basın sağolsun canım allah sabır versinAyyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum
Ben küçük evlendimE Ezgi osman canım başın sağolsun. Mübarek günde kulun kula ettiği dua kabul olur derler. Allah gönlüne ferahlık, kucağına hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşAllah
Bende 43 ama benim kızım 3 yaşında sende 2 torun
Oğlan 18 yaşında ama hiç ümidim yok ondan yana da. Ben torun torba sahibi olamam
Saolun canlarım benimE Ezgi osman canım başın sağolsun. Mübarek günde kulun kula ettiği dua kabul olur derler. Allah gönlüne ferahlık, kucağına hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşAllah
Oğlan 18 yaşında ama hiç ümidim yok ondan yana da. Ben torun torba sahibi olamam
Genç anaanne yada babaanne olmak çok güzel olurdu. Benim annemde 36 yaşında ilk torununu kucağına aldı. Beraber parka gittiklerinde kızınız mı diye soruyorlardı. Bana da torun mu diye soruyorlarBen küçük evlendim
Kızımda küçük evlenip peşpeşe çocuk yapınca böyle oldu
Buda güzel torunları gayette güzel sevip oynayabiliyoruz
Hayırlı cumalar hatunlar
43yasindayim
Evliyim 3 çocuğum var
Kızım evli
Oğullarım bekar
Boyumu geçtiler yanlarında cüce kaldım:)
E Ezgi osman canım başın sağolsun. Mübarek günde kulun kula ettiği dua kabul olur derler. Allah gönlüne ferahlık, kucağına hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşAllah
Geçmişi okudum bitti.
Hepinize günaydın
Buralar baya coşkulu güzel gidiyor. Hep böyle devam etsin inşAllah
Hayırlı cumalar
Bende 10 seneye yakın kullandımbanada insülin direnci ve pko için vermişti doktorum şükür insülin direncim kırılmış doktorun demesi
Evet eğer sağlıklı beslenirsen destek oluyor hatta çokda güzel gidiyor kilo ama benim gibi senelerce içip içip üzerine yemek yersen kiloya hiç faydası olmuyor
Herkese günaydın hayırlı Cumalar ,kilom 70 idi bugün tartıldım 69 biraz yavaş gidiyor ben daha önce başlamıştım forma girme olayına ama işte troid yavaş çalışınca sonuç bu E Ezgi osman , canım başın sağolsun güzel günlerin olsun ......
Amin tüm evlatlarımızı ALLAh bağışlasın
Hayırlı cumalarr.
Allah bağışlasın
Allah bağışlasın kızçeyi.
Evett buralar çok güzel; hayırlı cumalar.
Pcos muydunuz? Çocuğunuz var mı acaba?
Bende pcosum. Kilo vermek isteyişimdeki amaçlardan biri de daha kolay hamile kalabilmek.
Hayırlı cumalar.
Kaç günde 1 kilo, çok da yavaş değil.
Normalde öğlen hiç yemıyoruz oğlen menumuz hıç yokda ben yedım dun öneriniz nedir?gece 1 de acıktım dıe kalktı ton balğı vardı onu yedı banada zorla verecektı de engel oldumcanım kahvaltın çok az, öğlen sadece yoğurtla olmaz hiçbir şey yememişsin.
ah bu eşler aynı modelden bende de var
anlamıyo anlamıcakta,alma getirme demekten artık dilimde tüy bittiözellikle tartı öncesi yani perşembeleri bana inat gibi alır gelir bu akşam evde neler var neler ağzıma sürdüm mü tabiiki hayır
Saolun canlarım benim
Bende pcosum. Kilo vermek isteyişimdeki amaçlardan biri de daha kolay hamile kalabilmek.
Merhaba,
Arkadaslar sayfanin ustunden kaybolan sayfa numaralarinin geri gelmesini isteyen varsa lutfen buraya yazarak istegimizi bildirelim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayfa-numaralari.1060937/page-2
Hepimize bol eksilerr
görüşcem müdürünle bi yolayım onu beni ıhhh yorumlamamıştın yeniden baktim ama goremedim :) onu müdüre desen ablacıģim 5 dk daha uyumak icin herseyi veririmen fazla yarım poaca yerdim işte . kalkamıyorum sabah (
ust deger 2.5 ken 6.5 cıktı insulin direnci testim. #direnmeinsulin diyorum, ne diyim :) ama kararliyım zayıflıcam. normalde gazlı içecek hastasiyim. sabah kalkinca ac karnima kola icmeye bayilirimmm. bir haftadır dolapta gazoz var dokunmadim bile. cok cok cok canim cekerse iki yudum icerim. kendimi asla yapmam diye kisitlamayi dogru bulmuyorum. ilacla zehiri ayiran şey dozdur, dozunda bırakmak lazım :)
2 bardak daha su içtim toplamda sıvı 4 lt oldu
1.5 saat ütü yaptim:) spor sayılır mı
Haydin arkadaşlar iyi geceler
sen de bendensinAllah bağışlasın canım
Az çok tahmin edebiliyorum benimde 2 tane torunum var
Geldiklerinde bıcır bıcırlar
Yaramaz deyiller ama peşlerinde dolanmak bile baya hareket ettiriyor
Ayy ben nezaman 74 kg dim hatirlamiyorum bile hihinescafe yerine turk kahvesi icebilirsin, hem faydali hemde 1 bardaknsuyla icince metabolizmayi hizlandiriyor diye biliyorum. Gunde 2 fincan yeterli diye biliyorum ben.
pirinçsiz yayla çorbası süperYok canım biz yayla çorbasında pirinç yerine yarma kullanıyoruz. Bir de ben tango eğitmeniyim, bugün dersim vardı 1 buçuk saat hareketi spordan saymadığım için yazmadım. Benim rutinim o zAten, hergün dersim var. Ben sadece spor salonunda yaptıklarımı yazıyorum buraya spor olarakBugün hiç vaktim olmadı. Bir de benim diyetimde ara öğün Yok, bugüne özel böyle garip bir menü oldu. Karatay usulü besleniyorum sabah kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde. Ama yarın regl günüm diye sanırım... buyün anormal acıktım, hatta gece bile yedim yarın tartıda bayağı artı bekliyor beni reglden dolayı zaten şişim of
2.5 litre su bana aşırı çok geliyor hayatımda hiçbir zaman içemedim o miktarı. 1.5 litreye ancak tamamlıyorum ama şöyle birşey var ki ben su dışında çay, ıhlamur, kahve vb sıvıları da bayağı tüketiyorum su ve bunların toplamı 3 litreyi de geçer mesela dukan diyetinde Pierre Dukan su dışındakı sıvıları da saydırıyordu. Ben hep o yöntem gittim
Yarın ve cumartesi Spor salonuna gidip ekstra çalışıp bugün bozduğum diyeti toparlamam gerekiyor kısacası :/
tatlım 12 ye kadarMoniciğim kilo bildirimini saat kaça kadar yapıyoruz ?
henüz listemiz olmadığından sorun yok balımBen sabah erkenden çıkıcam tartımın pili bitmişti dönüşte alıp tartılabilicem saat 18:00 gibi problem olur mu ?
senin arkadaş benim oğlum gibi seviyorsa eğer ( severken döver cinsinden benim oğlanIyiki geldim buraya Dün arkadaşımın yanında olduğum için okuyamiyodum ve yememem gerekn ne varsa koydu önüme beni sabote etti kilomu da en çok yüzüme vuran da o yardımcı ol bana bak herzaman görüşüyoruz koyma önüme şunları diyorum iraden olmadan zaten kilo veremezsin diyo haksizda degil
müdahili olan matofin kullanıyorum bende doktorun vermiş mutlaka düzenli kullan canım çok faydasını göreceksinKızlar glifor diye bi ilaç yazdı doktor aranızda kullanan varmı internete yazdım zayıflamaya yardımcı olduğu yaziyo
kuzumm başın sağolsunAyyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum
moni seni yolar de , tırnağını kırar de o naBenimki kv gibi hoca
birbirimize çok iyi gelicez kuşum, merak etme senAllah razı olsun cnm allah sanada bi tane versin bir gün yaşadı bi kelebek gibi Allah bana sonsuza kadar hiç buyumeyecek ve sonsuza kadar sevebileceğim bi melek verdi hayatımdaki en büyük acıyı yaşadım. Ve iki aydır kendimi kusacak derece getiriyorum yemek yemekten hiç tat almıyorum ve doyma hissi sıfır. Ama bu grupta biraz tutuyorum kendimi
aminnnnnn
Amin canım, hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah. Rabbimin uygun gördüğü şekilde.
Grup çok iyi oluyor o açıdan, sorumluluk oluyor insanda.
ne diyon gı ayşe senALLAH bağışlasın. Maşallah sübhanallah
2 torunyaş kaç? Ben seni daha genç sanıyordum.
Aboww bu hepten çıtır43yasindayim
Evliyim 3 çocuğum var
Kızım evli
Oğullarım bekar
Boyumu geçtiler yanlarında cüce kaldım:)
2 torunlu bacımla yaşlıyız biz ondanE Ezgi osman
Günaydın kızlarr oo 10. Takım çok aktif maşallah diyelim eksiler süper hepinizi tebrik ediyorum darısı basımızaa
sevip peşinde koşturabileyim diye zayıflıyorum bendeBen küçük evlendim
Kızımda küçük evlenip peşpeşe çocuk yapınca böyle oldu
Buda güzel torunları gayette güzel sevip oynayabiliyoruz
kim o gözleri bozuk dengesizler yolla banaGenç anaanne yada babaanne olmak çok güzel olurdu. Benim annemde 36 yaşında ilk torununu kucağına aldı. Beraber parka gittiklerinde kızınız mı diye soruyorlardı. Bana da torun mu diye soruyorlar
şekercim sen bu
Hayırlı cumalarr.
Allah bağışlasın
Allah bağışlasın kızçeyi.
Evett buralar çok güzel; hayırlı cumalar.
Hayırlı cumalar.
Kaç günde 1 kilo, çok da yavaş değil.
kız öperim seniiiMerhaba,
Arkadaslar sayfanin ustunden kaybolan sayfa numaralarinin geri gelmesini isteyen varsa lutfen buraya yazarak istegimizi bildirelim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayfa-numaralari.1060937/page-2
Hepimize bol eksilerr
banum el atmış bileBaşınız sağ olsun canımRabbim sabirlar versin ....Aminnnn
Evet canım 2 tane cadı kızım varbiri 17 diğeri 7 yaşında
Birinciden sonra mı oldu varmıydı bilmiyorum ama biz ikinciyi düşünmeye başladığımızda öğrendim pco olduğumu3 ay olmayınca doktora gitmiştim o zaman doktor endokrine yönlendirdi hatta doktorla konuştuğumda bana imkanı yok çocuğun olmaz ancak tüp yada aşılama ile olabilir oda kesin değil demişti
Anam doktor çıkışı ne ağlamıştım çocuğum olmayacak diyeEşim kızmıştı hatta saçmalıyorsun Aşkım bir tane sağlıklı evladımız var varsın ikinci olmasın diye
Hatta doktor pco için tedaviye başlayalım sonra tüp yada aşılama yaparsınız çok istiyorsan demişti ve kan tahlilimi yaptıtam sonuçları bir 20 gün sonra doktora götüreceğime 1 gün kala lekelenme olunca başka bir doktora gitmiştim acaba pcoyla ilgili bir sıkıntı mı var diye ve hamile olduğumu öğrenmiştim
Endokrin doktoruna sonuçlar için gittiğimde de hamile olduğumu söyleyince kadın baştan inanmadımümkün değil olamaz tıbben falan demişti hatta ısrarla aşılama mı yaptırdın diyip durdu
Bende Rabbim ol dedikten sonra ne tıp nede başka bir şey buna engel olamaz demiştim
Rabbim inşallah arzu eden herkese nasip eder evlat sahibi olmayı .....Aminnnnnnnn
neden öğle yemeği yemiyorsunuzNormalde öğlen hiç yemıyoruz oğlen menumuz hıç yokda ben yedım dun öneriniz nedir?gece 1 de acıktım dıe kalktı ton balğı vardı onu yedı banada zorla verecektı de engel oldum
Bensiz napicaksin yaban ellerdekız öperim seniiien büyük derdim o dünden beri kahroldum
banum el atmış bile
Sağol monişim iltifatların için. Gerçi iltifatta değil gerçek hepsigörüşcem müdürünle bi yolayım onu ben
tatlım uyumadan önce 2 yumurtadan omlet yap sabah çıkarken atıverirsin ağzına
benimde başımın derdi o insülinmatafin kullanıyorum diyete başladığımdan beri,dahiliye doktorum tahlil sonuçlarıma göre başlatmıştı. artı olarak demeir hapı,b12 ve D vitamini alıyorum. ve zayıflamya çalışıyorum tüm bunlara rağmen
ay bide tansiyon hapım var düzenli içtiğim, bunlarda bana ödem ve iştah açıcı olarak geri dönüyor. hoş iştahım her daim açık ama neyse
kolamı sakın gülüm, uyanınca bir bardak suya limon sık iç ohh missbelkide sadeze gazlı içecekelri bıraksan kilo derdin kalmıyacak ,içideki şeker seni yemeye zorluyor ilaç gibi şifa niyetine
sen de bendensinbabanneyim ben
Allah bağışlasın canım
pirinçsiz yayla çorbası süpertango oo muhteşemmm, harika spor yöntemi aslında
reglden şiş hissediyorsun haftaya tartıya güzel bir eksi yansıyacak
tatlım 12 ye kadar
henüz listemiz olmadığından sorun yok balım
senin arkadaş benim oğlum gibi seviyorsa eğer ( severken döver cinsinden benim oğlan)seni motive etme yöntemi öyledir, ama.. sen tanırsın bilirsin niyetini, köstemeklemek demoralize etmekse uzak dur bitanem
müdahili olan matofin kullanıyorum bende doktorun vermiş mutlaka düzenli kullan canım çok faydasını göreceksin
kuzumm başın sağolsunmelek yavrun her daim seninle, rabbim inşallah kucağını bebişlerle dolu etsin
moni seni yolar de , tırnağını kırar de o na
birbirimize çok iyi gelicez kuşum, merak etme sen
aminnnnnn
ne diyon gı ayşe senyaşlımı diyon sen bize hıh
Aboww bu hepten çıtırmaşallah subhanallah
ayşe duymasın dicem de duymuşkızzz lydznp
2 torunlu bacımla yaşlıyız biz ondan
kızz o ne demek50 olmadan alırsın kucağına torununu ki normali o sen bakma bize
sevip peşinde koşturabileyim diye zayıflıyorum bende
kim o gözleri bozuk dengesizler yolla bana
benim ayşem fıstık gibim hemi de gepgenç bikerem
şekercim sen buoynakbasi34 banuşumun yakasına yapış onda neler neler var ne azimler ne pko lar ne insülünler ayrıca kitap gibi kadın aç aç oku demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?