Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amiiinnn.
Allah bağışlasın evlatlatınızı.
Mesajınız ne güzel geldi bir bilseniz, umut gibi. İçime bişey serpildi.. ❤❤

Bana da sadece kilo vermemi söyledi doktor. Bende başladım bakalım, inşallah hayırlısıyla bende anne olurum.
Hamile kaldığınızda kilonuz var mıydı?

görüşcem müdürünle bi yolayım onu ben

Buldum onuu,daha bırakmam.

şekercim sen bu oynakbasi34 banuşumun yakasına yapış onda neler neler var ne azimler ne pko lar ne insülünler ayrıca kitap gibi kadın aç aç oku demedi deme

Yerim kız seni

Kız bende şimdi hala hazır değilmisin diyecektim ( hala eşortmanla oturan kaptan )
Hemen 5 dakikada hazırlanıp çıkıyorum bende hadi görüşürüz

Hayirli Cumalar, benim bugun kilom 107.1 cikti ya anlamadim gecen gun tartildigimda neyi yanlis yaptiysam.
Kahvaltimida yaziyim aksam işte ara bulursam gun menumude yazicam.

Kalkar kalkmaz:
1 bardak su
1 turk kahvesi sekersiz

Kahvalti.
1 peynirli kepekli ekmek.
1 haslanmis yumurta
3 yesil zeytin
1 kase salata bol limon maydonoz dereotlu.
1 bardak su ve 1 bardak yesil cay

Bensiz napicaksin yaban ellerde
Komşuculuk oynucaz
Gömdün bahayı hemen çocuk ergen daha dur bismillah
Aa Annemle Babamda 74 lü iki torunu var :) Ben de 22-23 yaşındayım 2 çocuk pek hızlıyız ana-kız
Kavgada söylenmez sus kız

Yerim kız seni

Kız bende şimdi hala hazır değilmisin diyecektim ( hala eşortmanla oturan kaptan )
Hemen 5 dakikada hazırlanıp çıkıyorum bende hadi görüşürüz
Yoldayıım banuşum yolma yettimmm
Ay senın anan yaşındayım demek kız ben

Ayyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum

Allah sabir versin! Basiniz sagolsun cnm.

sabah yine kalkamadım yarım poğaça yedim işte omlet falan mesele degilki kalkip el yuz yika dis fircala ustunu giy git. okadar son anda uyaniyorum :) ben de aynı insulin direnci için glifor kullanıyorum bi yandan d vitamini bi yandan folik asit 10 gündür falan icmedim gazli icecek. he gecen pazar dayanamadım 3 4 yudum ictim o sayilmaz

Ayy ben nezaman 74 kg dim hatirlamiyorum bile hihi nescafe yerine turk kahvesi icebilirsin, hem faydali hemde 1 bardaknsuyla icince metabolizmayi hizlandiriyor diye biliyorum. Gunde 2 fincan yeterli diye biliyorum ben.

kaçsın 57 ye dustugumu hatirliyorum ah ahh :)) nescafeyi icmek zorunda kaldim ikram edildi bi yere gitmistim.. yoksa icmiyorum. ama sey iciyorum sadeleri var ya. ikisi bi arada da degil. sade nescafe. bence o zararsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…