Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***559.Etap 10.Takım***

azkolabolbuz ?/63,1
Ezgi osman 81,8/80,9/0,9/%1,10
miyaww__ 99/98,5/0,5/%0,50
ikikerekiki 63/62,5/0,5/%0,79
Alemin delisi 70/69/1/%1,43
vildangel 76,2/75,8/0,4/%0,52
guziss35 78,6/77,8/0,8/%1,02
planli 57,7/57,3/0,4/%0,69
poolyana 102,8/102/0,8/%0,78
Nurciloji 67/66,8/0,2/0,30
Dino1isi 75,6/74,6/1/%1,32
EFfatmagul ?/59,3
Gncgl_555 63/64/-1/%-1,59
Angelicapickles 83/82,7/0,3/%0,36
gokce41 63/62,5/0,5/0,79
Zhre_ 108,3/107,1/1,2/%1,11
10. Takım Ortalaması: %

Sonunda cok zormus liste yapma gercek listede sadece 12 kisi mi olacak.ne zaman listelenecegiz acaba
Evet canım takım içi liste 12 kişi oluyor. Takım olarak deneme sürecindesiniz. min 2hafta boyunca katılımını devam ettirip liste sorumluluğunu alabilecek arkadaşları monişim dahil edecektir yarışma listesine

Genç anaanne yada babaanne olmak çok güzel olurdu. Benim annemde 36 yaşında ilk torununu kucağına aldı. Beraber parka gittiklerinde kızınız mı diye soruyorlardı. Bana da torun mu diye soruyorlar
Evet bizimkileride benim çocuğun zannediyorlar

Selam kizlar ne guzel bir baslangic olmus guzel kilolar verilmis alttaki yazimi kendi takimimda da paylastim umarim sizede faydasi olur
Arkadaslar
Daha once bircok diyeti incelemis ve uygulamis biri olarak soyluyorum
Sok diyetlerden de daha kotusu hazir gida cay ve haplarla zayiflamaktir.
Oyle bir duzen oturtun ki yasam tarziniz olabilsin
Bir listeyi uygulamadan once bu benim yasam tarzim olabilir mi uygulayabilir miyim seklinde dusunun eger sadece bir haftalik uygulayacaksaniz hayatiniza almayin cunku birakinca kilolar fazlasiyla geri gelir
Saglikli beslenmenin formulu cok acik aslinda
Oncelikle paketli gidalardan uzak duralim
Mevsiminde sebze meyve alalim
Sabahlari
Peynir yesillik yumurta omlet zeytin ve dayanamiyorsak bir dilim ekmekle kahvalti yapabiliriz Kahvalti oncesinde ben bir bardak limonlu bir bardak normal su iciyorum
Ogle
En cok kaloriyi alacaniz ogun olabilir
Protein tercihiniz bu ogunde olursa aksam sebze yiyebilirsiniz
Haftada bir iki kez baklagil yiyebilirsiniz
İllaki makarna yiyecekseniz sossuz ve mumkunse kepekli tam bugdayli olanlardan olsun
Paket diyetli urunleri mutfagimiza almayalim
Yogurt ve ya salata mutlaka ogunun yaninda olsun
Ara ogun
Yapanlar icin meyve tercihmizse gunduz yemeye dikkat edelim
2 meyveyi gecmeyelim
Ayva kivi kuru kayisi yesil elma armut
Olabilir
Tarcinli sut kahve yaninda 1 tarcinli hurma cig kuruyemisler
Ayran kefir yada hafif bir smothie tercihimiz olabilir
Aksam
En hafif ogunumuz olmali
Et balik tavuk olculu
Buyuk bir porsiyon sebze yemegi
Yaninda salata yogurt tercih edilebilir
Gun icinde mutlaka yesilcay 2 bardak icmeye calisin
Yeni baslayanlar 45 dakika yuruyus ve disari cikamayanlarda evde yapilabilenleri yapsin
Suyu da 3 lt civari tuketmeye calisalim
Elimizde mucize listeler olmasina gerek yok bunlari yaptiginizda haftada 1 kilo civari gidecektir zaten
Caniniz odulmu istiyor hafta arasi degilde cuma yiyin mesela bir cesit olsun butun gun odul yapmayin kendinize hedeflee koyun
Ve en onemlisi tokezlesenizde asla vazgecmeyin en onemlisi hee kosulda yola devam etmektir .Yolunuz acik olsun

Selam kızlar kilo bildirimi yapayım hemen

Güncel kilo:76

Bu hafta hiç veremedim
Hoşgeldin canım.
Ben de sizin kızlara yüzdeleri nasıl hesaplıyoruz ve nasıl liste güncelliyoruz onu anlatıyodum. Sana da yazayım kafan takılan yerleri çözeriz seninle de

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Yüzdeni bu şekilde hesaplıyosun aklında olsun. Bu hafta sabit olduğun için yüzden sıfır olacak. Bi de liste güncelleme meselesi var o da şöyle

Grupta yayınlanan son mesajın sağ alt köşesindeki cevapla butonuna bastıktan sonra mesajı panoya alacaksınız.Mesajın başında ve sonunda parantez içinde /QUOTE ifadesi var. Parantezlerle [] birlikte o ifadeyi sildiğinizde ve kendinizle ilgili değişikliği yaptıktan sonra cevapla butonuna basarsanız güncel listeyi yanınlamış olursunuz.
Umarım anlatabilmişimdir

Teşekkür ederim canim

Ellerine sağlık canım 10 sayfa okuyunca kafam çorbaya döndü valla

:))))) eskrim bile çorbalı oldu

***559.Etap 10.Takım***

azkolabolbuz ?/63,1
Ezgi osman 81,8/80,9/0,9/%1,10
miyaww__ 99/98,5/0,5/%0,50
ikikerekiki 63/62,5/0,5/%0,79
Alemin delisi 70/69
vildangel 76,2/75,8
guziss35 78,6/77,8
planli 57,7/57,3
poolyana 102,8/102
Nurciloji ?/66,8
EFfatmagul 60/59,3/%1.1
Gncgl_555 ?/64

10. Takım Ortalaması: %
Oldu inş

Olmuş ama en son listeden yapılacak canım böyle yapınca diğer isimler kayboluyor :) Bir de farkı da yaz canım eksik

Yaa ben katılırımmmm

Bir sürü kitap var okumak istediğim amaaa hep bir şeyler yüzünden erteliyorum başaramıyorum, belki etkinlik olursa daha ciddiye alırımmm

Ben katılırım bir yığın kitabım var onları bitirmiş olurum

Şahanesin Angelica,çok teşekkür ederim.

Ben varımmmm. Harika ötesi olur hatta.

Süpersin

Ben çok isterim. Anlat biraz etkinlik nasıl olacak?

nasıl bir şey ki o?

Aaaaaaaaaa bu arada kitap etkinliğinizi de kıskandım hemen bizim takıma da ilan edeyim onlarlada yapalım ama buraya da yazarım bende hangi kitabı kaç sayfa okudum diye

Ortak kitap fikri çok güzel Bana kalsa direk seçip başlayalım derim ama seçim kısmını nasıl yaparız bilmiyorum.

Üç litreye yakın içtim moni normalde bir bardak içmezdim şimdi kitap işi nasıl olucak herkes istediği kitaba mı başlıycak

Evet kızlar Bana her hafta pazar günü toplam kaç sayfa okuduğunuzu yazarsanız. İlk ayımıza başlamış olalım.
31 Martta kim kaç sayfa okumuş listeleriz. Nisan ayı içinde ortak bir kitap secip ortak okumamıza başlarız.
Kitapla olan paylaşımlarınızı yazarken beni etiketlerseniz daha kolay iletişim sağlarız.

Not: 31 mart günü 1 ayda kim daha fazla kitap okuduysa hediye bir kitap yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…