem
Akşam 19:00
4 köfte ( köfteler ufaktı)
Bol salata
1 dilim ekmek
Su 2,5 lt
Spor
45 dk.yürüyüş
Evde jimnastik yarım saat
bunları bile zor yedim aslındaBana bayağı az geldi sahur belki canın istememiştir..içli köfte kızartmaysa kalorili olabilir..
valla salata yapmak sorun değil de ben yemeyi sevmiyorumBu arada kızlar salatayı bayağı çok yapıp iki günlük yapıyorum..yani yağsız tuzsuz ayırıyorum ertesi güne..yoksa hergün yıkayıp uğraşmak zor geliyor..sebze olarak mantar pratik oluyor hem ben seviyorum..
Oruç tutacaksan elimde örnek bir menü var ..istersen yazarım..
sebze suyu mu?hiç denemedim ama sanırım onu da içememBenim bir arkadaşım da salata sevmiyordu o da sebze suyu yapıp içiyordu
benim eşim de benim gibi üşengeçEşim işten geldi ..yemek yedi ..koşuya çıktı ..valla spor deyince bana inat hiç üşenmez
Tm canım sonucu merak ediyorum cha tohumunu da deneyebilirsin iştahın azalır kuzum.yoğurtla karıştırınca güzel oluyorYok canım duraklama döneminden değil sürekli yeme krizlerine giriyorum sürekli yemek yiyorum bundan oluşuyor.. Ama bugün yeni bi yöntem buldum. Cumaya kadar deniycem işe yararsa sizinle de paylasicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?