- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bu sendromlar hiç bitmiyor zatenIyi akşamlar kızlar oğluşum için dr gittim bugün.28 aylık konuşmuyor.2 yaş sendromu yaşıyormuş.Otizim belirtisi yokmuş.Kreş önerdi.Bunum için tuvaleti öğretmem gerek.ilk çocuk olduğundan acamiyim tabi.Yarın sabahta birşey yedirmeden kan tahlili vereceğiz.Rutin kontrol için.kg su 2 kilo fazla ama diyet vermicek.sadece makarna, hamur işi vs verme dedi.daha önce başka bir dr. diyet vermişti ama ben uygulamamıştım tbi.bugün sadece 2 öğün yaptım kahvaltı ve akşam yemeği malesef.öyle bitap dúştüm ki ara öğünün ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkina vardim.
Canım 5 gündür galiba bizde 2 yas sendromuna girdikIyi akşamlar kızlar oğluşum için dr gittim bugün.28 aylık konuşmuyor.2 yaş sendromu yaşıyormuş.Otizim belirtisi yokmuş.Kreş önerdi.Bunum için tuvaleti öğretmem gerek.ilk çocuk olduğundan acamiyim tabi.Yarın sabahta birşey yedirmeden kan tahlili vereceğiz.Rutin kontrol için.kg su 2 kilo fazla ama diyet vermicek.sadece makarna, hamur işi vs verme dedi.daha önce başka bir dr. diyet vermişti ama ben uygulamamıştım tbi.bugün sadece 2 öğün yaptım kahvaltı ve akşam yemeği malesef.öyle bitap dúştüm ki ara öğünün ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkina vardim.
Sağol kuzum tv yasakladı tablet vsGeçmiş olsun benim oğlumda 3,5 yaşında konuşmaya başladı..erkek çocuklar geç konuşuyor zaten..geçmiş olsun hava güzel parkta falan oynarsa atar kilosunu da inşallah..geçmiş olsun zor bu işler
16 aylıktan itibaren başlanabiliyormuş canım benimki işe diyorum işiyor ama büyüğü öğretmem birz zaman alıcak gibiBu sendromlar hiç bitmiyor zatenbiri bitiyor biri başlıyor..tuvalet eğitimine başlayabilirsin ama çok sakin olup kızmamak lazım..
Valla zor canım ya çok aksi oluyorlar sürekli bağırıyor bizde az önce kan verdik geldik aç karnına sonuçlar öğleden sonra çıkıcak bakalım.Dr. bisikletiyle parka çıkar atar kgsunu dedi.Canım 5 gündür galiba bizde 2 yas sendromuna girdikağlamak istiyorum stresten bugün yedim sürekli hiç bir şey yemiyor sürekli ağlıyor ama sürekli normalde şen şakrak bir kızdı şimdi tam tersi
İnşaAllah kötü birşey çıkmaz canımValla zor canım ya çok aksi oluyorlar sürekli bağırıyor bizde az önce kan verdik geldik aç karnına sonuçlar öğleden sonra çıkıcak bakalım.Dr. bisikletiyle parka çıkar atar kgsunu dedi.
İnş canım cocuğun motor gelişimine göre psikolojisine göre değişiklik gösterir sanırım tahminimce 3 yaş gibi normale döner diye düşünüyorum inşallahİnşaAllah kötü birşey çıkmaz canımoff off ne zaman biter bu sendrom
Ayyy inşaAllah valla hi bende saç kalmayacakİnş canım cocuğun motor gelişimine göre psikolojisine göre değişiklik gösterir sanırım tahminimce 3 yaş gibi normale döner diye düşünüyorum inşallah
Canım sonuçlar çıkmış eşim sordu dr. a Demir gibi demişİnşaAllah kötü birşey çıkmaz canımoff off ne zaman biter bu sendrom
Maasallah kuzuya annesi çok sevindim:)Canım sonuçlar çıkmış eşim sordu dr. a Demir gibi demişherşey yolunda
Canımsın :) bir araştırma yapıcam tuz ile ilgili vucutta su- ödem yapmayan hangisi diye öpüyorumMaasallah kuzuya annesi çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?