Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun benim oğlumda 3,5 yaşında konuşmaya başladı..erkek çocuklar geç konuşuyor zaten..geçmiş olsun hava güzel parkta falan oynarsa atar kilosunu da inşallah..geçmiş olsun zor bu işler

**10. TAKIM PAZARTESİ TARTISI***
88prenses22 (88.9/88.8/0.1)
Enise07(75.2//)sabit
Cansu-S (59.1/59.3/-0.2)
hidden paradise
(75.8/75.7/0.1)

Lovedreams (51.4/52.3/-0.9)
Defnella (72.8/72.4/0.4)
21 deniz asmen (70.9/71.00/-0.1)

LÜTFEN SON MESAJI ALINTILAYALIM..

(Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu/Aradaki Fark)
[/QUOTE]

Bu sendromlar hiç bitmiyor zaten biri bitiyor biri başlıyor..tuvalet eğitimine başlayabilirsin ama çok sakin olup kızmamak lazım..

Kızlar Öğlen eve geldik kahvaltı yapmıştım ama arabada çok kötü oldum ve tüm yediklerimi çıkardım öğlende okulum vardı 1 dilim ıspanaklı börek yedim akşam saat 18.00 da da 2 içli köfte ve 1 dilim beyaz peynir yedim saçma sapan bir gündü yarın umarım listem düzgün olur

Canım 5 gündür galiba bizde 2 yas sendromuna girdik ağlamak istiyorum stresten bugün yedim sürekli hiç bir şey yemiyor sürekli ağlıyor ama sürekli normalde şen şakrak bir kızdı şimdi tam tersi

Günaydın hatunlar hadi canlanın birazcık ben sabah sporumu kahvaltımı yaptım bile kızım saolsun 7 de dikti beni ayağa :)

Bu sendromlar hiç bitmiyor zaten biri bitiyor biri başlıyor..tuvalet eğitimine başlayabilirsin ama çok sakin olup kızmamak lazım..
16 aylıktan itibaren başlanabiliyormuş canım benimki işe diyorum işiyor ama büyüğü öğretmem birz zaman alıcak gibi

Canım 5 gündür galiba bizde 2 yas sendromuna girdik ağlamak istiyorum stresten bugün yedim sürekli hiç bir şey yemiyor sürekli ağlıyor ama sürekli normalde şen şakrak bir kızdı şimdi tam tersi
Valla zor canım ya çok aksi oluyorlar sürekli bağırıyor bizde az önce kan verdik geldik aç karnına sonuçlar öğleden sonra çıkıcak bakalım.Dr. bisikletiyle parka çıkar atar kgsunu dedi.

Valla zor canım ya çok aksi oluyorlar sürekli bağırıyor bizde az önce kan verdik geldik aç karnına sonuçlar öğleden sonra çıkıcak bakalım.Dr. bisikletiyle parka çıkar atar kgsunu dedi.
İnşaAllah kötü birşey çıkmaz canım off off ne zaman biter bu sendrom

Allah kolaylık versin..benim oğlum zor büyüdü ..yaramaz yerinde durmayan iştahsız bir bebektı..aradan 6 yıl sonra kızım doğdu. O tam tersi,uykuyu seven bir bebektı. .bende tecrubeliydim galiba daha sakin büyüdü. .her çocuk farklı ama bazen özlüyorum bebekliklerinikeşke daha çok oynasaymisim diyorum..elbet bugünlerde geçecek..hava güzelse parklar açık hava iyi geliyor..ama sendromlu hiç bitmiyoryok ön ergenlik yok bilmem ne..bizim zamanımızda yoktu herhalde

Özel kreş bakınıyorum canım birde dr. Önerisiyle tabi tuvaleti öğrendikten sonra yarım gün vericem.Bugün konuştum telden bana yakın bir yer var orayı düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.biraz pahalı ama olsun napalım herşey onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…