- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Ben bildirim yapmıştım en son msjı alıntılamadığın için yeniden bildirim yaptım kuzum.Benimki gözükmüyordu çünkü, saat 1 e az kaldı .Güme gitmeyeyimBenim gözüküyor üstteki mesajda..
Yani sen en son msj alıntılamadığın için senden sonra alıntılayanlarda da benim bildirimim yok fark ettin mi kuzum.Eksik bir şey göremedim ama
Bu haftayı nezle ile geçiriyorumTamamdır gibi ..biz büyük ihtimalle haftasonu döneceğiz..eşimin işe başlaması lazım..bu hafta bir atak yapalım grupça..motivasyonumuz artsınşurda yaza az kaldı..ben gidince biraz araştırayım bakalım şu 1.olanlar neler yapıyormuş ..spor spor spor..evde birşeyler yapıyorum ama biraz daha profesyonel birşeyler lazım..benim özellikle göbiş ve basen sorunlu
Kizlar beni de listeye alabilirmisiniz.73.7 ile izne ayrilmistim 73.5 le geri donuyorum bugum
Unutmiyalim ! Kilo bildirimi yapiyorsak mutlaka yüzdemizi dogru sekilde listeye ekleyerek paylasmamiz gerek...Kizlar beni de listeye alabilirmisiniz.73.7 ile izne ayrilmistim 73.5 le geri donuyorum bugum
Tatlim bende sorun var regl oldum patladım resmen yaEtap onuncusu olmuşuz kızlar bir şeyler yapmamız lazım
Hadi ya ..neyse haftaya iyi olur inşallah..regl olunca şişkinlik oluyor zaten haftaya güzel verirsin canım...
Buranın canlanması lazım birbirimize gaz vermemiz lazımmm[/QUOT
Kuzum bende nezleyim sanırım üşütmüşüm hapşırık- baş ağrısı - halsizlik nüksetti resmen yataklardayım.nane limon zencefil kaynattım içtim.şu hastalık geçsin sağlam spor yapıcam.Halsizlik olduğundan spor yapcak gücüm de yok.enerji için ceviz, portakal vs yiyorum.bi kaç güne iyileşirim inş.bu arada regl dönemimde ben iyi kg veriyorum tüm ödemlerimi atıyorum detokslarla.tabi kişiden kişiye değişir kuzum.Tatlim bende sorun var regl oldum patladım resmen ya
Gecmis olsub canım ben bide dün pasta yedim onunda etkisi var tabi kaptanimiz görmesinKuzum bende nezleyim sanırım üşütmüşüm hapşırık- baş ağrısı - halsizlik nüksetti resmen yataklardayım.nane limon zencefil kaynattım içtim.şu hastalık geçsin sağlam spor yapıcam.Halsizlik olduğundan spor yapcak gücüm de yok.enerji için ceviz, portakal vs yiyorum.bi kaç güne iyileşirim inş.bu arada regl dönemimde ben iyi kg veriyorum tüm ödemlerimi atıyorum detokslarla.tabi kişiden kişiye değişir kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?