- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Geçmiş olsun..zencefil de iyi geliyor ..benimde bugün başım ağrıdı bayağı ..kendime hedefler koydum bu olaydan sonra..aslında anlati değerlendirmeye çalışacaksın her an kıymetli şu hayatta..Kuzum bende nezleyim sanırım üşütmüşüm hapşırık- baş ağrısı - halsizlik nüksetti resmen yataklardayım.nane limon zencefil kaynattım içtim.şu hastalık geçsin sağlam spor yapıcam.Halsizlik olduğundan spor yapcak gücüm de yok.enerji için ceviz, portakal vs yiyorum.bi kaç güne iyileşirim inş.bu arada regl dönemimde ben iyi kg veriyorum tüm ödemlerimi atıyorum detokslarla.tabi kişiden kişiye değişir kuzum.
Canım şimdi hafta sonu girdi araya buralar biraz durgun olur ana hafta içi canlaniriz inşaAllahBir aralar aktif yazan zaten 3 kişiydik..yeni üye çağırsak mi dedim ..sayı yeterli üyeler izinde gibi bir şey denildi galiba ..en az paylaşım yapan bizim grup oluyor saatlerce birşey yazılmıyor bazen..
Şöyle buraya vakit ayırabilecek birileri lazım bence..mesela birinci olan takıma baktım bayağı muhabbet var ..iddialaşmışlar güzel motive olmuşlar..Ramazan'da canlanır dediler ama 26 mayısa kadar çok vakit var..nasıl bir çözüm bulunsa acaba?
Canım tarcinli süt iç beni tarcinli süt bile kesmez bazen bende alırım kuru kayısı kuru incir anında kesiyor. Ben uzun uzun düşündüm nasıl bu kadar kilo aldım diye bugün buldum sebebini hadi herkes yazsin ilk ben yazayım niye kilo aldık diye belki bizi üzen şeyler vardır dertleşir kurtularak motive oluruz :)Hayırlısı bakalım..bu kiloya nasıl çıkmışım kendime de kızıyorum aslında. İpin ucu ne çabuk kaçıyorazıcık yesem hop kilo alıyorum..ama diyete başladığımdan beri tatlı istemiyorum da bazen akşamları aranıyorum bende..
Defnellam canım biz seninle rakibe olalımmi canım belki faydası olur ne dersin sende azimlisin ama benim senin kg yetişmem gerekBenim hedef kilom 57 olacaktı(inşallah)
Tamam canım ne verirsek kardır...yarışalım bakalım ikimizede faydalı olurDefnellam canım biz seninle rakibe olalımmi canım belki faydası olur ne dersin sende azimlisin ama benim senin kg yetişmem gerek
aradigim samimiyet...ömrümce beni takip eden soru... beni anlayanlarin arasina düsmüsümde haberim yokCanım tarcinli süt iç beni tarcinli süt bile kesmez bazen bende alırım kuru kayısı kuru incir anında kesiyor. Ben uzun uzun düşündüm nasıl bu kadar kilo aldım diye bugün buldum sebebini hadi herkes yazsin ilk ben yazayım niye kilo aldık diye belki bizi üzen şeyler vardır dertleşir kurtularak motive oluruz :)
Tm haftaya kg bildirimlerini ikimizde not alalım sen benden öndesin şuan kuzum bakalım sana yetişebilecekmiyimTamam canım ne verirsek kardır...yarışalım bakalım ikimizede faydalı olur
Sende bendensin canımKilo veriliyor da korumak çok zor..yani ben koruyamadım ..bakıyorum resimlerde bile arkadayım kıyafetlerim olmuyor ..eşim dersen yer ama hep aynı kilodadır..ona da ayrı bir gıcığım
NEDEN KİLO ALDIM
Hatunlar ben emzirirken bile diyet yapmış insanım şimdi kendime kızıyorum tam 11 ay önce ben 54 kiloya indimsonra ramazan ayı girdi düzensiz beslenme derken 3 kilo geri aldım yemenin hazzını bir daha alınca daha bırakamıyor insan ben bırakamadım. Hatta bi ara eşimle kv den gelirken onların orada ki fırından ponçik ekmeklerinden alırdık sıcak sıcak gece 1 de kahvaltı yapar gibi yağlı ballı ekmekler yedim ve maalesef Kasım ayında 62.5 kiloya çıktım çok üzgünüm çok pişmanım koruyamadım diye o yüzden canlarım bu takıma katılmak benim için büyük şans çünkü normalde iradesiz bir insanım ben ve buraya karşı sorumluluğum beni disipline etti hepinizi çok seviyorum inşaAllah geri dönüşümsüz veririz kilolarimizi
Neden kilo aldım???
2.doğumdan 8 ay sonra çektirdiğim bir fotoğrafta kendimi gördüm..pek fenaydım..
O sırada bir özel hastane açıldı baktım diyetisyen var hemen gittim..bana nasıl besleniyorsun diye sordu?
Sabah kahvaltı yok..işe git poğaçacı falan..öğlene pide lahmacun akşam gel yemek falan ..uçur zıvır Nutella falan..yağ oranım galiba yüzde 32 çıkmıştı..
Sonra başladım be 3 ay kadar gittim harfi harfine uyguladım 57 kilo olmuştum..yeniden elbise giymeye başladım..sonra eşim tayin oldu falan..ortam değişikliği yalnızlık asosyal bir hayat..kendimi yemeye verdim ..değişik pasta börek denemeleri..annemler gidiş..kalabalık yemekler ..velhasıl kilo verdim ama hiç koruyamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?