Aaa bugün oruç tutuyorsunuz dimi :) az ve dengeli yediğin sürece hepsinden az da olsa ye benceburdaayimramazanin ilk günü.....mevlm tuttugumuz oruclari kabul etsin insaAllah....ilk iftar isyerinde olacagim
ben orucun son saatlerinde ayakta caliscagimSelamlar kızlar oruçluyum ve işteyim bende şimdilik iyi gidiyor bakalım akşama doğru kesin yerlerde olurum
aksam 2 hurma 1 corba, 1 dilim ekmek, 1 salata benim standart oruc menüm... 80% böyle hic sasmaz... bu sahur iyi degildi yediklerim ama bu gece erken yatarim sahura kalkar güzel kahvalti hazirlarim..Aaa bugün oruç tutuyorsunuz dimi :) az ve dengeli yediğin sürece hepsinden az da olsa ye bence
ben orucun son saatlerinde ayakta caliscagimgene gündüz calismak avantajli... sen ne is ypiyordun cnm ?
İnsanlarla uğraşmak çok zor dimi :/ bende bi dönem bir otelde yapmıştım müşteri temsilciliği insanın ömrünü yiyorlarAllah yardımcın olsun canım ben gsm operatöründe kalite biriminde müşteri şikayeti uzmanlıgı yapıyorum oturuyorum fakat günde bir sürü şikayet vs dinlediğim için şuan başım berbat ağrıyor fenayım yani
İnsanlarla uğraşmak çok zor dimi :/ bende bi dönem bir otelde yapmıştım müşteri temsilciliği insanın ömrünü yiyorlar
Canım birinciler sırlarını paylaşıyor bölümünde paylaşımını yaptın mı?Saol canım benım
Canım birinciler sırlarını paylaşıyor bölümünde paylaşımını yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?