Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar kimse Yok sanırım oruç tutacaklar sahur için plan yaptınız mı Ramazan nasıl etkileyecek bakalım bizi bu arada kızlar diğer takımlara göz gezdirdim çok faaller sürekli paylaşımdalar motivasyonları tam kendi aralarında yarış yapanlar dahi var çok hoşuma gitti İnanın biz daha iyisini yapabiliriz artık toplanmaya başlasak sabit kilolara ve motivasyon düşüklüğüne son versek 2 haziran haftası birincisi 10. Takım olsa güzel olmaz mı

Canım benim burda rakibem defnellaydı benim kg onunkinden fazlaydı ve ona yetişebilmek için baya uğraşmıştım aynı kg gelince her hafta ondan daha çok kg vermek içinde yarış yapacaktım ama gitti bni bırakıp

Aynen canım ama sen beni baya geçeceksin bu hafta bence cuma günü senden güzel bir yüzde geleceğini düşünüyorum
Canım önceden böyle sorunum yoktuda bu aralar wc ile ilgili sorunum var.ilaçmı kullansam ne yapsam bilmiyorum.yani umarım anlatabilmişimdir.senin böyle bir sorunun olmuşmuydu.

Canım önceden böyle sorunum yoktuda bu aralar wc ile ilgili sorunum var.ilaçmı kullansam ne yapsam bilmiyorum.yani umarım anlatabilmişimdir.senin böyle bir sorunun olmuşmuydu.

Canım ben önceden diyetisyene gittiğimde bana sorun için kuru kayısıyı 3 adet 1 bardak su içine koyuyordum ve sabah uyanınca aç karnına bu suyu içip kayısıyı yiyordum ve bana çok iyi gelmişti öneririm dene istersen belki faydasını görürsün canım

Tm canım evde vardı kuru kayısı.annemdeyimde burda marketten alırım yarın teşk.

Aktara gittim çaydan yokmuş ama getirecekmiş bakalım pazartesi ısmarlarım dedi bekliyorum kinoa çok seviyorum ben dolması kısırı sütlaç hepsini denedim hem besleyici hem tok tutuyor
Nee sütlaç mııı bayılırım tarif var mı kinoalı nasıl

Orda kızartma da gördüm sanki
Annemin ay sinir oluyorum kadğn bir günde 4 kişilik bi aileye yetecek kadar yiyor ama incecik

Nee sütlaç mııı bayılırım tarif var mı kinoalı nasıl

Annemin ay sinir oluyorum kadğn bir günde 4 kişilik bi aileye yetecek kadar yiyor ama incecik

Günaydın canım kinoalı sütlaç aşağıdaki gibi oluyor fakat ne hazır sütlaçın nede o evlerimizde yaptığımız leziz sütlaçlar gibi iddialı olmasada tatlı krizlerini ve bir öğünümüzü yapacağımız kadar sağlıklı bir öğün oluyor aşağıdaki gibi yapıyorum bilg
Malzemeler:
– 2 su bardağı günlük süt
– 1 yemek kaşığı kepekli un
– 2 yemek kaşığı buğday nişastası
– 1 yemek kaşığı bal
– 2 yemek kaşığı haşlanmış kinoa
– 1 paket vanilya
– Üzeri için tarçın
Yapılışı:
– Tarçın hariç diğer malzemeleri tencereye alıp topaklanma olmadan karıştıralım.
– Kaynayana kadar karıştıralım, kaynayınca altını kısalım ve 3-4 dakika daha kaynatalım.
– Sütlacımızı kaselere bölelim ve oda sıcaklığında soğumaya bırakalım. İyice soğuyunca buzdolabına kaldıralım ve en az 2 saat dinlenmesini ve soğumasını bekleyelim.
– Servis edeceğimiz zaman üzerine tarçın serpelim.
Afiyet olsun!

Menümü yazmayı unuttum
Sabah 10-00
Bir kase karışık müsli-bir su bardağı y.y sütten yapılmış

Ara 12-00
3adet yeni dünya

öğlen15-30
Yarım simit
bir bardak ayran

akşam 18-00
4yk kinoalı bulgur pilavı
bir kase yoğurt

ara 19-00
Bir bardak nescafe şekersiz ve süt ilaveli
2.5 litre su
Spor-7088 adım süre tutmadım programdan baktım.

Güünaydın :) listemi önceden yazınca daha bağlı kaldığımı farkettim onun için bugünün menüsünü yazıyorum...

27 Mayıs 2017- Cumartesi

Kahvaltı 11.30
1 köz biber
2 büyük boy mantar
Domates-Salatalık
(Canım pek bi şey istemedi)

Öğle yemeği 15.30
4 kaşık sebze
Yarım kase şehriye çorbası
4 kaşğk yoğurt

Akşam yemeği 19.30
1 kase süt
2 kaşık yulaf
2 ceviz
5 çilek

Araöğünlerde 2 porsiyon meyve tüketicem...

Not
Spor yapmıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…