- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Allah razı olsun cnm allah sanada bi tane versin bir gün yaşadı bi kelebek gibi Allah bana sonsuza kadar hiç buyumeyecek ve sonsuza kadar sevebileceğim bi melek verdi hayatımdaki en büyük acıyı yaşadım. Ve iki aydır kendimi kusacak derece getiriyorum yemek yemekten hiç tat almıyorum ve doyma hissi sıfır. Ama bu grupta biraz tutuyorum kendimi
Başın sağolsun canım benim..
Allah razı olsun cnm allah sanada bi tane versin bir gün yaşadı bi kelebek gibi Allah bana sonsuza kadar hiç buyumeyecek ve sonsuza kadar sevebileceğim bi melek verdi hayatımdaki en büyük acıyı yaşadım. Ve iki aydır kendimi kusacak derece getiriyorum yemek yemekten hiç tat almıyorum ve doyma hissi sıfır. Ama bu grupta biraz tutuyorum kendimi
Tek başıma yapmam mümkün değildi bunu iki senede çok iyi anladım. Hep daha fazla yememe yol açtı . Diyeti bi iki kurabiyeyle değil sanki kitliktan çıkmış gibi bütün yiyeceklere saldırarak bozdum bu sefer hissediyorum ki öyle bişi olmayacak
Amin canım, hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah. Rabbimin uygun gördüğü şekilde.
Grup çok iyi oluyor o açıdan, sorumluluk oluyor insanda.
Tek başıma yapmam mümkün değildi bunu iki senede çok iyi anladım. Hep daha fazla yememe yol açtı . Diyeti bi iki kurabiyeyle değil sanki kitliktan çıkmış gibi bütün yiyeceklere saldırarak bozdum bu sefer hissediyorum ki öyle bişi olmayacak
Önceki kilon neydi cnmAz önce tartıldım 62,5 kg
Ooo yalnız değilmişim demek kiAy mashaAllah, cok tatli.
Aynen 2 cocukla tempoda ne tempo ama sorma. Kendimi unutuyorum bazen
Yaa çok teşekkür ederim ne güzel şeyler söylüyorsun canım darısı sana isteyen herkese nasip olsun
Şahane bir bebek doğurmuşsun canım yaa 41 kere maşallah Allah'ım esirgesin.
Henüz yeni başladım. Dün ilk günümdü. 63 dü. Bu sabah 62,5Önceki kilon neydi cnm
Başın sağ olsun canımAyyy evet benimde, bebeğimi doğurdum Yeni kaybettim ve bi tesseli için kilo vermek istiyorum
ALLAH bağışlasın. Maşallah sübhanallahSpor yapmasam da kızım bayağı bir enerji harcattırıyor kızlar 2 buçukta yaşında oğlum da var tempoyu cümbüşü hiç sormayın
2 torunAllah bağışlasın canım
Az çok tahmin edebiliyorum benimde 2 tane torunum var
Geldiklerinde bıcır bıcırlar
Yaramaz deyiller ama peşlerinde dolanmak bile baya hareket ettiriyor
43yasindayimALLAH bağışlasın. Maşallah sübhanallah
2 torunyaş kaç? Ben seni daha genç sanıyordum.
Bende 43 ama benim kızım 3 yaşında sende 2 torun43yasindayim
Evliyim 3 çocuğum var
Kızım evli
Oğullarım bekar
Boyumu geçtiler yanlarında cüce kaldım:)
Kızlar glifor diye bi ilaç yazdı doktor aranızda kullanan varmı internete yazdım zayıflamaya yardımcı olduğu yaziyo
ZaSabah kahvaltım kızlar :)
Henüz yeni başladım. Dün ilk günümdü. 63 dü. Bu sabah 62,5
Banada aynen Bunlar için verdi sevindim vallah kilo verdirdigineBende 10 seneye yakın kullandımbanada insülin direnci ve pko için vermişti doktorum şükür insülin direncim kırılmış doktorun demesi
Evet eğer sağlıklı beslenirsen destek oluyor hatta çokda güzel gidiyor kilo ama benim gibi senelerce içip içip üzerine yemek yersen kiloya hiç faydası olmuyor
Amin cnm inş bebek haberinide burada paylasacamHerkese günaydın hayırlı Cumalar ,kilom 70 idi bugün tartıldım 69 biraz yavaş gidiyor ben daha önce başlamıştım forma girme olayına ama işte troid yavaş çalışınca sonuç bu E Ezgi osman , canım başın sağolsun güzel günlerin olsun ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?