Maş fasülyeside aldım markette bayanın biri yanımda keten tohumu yoğurtla karıştırılınca zayıflatıyor dedi yanındaki bayana.kulak misafiri oldum.başka bir bayanda cha totumu arıyordu.
Canım benim burda rakibem defnellaydı benim kg onunkinden fazlaydı ve ona yetişebilmek için baya uğraşmıştım aynı kg gelince her hafta ondan daha çok kg vermek içinde yarış yapacaktım ama gitti bni bırakıpSelam kızlar kimse Yok sanırım oruç tutacaklar sahur için plan yaptınız mıRamazan nasıl etkileyecek bakalım bizi bu arada kızlar diğer takımlara göz gezdirdim çok faaller sürekli paylaşımdalar motivasyonları tam kendi aralarında yarış yapanlar dahi var çok hoşuma gitti İnanın biz daha iyisini yapabiliriz artık toplanmaya başlasak sabit kilolara ve motivasyon düşüklüğüne son versek 2 haziran haftası birincisi 10. Takım olsa güzel olmaz mı
Aynen canımMarket zayıflama yarışması gibiydi desene tatlım
Hayırlısı canım zaten grupta pek kimse kalmadı gibiCanım benim burda rakibem defnellaydı benim kg onunkinden fazlaydı ve ona yetişebilmek için baya uğraşmıştım aynı kg gelince her hafta ondan daha çok kg vermek içinde yarış yapacaktım ama gitti bni bırakıp
Seninle aramızda fazla farkta yokmuş canım
Canım önceden böyle sorunum yoktuda bu aralar wc ile ilgili sorunum var.ilaçmı kullansam ne yapsam bilmiyorum.yani umarım anlatabilmişimdir.senin böyle bir sorunun olmuşmuydu.Aynen canım ama sen beni baya geçeceksin bu hafta bencecuma günü senden güzel bir yüzde geleceğini düşünüyorum
Canım önceden böyle sorunum yoktuda bu aralar wc ile ilgili sorunum var.ilaçmı kullansam ne yapsam bilmiyorum.yani umarım anlatabilmişimdir.senin böyle bir sorunun olmuşmuydu.
Tm canım evde vardı kuru kayısı.annemdeyimde burda marketten alırım yarın teşk.Canım ben önceden diyetisyene gittiğimde bana sorun için kuru kayısıyı 3 adet 1 bardak su içine koyuyordum ve sabah uyanınca aç karnına bu suyu içip kayısıyı yiyordum ve bana çok iyi gelmişti öneririm dene istersen belki faydasını görürsün canım
Istersen benimle yarışabilirsin belki daha çok motive edici olur.rakip olmak.ne dersin?
Nee sütlaç mııı bayılırımAktara gittim çaydan yokmuş ama getirecekmiş bakalım pazartesi ısmarlarım dedi bekliyorumkinoa çok seviyorum ben dolması kısırı sütlaç hepsini denedim hem besleyici hem tok tutuyor
AnneminOrda kızartma da gördüm sanki
Nee sütlaç mııı bayılırımtarif var mı kinoalı nasıl
Anneminay sinir oluyorum kadğn bir günde 4 kişilik bi aileye yetecek kadar yiyor ama incecik
burdaayimKızlaar nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?