Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun..zencefil de iyi geliyor ..benimde bugün başım ağrıdı bayağı ..kendime hedefler koydum bu olaydan sonra..aslında anlati değerlendirmeye çalışacaksın her an kıymetli şu hayatta..

Canım şimdi hafta sonu girdi araya buralar biraz durgun olur ana hafta içi canlaniriz inşaAllah

***10. TAKIM 514.ETAP***
88prenses22 (88.4//%)
Enise07(75.5//%)
Cansu-S (58.7//%)
hidden paradise
(75.4//%)
Lovedreams (52//%)
Firslayd (73.5//%)

10. Takım yüzdesi : %

Yeni Kuzular (gecen Cuma/bu Cuma/ aradaki Fark/ yüzde)

Defnella(72,8/71,8/1 /%1,33)Baslangic Tarih 30 Mart, Baslangic Kilo 75, Hedef Kilo 63?
21 deniz asmen (70.9/71.00/%-0.14) Baslangic Tarih 30 Mart, Baslangic Kilo 72, Hedef Kilo 63?

21.04.17 Kilo vermeleri ve yeterince aktiv bulundugunda denemediki Kuzular listeye alinacaktir. Lütfen @Defnella 2 21 deniz asmen kurallari yeniden okuyunuz hem karar defterini + buranin ilk sayfasini yeniden okuyup kafaniza takilanlarda yönetimdeki arkadaslari yada beni etiketleyip sorun... Etap Listesine gectiginizde sorumlulugunuzu yerine getireceginize inaniyorum...Siz bizimle yürürseniz sadece gereksiz kilolardan kurtulursunuz

Izinli Üyeler***

Degistir Kendini
cansutr

Nesli Han

Cansu-S , Enise07 Liste hazirdir favorilerine ekleyin kizlar.

Hayırlısı bakalım..bu kiloya nasıl çıkmışım kendime de kızıyorum aslında. İpin ucu ne çabuk kaçıyor azıcık yesem hop kilo alıyorum..ama diyete başladığımdan beri tatlı istemiyorum da bazen akşamları aranıyorum bende..

Canım tarcinli süt iç beni tarcinli süt bile kesmez bazen bende alırım kuru kayısı kuru incir anında kesiyor. Ben uzun uzun düşündüm nasıl bu kadar kilo aldım diye bugün buldum sebebini hadi herkes yazsin ilk ben yazayım niye kilo aldık diye belki bizi üzen şeyler vardır dertleşir kurtularak motive oluruz :)

Devletsah (ilk bloggerlardan, biraz meshurdur)in Esi oluyor Beyefendi ve Yasamina bakarsaniz cok basarili...suan New Yorkta yasiyorlar sanirim... cok ilginc bir teknikten bahsediyor yarin itibari bende uygulamayi düsünüyorum.....edinmek istedigim cok aliskanlik oldugu icin 3 tanesiyle baslamak niyetim:

- erken kalkmak
- spor yapmak
- ders calismak

bunun icin 3 renk kullanmayi planliyorum ve böylelikle bir zincir olusturacagim...nasil bir zincir oldugunu paint ile cizip burda paylasirim..takipte kalin kuzularim

Bu arada kızlar birşey öğrendim ve uyguladım..canım tatlı istedi bende 1 akide şekeri attım ağzıma..
Şöyle okumuştum
Bir dilim çikolatalı yumuşak pasta 500 kalori diyelim hemen 5 dk.bitiyor
Akide şekeri 15-20dk.sürüyor ve sonunda vazgeçiyorsun birisi yazmış diyetisyeni günde 3 taneye (tatlı krizlerinde)izin vermiş..bende tarçınlı olanı sevdim ..ara sıra kriz anında iyi olacak

aradigim samimiyet...ömrümce beni takip eden soru... beni anlayanlarin arasina düsmüsümde haberim yok hangisinden basliyayim kurban siz hele anlatin bende katilcam söz

NEDEN KİLO ALDIM

Hatunlar ben emzirirken bile diyet yapmış insanım şimdi kendime kızıyorum tam 11 ay önce ben 54 kiloya indim sonra ramazan ayı girdi düzensiz beslenme derken 3 kilo geri aldım yemenin hazzını bir daha alınca daha bırakamıyor insan ben bırakamadım. Hatta bi ara eşimle kv den gelirken onların orada ki fırından ponçik ekmeklerinden alırdık sıcak sıcak gece 1 de kahvaltı yapar gibi yağlı ballı ekmekler yedim ve maalesef Kasım ayında 62.5 kiloya çıktım çok üzgünüm çok pişmanım koruyamadım diye o yüzden canlarım bu takıma katılmak benim için büyük şans çünkü normalde iradesiz bir insanım ben ve buraya karşı sorumluluğum beni disipline etti hepinizi çok seviyorum inşaAllah geri dönüşümsüz veririz kilolarimizi

Son düzenleme:
Tamam canım ne verirsek kardır...yarışalım bakalım ikimizede faydalı olur
Tm haftaya kg bildirimlerini ikimizde not alalım sen benden öndesin şuan kuzum bakalım sana yetişebilecekmiyim eşitlenirsek daha kolay motive oluruz sen daha çok verdin ben daha çok verdim diye

Neden kilo aldım???
2.doğumdan 8 ay sonra çektirdiğim bir fotoğrafta kendimi gördüm..pek fenaydım..
O sırada bir özel hastane açıldı baktım diyetisyen var hemen gittim..bana nasıl besleniyorsun diye sordu?
Sabah kahvaltı yok..işe git poğaçacı falan..öğlene pide lahmacun akşam gel yemek falan ..uçur zıvır Nutella falan..yağ oranım galiba yüzde 32 çıkmıştı..

Sonra başladım be 3 ay kadar gittim harfi harfine uyguladım 57 kilo olmuştum..yeniden elbise giymeye başladım..sonra eşim tayin oldu falan..ortam değişikliği yalnızlık asosyal bir hayat..kendimi yemeye verdim ..değişik pasta börek denemeleri..annemler gidiş..kalabalık yemekler ..velhasıl kilo verdim ama hiç koruyamadı

Kilo veriliyor da korumak çok zor..yani ben koruyamadım ..bakıyorum resimlerde bile arkadayım kıyafetlerim olmuyor ..eşim dersen yer ama hep aynı kilodadır..ona da ayrı bir gıcığım

Eğer istediğim kilo olabilirsen yine bir 3 yada 6 ay koruma programı yapacağım kendime bu sefer..ama daha verilecek 15 kilo civarı varr

Kilo veriliyor da korumak çok zor..yani ben koruyamadım ..bakıyorum resimlerde bile arkadayım kıyafetlerim olmuyor ..eşim dersen yer ama hep aynı kilodadır..ona da ayrı bir gıcığım
Sende bendensin canım cidden vermek zor almak kolay insan bazen üzgünken mutluyken her psikoloji de yemek yiyebiliyor bazen iç sesim diyor ki offff amma uzattın yetti ya git şunu ye bunu ye diyor inan bazen farkına bile varmadan abur cubur yerken buluyorum kendimi bi bu huyum kaldı bunu da def ettim mi tamm artık ben kilomu koruya bilirim inşaAllah :)

Neden Kilo Aldim

ergenlikten sonra kilom 70 civarina oturmustu..1,62 boy elbette fazla kilo... tam anlamiyla ne zaman kilo almaya basladim...ise baslamam kesinlikle bir etken..düsünün yeni ise girdiniz ve sizin bölüm (chips,cikolata,sekerlemelerin oldugu bölüm) haftanin 5 günü ellerimle paketlere dokunuyor bire bir temasdayim..1 gün almazdim 2 gün almazdim ama en gec hafta sonuna dogru yaklasik 20 tl bir abur cubur alisverisi yapardim....baslarda...cikislarda yemek yemezdim yorgunluktan yatardim...sonra alisinca..gece yemelerim basladi...beni uzun süredir taniyan bilir benim eve en erken varis saatim 22:45 (almanya saati)...ben tek yemek yemeklede kalmazdimki...atistirmalarimda olurdu...is yeri zaten hem stress atma (calisirken stress atabiliyorum) ama yinede stress olabildigim bir yer (müsteriler )
okul konusuna hic girmiyorum tembellikten dolayi uzayan gereken ilgiyi almaya bir oku var ama yinede meslegimi seviyorum baslamak icin can atiyorum evet bir celiski var
duygusallik: bu yüzden cok seyi yanlis oldugunu bile bile tüketebiliyorum... neden ? birseyler yemek beni mutlu ediyor
inanin kalktiginiz saatte, gittiginiz heryere, yaptiginiz menülere karisan.... yada arkanizdan bile olsa olumsuz yorumlar yapanlar olunca insanin cildirmasina adim kaliyor
misal:
- her gün yumurta mi yenirmis
- o spor salonuna sirf ordaki büyük dus icin gidiyor..bosversene
- gene abur cubur aldin degilmi (halbuki almamistim)
- pat pat ne yapiyordun sen odanda (spor yapiyordum )

taabiiki bunlar Bahane degil...sadece bu yorumlari duydukca cnm SIKIliyor...SIKilinca yiyorum... yani seytan cemberi...

simdi duyuyorum sesleri... bu kaptan olmadan 88 lerden basladi hatta bir ara 76 kadar inmisti yani....tam tamina 12 kilo nasil verdi diyorsunuz

Bu olumsuz ve beni daraltan, negativ sözler yoktur...... Velilerim Türkiyedeydi cünkü.

dipnot: sizin yazilari alintiladim...herkes herkesi okusun diye..kimsenin hikayesi kaybolmasin diye

Umarim Zinciri Kirma videosunu paylastigim arkadaslar bu Harekata katlirlar (olmadi baska yerde konu acip size aldatiyormusum )
3 aliskanliktan bahsetmistim...15.04.17 bunlar benim yeni Aliskanliklarim olacaklar:
- Her gün 6 da kalkmak
- Her gün 20 dk Spor
- Her gün okul icin 1 saat dersle ilgilenmek

Herzaman degisebiliriz...degisim herzaman elimizdedir...nefes aliyorsak...hala birseyleri degistirebiliriz...Umut herzaman vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…