Aa Annemle Babamda 74 lü iki torunu var :) Ben de 22-23 yaşındayım 2 çocuk pek hızlıyız ana-kızBen küçük evlendim
Kızımda küçük evlenip peşpeşe çocuk yapınca böyle oldu
Buda güzel torunları gayette güzel sevip oynayabiliyoruz
Başınız sağ olsun canımRabbim sabirlar versin ....Aminnnn
Evet canım 2 tane cadı kızım varbiri 17 diğeri 7 yaşında
Birinciden sonra mı oldu varmıydı bilmiyorum ama biz ikinciyi düşünmeye başladığımızda öğrendim pco olduğumu3 ay olmayınca doktora gitmiştim o zaman doktor endokrine yönlendirdi hatta doktorla konuştuğumda bana imkanı yok çocuğun olmaz ancak tüp yada aşılama ile olabilir oda kesin değil demişti
Anam doktor çıkışı ne ağlamıştım çocuğum olmayacak diyeEşim kızmıştı hatta saçmalıyorsun Aşkım bir tane sağlıklı evladımız var varsın ikinci olmasın diye
Hatta doktor pco için tedaviye başlayalım sonra tüp yada aşılama yaparsınız çok istiyorsan demişti ve kan tahlilimi yaptıtam sonuçları bir 20 gün sonra doktora götüreceğime 1 gün kala lekelenme olunca başka bir doktora gitmiştim acaba pcoyla ilgili bir sıkıntı mı var diye ve hamile olduğumu öğrenmiştim
Endokrin doktoruna sonuçlar için gittiğimde de hamile olduğumu söyleyince kadın baştan inanmadımümkün değil olamaz tıbben falan demişti hatta ısrarla aşılama mı yaptırdın diyip durdu
Bende Rabbim ol dedikten sonra ne tıp nede başka bir şey buna engel olamaz demiştim
Rabbim inşallah arzu eden herkese nasip eder evlat sahibi olmayı .....Aminnnnnnnn
görüşcem müdürünle bi yolayım onu ben
tatlım uyumadan önce 2 yumurtadan omlet yap sabah çıkarken atıverirsin ağzına
benimde başımın derdi o insülinmatafin kullanıyorum diyete başladığımdan beri,dahiliye doktorum tahlil sonuçlarıma göre başlatmıştı. artı olarak demeir hapı,b12 ve D vitamini alıyorum. ve zayıflamya çalışıyorum tüm bunlara rağmen
ay bide tansiyon hapım var düzenli içtiğim, bunlarda bana ödem ve iştah açıcı olarak geri dönüyor. hoş iştahım her daim açık ama neyse
kolamı sakın gülüm, uyanınca bir bardak suya limon sık iç ohh missbelkide sadeze gazlı içecekelri bıraksan kilo derdin kalmıyacak ,içideki şeker seni yemeye zorluyor ilaç gibi şifa niyetine
sen de bendensinbabanneyim ben
Allah bağışlasın canım
pirinçsiz yayla çorbası süpertango oo muhteşemmm, harika spor yöntemi aslında
reglden şiş hissediyorsun haftaya tartıya güzel bir eksi yansıyacak
tatlım 12 ye kadar
henüz listemiz olmadığından sorun yok balım
senin arkadaş benim oğlum gibi seviyorsa eğer ( severken döver cinsinden benim oğlan)seni motive etme yöntemi öyledir, ama.. sen tanırsın bilirsin niyetini, köstemeklemek demoralize etmekse uzak dur bitanem
müdahili olan matofin kullanıyorum bende doktorun vermiş mutlaka düzenli kullan canım çok faydasını göreceksin
kuzumm başın sağolsunmelek yavrun her daim seninle, rabbim inşallah kucağını bebişlerle dolu etsin
moni seni yolar de , tırnağını kırar de o na
birbirimize çok iyi gelicez kuşum, merak etme sen
aminnnnnn
ne diyon gı ayşe senyaşlımı diyon sen bize hıh
Aboww bu hepten çıtırmaşallah subhanallah
ayşe duymasın dicem de duymuşkızzz lydznp
2 torunlu bacımla yaşlıyız biz ondan
kızz o ne demek50 olmadan alırsın kucağına torununu ki normali o sen bakma bize
sevip peşinde koşturabileyim diye zayıflıyorum bende
kim o gözleri bozuk dengesizler yolla bana
benim ayşem fıstık gibim hemi de gepgenç bikerem
şekercim sen buoynakbasi34 banuşumun yakasına yapış onda neler neler var ne azimler ne pko lar ne insülünler ayrıca kitap gibi kadın aç aç oku demedi deme
şekercim sen buoynakbasi34 banuşumun yakasına yapış onda neler neler var ne azimler ne pko lar ne insülünler ayrıca kitap gibi kadın aç aç oku demedi deme
ayy banu beni öldürcek hazırlanıp çıkmalıyım
ben diyetisyen yollarına düşüyorum kızçelerim
akşam görüşürüz acaba cepten bakarım
boş bırakmayın takımı bol bol eski mesajları ve dün paylaştığımı okuyun uslu durun
toz oldu her yer bi silin süpürün pozitif ollaım
Ay senın anan yaşındayım demek kız benAa Annemle Babamda 74 lü iki torunu var :) Ben de 22-23 yaşındayım 2 çocuk pek hızlıyız ana-kız
Komşuculuk oynucazBensiz napicaksin yaban ellerde
Gömdün bahayı hemen çocuk ergen daha dur bismillahSağol monişim iltifatların için. Gerçi iltifatta değil gerçek hepsi
Baha kız olaydı o dediğin belki olurdu da benim oğlan pek sorumluluk sevmez. Evlenirse tam baş belası olur eşine. Yazık elin kızına
Bu arada sende @vildangel de genç daha canım.
Kavgada söylenmez sus kızAa Annemle Babamda 74 lü iki torunu var :) Ben de 22-23 yaşındayım 2 çocuk pek hızlıyız ana-kız
Yoldayıım banuşum yolma yettimmmYerim kız seni
Kız bende şimdi hala hazır değilmisin diyecektim( hala eşortmanla oturan kaptan )
Hemen 5 dakikada hazırlanıp çıkıyorum bende hadi görüşürüz
Ay senın anan yaşındayım demek kız ben
Ayyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum
Ooo yalnız değilmişim demek ki
Arada huni takıp gezecemBazen çok coşuyorlar ikisinin birden tutuyor
Aynen ikiside anlasmali sanki bazen
günaydınnnnn
Gunaydin , Hayirli Cumalar
Normalde öğlen hiç yemıyoruz oğlen menumuz hıç yokda ben yedım dun öneriniz nedir?gece 1 de acıktım dıe kalktı ton balğı vardı onu yedı banada zorla verecektı de engel oldum
Sabah oglen onemli. Ben dun ton balikli salata yaptim gayette saglikli ve lezzetliydi. Sende deniyebilirsin. Veya sevdigin herhangi birseyi salataya karistirabilirsin yumurta tavuk gibi veya beyaz peynir mesela.
1 kase corba icebilirsin, omlet yiyrbilirsin.
gunaydin ancak yazabiliyorum sut iznim cumalari evde yim
carsamba kilom 102.800
simdiki kilom 102
Araçta tele bakmaktan başım döndü midem bulanıyooo
Hem arac kullanip hem tele bakmiyorsundur inshallahhh
Alışkanlık sanırım bazende gec kalkılıyor oyuzdenneden öğle yemeği yemiyorsunuzsizleir henüz tanımadığımdan düzeninizi bilemiyorum
bir kase çorba ya da yine salata yiyebilirisn
Evetbsuan salata malzemesı yokda corbyla başlaya bılırımAllah sabir versin! Basiniz sagolsun cnm.
Geldim monişim evdeyim ben bugün bakarım buralara daAraçta tele bakmaktan başım döndü midem bulanıyooo
Öyle demek ki ya küçüğüm benAy senın anan yaşındayım demek kız ben
görüşcem müdürünle bi yolayım onu ben
tatlım uyumadan önce 2 yumurtadan omlet yap sabah çıkarken atıverirsin ağzına
benimde başımın derdi o insülinmatafin kullanıyorum diyete başladığımdan beri,dahiliye doktorum tahlil sonuçlarıma göre başlatmıştı. artı olarak demeir hapı,b12 ve D vitamini alıyorum. ve zayıflamya çalışıyorum tüm bunlara rağmen
ay bide tansiyon hapım var düzenli içtiğim, bunlarda bana ödem ve iştah açıcı olarak geri dönüyor. hoş iştahım her daim açık ama neyse
kolamı sakın gülüm, uyanınca bir bardak suya limon sık iç ohh missbelkide sadeze gazlı içecekelri bıraksan kilo derdin kalmıyacak ,içideki şeker seni yemeye zorluyor ilaç gibi şifa niyetine
sen de bendensinbabanneyim ben
Allah bağışlasın canım
pirinçsiz yayla çorbası süpertango oo muhteşemmm, harika spor yöntemi aslında
reglden şiş hissediyorsun haftaya tartıya güzel bir eksi yansıyacak
tatlım 12 ye kadar
henüz listemiz olmadığından sorun yok balım
senin arkadaş benim oğlum gibi seviyorsa eğer ( severken döver cinsinden benim oğlan)seni motive etme yöntemi öyledir, ama.. sen tanırsın bilirsin niyetini, köstemeklemek demoralize etmekse uzak dur bitanem
müdahili olan matofin kullanıyorum bende doktorun vermiş mutlaka düzenli kullan canım çok faydasını göreceksin
kuzumm başın sağolsunmelek yavrun her daim seninle, rabbim inşallah kucağını bebişlerle dolu etsin
moni seni yolar de , tırnağını kırar de o na
birbirimize çok iyi gelicez kuşum, merak etme sen
aminnnnnn
ne diyon gı ayşe senyaşlımı diyon sen bize hıh
Aboww bu hepten çıtırmaşallah subhanallah
ayşe duymasın dicem de duymuşkızzz lydznp
2 torunlu bacımla yaşlıyız biz ondan
kızz o ne demek50 olmadan alırsın kucağına torununu ki normali o sen bakma bize
sevip peşinde koşturabileyim diye zayıflıyorum bende
kim o gözleri bozuk dengesizler yolla bana
benim ayşem fıstık gibim hemi de gepgenç bikerem
Komşuculuk oynucaz
Gömdün bahayı hemen çocuk ergen daha dur bismillah
Kavgada söylenmez sus kız
Yoldayıım banuşum yolma yettimmm
Ayy ben nezaman 74 kg dim hatirlamiyorum bile hihinescafe yerine turk kahvesi icebilirsin, hem faydali hemde 1 bardaknsuyla icince metabolizmayi hizlandiriyor diye biliyorum. Gunde 2 fincan yeterli diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?