cansutr defnellayı listeye yazıp kendi isteğiyle gruptan ayrıldı yazacakmydık.evetse onu üye sayısına katmadan yüzde hesaplanacak değil mi?
Ayy suç bende bakmadım tam :) aynen sağlık olsun gidenin yolu açık olsun bol bol eksi kiloları olsun @Defnella bu arada 6 ay boyunca hiçbir takımda yarışamazsın bilgin olsun tatlımCansu-S burda yazmıştım tbi sizler kadar tecrübeli değilim.ama sen gerekli düzeltmeyi yapmışsın canım.teşk.ederim.bir kişinin ayrılması yüzdeyi baya etkilemiş.sağlık olsun.
Şok diyet mi yaptın azcık fısılda bize ne yaptınSaol tatlım düzeltme içinde tşk ederim
5 te 5 yaptım tatlım pazar günü başladım perşembe son günü yaptım cuma tartıda eksileri gördüm canımŞok diyet mi yaptın azcık fısılda bize ne yaptın
Ahahaha bu takım 5te5 ile başarılı oluyor sanırım hep :) benimkide %4 olmuştu yarın bi daha başlıycam...5 te 5 yaptım tatlım pazar günü başladım perşembe son günü yaptım cuma tartıda eksileri gördüm canımöneririm canım özellikle başlayacaksan pazar başlamanı öneririm cuma için iyi oluyor 2 hafta sonra tekrar yapacağım inşallah
Kızlaar şimdi size bir yeşilçay önercem tadı muhteşem ve bağırsakları düzene sokuyor ben aktardan buldum sizde bulabilirsiniz sanırım :) veee l karnitinli tek çay
Fiyatı de gayet uygundu...
Eki Görüntüle 2000636
Fotoğrafı kendim çekmeye üşendim ama bu
Şimdi geldim eve alışverişten keşke girseymişim buraya çayımıda alırdımKızlaar şimdi size bir yeşilçay önercem tadı muhteşem ve bağırsakları düzene sokuyor ben aktardan buldum sizde bulabilirsiniz sanırım :) veee l karnitinli tek çay
Fiyatı de gayet uygundu...
Eki Görüntüle 2000636
Fotoğrafı kendim çekmeye üşendim ama bu
Gayet güzel görünüyor canımCanlar listemi şimdiden yazıyım ama baştan söyleyim hiiç sağlıklı beslenmiyorum çünkü son kilolar yapışıyor gitmiyor ve benim temmuza kadar kesin vermem gerek...
Kahvaltı 12.00
1 su bardağı light süt
2 kaşık yulaf
2 ceviz
Öğle yemeği 16.00
4 kaşık yağsız mantar sote
1 haşlanmış patates
1 bardak ayran
Akşam yemeği 20.00
3 mini köz biber
1 kase naneli yoğurt
14.00-18.00 öğünlerim sınırsız domates-salatalık
2 bardak yeşil çay
1 türk kahvesi
2 litre su
Spor yok
Yorum bekliyoruuuz :) çok güzel kinoalı tarifler varKinoa aldım kızlar birde onu deneyeceğim
Menümü yazıcam bu akşam menümde kinoalı bulgur pilavı yaptım :)Yorum bekliyoruuuz :) çok güzel kinoalı tarifler var
Orda kızartma da gördüm sankiAkşam yemeğimde son bi değişme oldu :)
Pizzaya karşıyanında ayran ile salata tercih ettim
Eki Görüntüle 2000681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?