Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neden kilo aldım?

Tek nedeni var ki; duygusal açlık.
Bende üzüldüğünde yemek yiyenlerdenim. Aslında 16 yaşıma kadar hiç kilo problemi yaşamadım hatta zayıftım annemin zorla yemek yedirdiği kemiklerimi saydığı zamanları hatırlıyorum. (O çocuk nasil bu hale geldi aceba ) ama strese girmemle kilo almam bir oldu. Önce 45 kilodan 52 kiloya çıktım sonra 52 kilodan 56 kiloya... 17 yasimda 56 kiloydum ama babamı kaybetmek beni biraz fazla üzdü ve antidepresana başladım. 4 ay içinde tam 73 kilo oldum ve iki senedir veremiyordum. Max 76 kilo gördüm ve 75.6 kiloyken durdurup kendimi diyetime başladım...

Peki antidepresan kullanırken ne yaptım da kilo aldım?
Antidepresanlarım ağır dozlardı yaşima göre bu nedenle çok fazla yan etki gördüm mesela tokluk hissi hissetmedim ve durmadan yedim, günde 20 saate yakin uyutuluyordum, tansiyonum, sekerim zatem hep düsüktür ama ilaç iyice düşürüyordu ve ben sürekli şekerli yiyecekler yiyordum. Bu dönem çok ağır geçtiği için okulumdan da ayrılmıştım ve sürekli evdeydim, odamdan disari asla cikmazdim yalnizca markete gider aburcubur alır gelirdim... Öyle ki günlük yaonizca aburcuburdan aldigim kalori 3000 kaloriyi buldugu oluyordu. Bu sekilde kilo aldim. Kolay kilo veren ve kolay kilo alan bir insan oldugum icin kisa sürede taninmaz hale geldim :)

Ah be kaptanim zaten şu psikolojik baskılar olmasa insanlar aslında kilo bile almaz hatta bazen insanlar sırf kilo versin diye baskı kuruyorlar sonuç iyi olacagina hepten kötü oluyor o yüzden 3 maymunu oynamak en iyisi

Bende zincirlerimi yapayım ama biraz düşünmem lazım..yarın yazayım olmazsa ..erken kalkma işi bende var mecbur çocukları okula hazırlama kahvaltı falan..sporu hayatıma daha profesyonelce sokmak istiyorum ..daha disiplinli yani..o olur
Diğerinde düşüneyim ..aslında planlar var ama bir süre başlayıp sonra karambol oluyor hep bana Yarın yazarım ..herkesin her konuda söyleyecek lafı var haklısın..ikinizide tebrik ederim ne güzel kilo vermişsiniz gençken bilinçlenmekte güzel..haydi ben kaçayım yarın görüşürüz o zaman
Eğer istediğimiz kiloya inersek bu yazıları okuruz kızlarhaydi iyi geceler

Canım inşaAllah bir daha bu kadar büyük stres ve üzüntü yaşamazsın yaşadıkların kolay değil o yüzden sana hep inanıyorum kız ben daha 50 olamadım sen yakaladın beni nerdeyse

Senin ki müthiş bir başarı..Eminim birileri okusa çoğu kişiye ilham kaynağı olursun..o ilaçlar evet öyle ..annem depresyon tedavisi görmüştü ..ben aile hayatımızın nasıl düZzensiz olduğunu annemin hep uyuduğunu hatırlıyorum..ben öğrenciydim ..ama maşallah sen bunu başarmışsın ..inşallah korursunda

3 yeni aliskanlik edinmek istedigim icin...3 renkle takvimimi cize cize bir zincir olusturacagim...ve zincirimi kirmiycam... kirik zincirleri sevmem..hos görüntü olmuyor

o bir hedefine ulassin mecbur basari hikayesi yazacak kacari yok

Neden Kilo Aldım?
Benimki hamilelikten dolayı arkadaşlar 59 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim.Sonrasında da malesef veremedim.Stresten kendimi yemeğe verdim.Çünkü yedikçe mutlu hissediyordum.Bana küçük gelen tüm kıyafetlerimi kaldırdım.Yerine en büyük gelen, bol ve koyu renk kıyafetler giymeye başladım.Makyajsız dışarı çıkmayan ben kendine hiç bakmayan birine dönüştüm.Mutsuzdum.Aynalara da küstüm.Sonra dur dedim kendime herşey senin elinde :)

Eki Görüntüle 1982604
3 yeni aliskanlik edinmek istedigim icin...3 renkle takvimimi cize cize bir zincir olusturacagim...ve zincirimi kirmiycam... kirik zincirleri sevmem..hos görüntü olmuyor
Ben sbh izleyebildim çok yararlı bir video diger vidolarıda öyle şimdilik kitap okumak- spor ve hergün yeni bir yabancı kelime dúşünüyorum.okunuşu yazılışı anlamı olarak :)

Selam canlarim geri döndüğüm pek belli degil farkindayim 1 hagtadir hastayim serum takiliyor surekli Agrida sifayi fena kaptim galiba...hic bisey yiyemiyordum 1 haftadan beri ama bugun yedim cok şükür kolumdaki swrumdan kurtulunca spora da baslicam insallah

Geçmiş olsun rakibem

Geçmiş olsun canım bende bugün biraz daha iyiyim çok şükür.

Rakibem pazar ya bugün birde seçim var biz dışarıdaydık yeni geldik daha :)

Dogru ya yogun bi gundu bende yarim acik gozlerle yaziyorum simdi iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…