Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah ağınızınızın tadını bozmasın canım
Kavga edecek eşinimi buldun
Adamı rahat bırak
Bizim kavgamız yağlarımız göbegimiz basenlerimiz selülitlerimizle olsun
Beni kırdı biraz takılıyım sakalasayim dedim beni öyle tersledi bak burayı terkederim falan dedi neymiş televizyonun önünde duruyormusum haber saatinde onu konuturuyomusum

Selamın Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün baya yorulmuşum sanırım yattığım gibi uyumuşum
Bugün hesapta kuaföre ordan da bir arkadaşa toplanacaktık ama ev sahibinin babasının doktor kontrolü öne alınınca mecbur iptal etmek zorunda kalmış
Koşturmacadan hiç su içmedim diyebilirim dün ama bugün hazır planlarda iptal olunca bugün bol bol suyumu tüketeceğim inşallah Böbrekler sussuz kalmasın

Kaldı bildirime 2 gün ona göre kızlar sizlerde kaçamaksız devam edin

Beni kırdı biraz takılıyım sakalasayim dedim beni öyle tersledi bak burayı terkederim falan dedi neymiş televizyonun önünde duruyormusum haber saatinde onu konuturuyomusum

Üzme tatlı canını canım her evlilikte olur öyle şeyler erkekler özellikle sinirlenince biraz dozu kaçırabiliyorlar
Benimki de geçen akşam bir havalandı itinayla havasını aldım
Sebepte okadar pohtan ki : D 2 senedir saçları uzundu devamlı toplardı geçen bir tanıdığımız benim daha ufak gösterdiğimi söyleyince ne desek saçlarını kestirmeyi kabul etmeyen adam kendi kendine traş olmaya karar verdi gelincede tabi tuhaf geldi ama hoşuma gitti dedim bir ara da baktım saçlar kabarmaya başlamış kurudukça o oyun konsolunda oyun oynarken ya Aşkım az daha uzun kestirseydin senin saçın çins inşallah her sabah uğraştırmaz onları düzelteceğim diye dedim demez olaydım saydırdı paşamız ama hiç ses etmedim
O gece ve dün sabah da tribimi yaptım ( yüzüne bakmadım ve üzgün ceylan yavrusu modunda dolandım )
Jeton düştü tabi sonra özür üzerine özür diledi

Sen kafana takma ama eşine karşı takmış gibi görün ki vicdan yapsın emin ol sonra başlıyor mesajlar seni seviyorumlar

Bende iki tatlı söze Hemen yumusayanlardanim .bide evlendiğimiz günden beni bak seni döverim diyo :) bak hala dovemedi Babam sanki beni ona dövsün diye vermişti . Kıyamam ben ona ya bazen gerçekte çok sinirlendiriyorum .yakasına sülük gibi yapisiyom yani şimdi işe yolladım . Aklım onda kaldı kurban olurum onu yaradana .

Canim takma, bende dun tartistim esimle halen triplerdeyimm sorma onun yuzunden dun findikli cikolataya sariyordum nerdeyse

Günaydınnn.
Hayırlı sabahlar herkesee.

Tartıldım bugün. Dünki detoks işe yaramış.

Başlangıç: 99.0
Güncel: 96.5
Fark: 2.5

Cumaya kadar daha iyi olacak inşallah.

Yarın kadınlar günü programımız var. Bugün de o sebeple ufak bir alışverişe çıkacağız annemle. ☺ Pek yazamayacağım. Kaçırmamaya çalışırım.
Dışarıda da tavuk dünyasına ya da ramize falan giderim diyete uygun beslenirim. ☺ Sadece suyu o kadar içemem, malum trafikte zor olur diye. Adama diyorum binek araba benim neyime kapalı kasa pick up ver bana arkayıda lavabo yap diye ama beni sallamıyor ki.

Hepinizi çook öpüyorum.
Allah'a emanet olun.

Rabbim herkesin huzurunu daim etsin ....Aminnn
İşte erkekler biraz tuhaf ne onlarla nede onlarsız olmaz

Benimki de bir keresinde yeni evliyken seni bir gün döveceğim demişti bende evet döversin ama sonrasında olacakları göze alman lazım demiştim bazen hala şakasına tam dayaklıksın der bende dönüp küçük kızıma gülerek kızım baban beni döverse ne olacak diyorum oda babamın eline bavulunu verirsin diye gülüyor

Rabbim göstermesin kimseye öyle bir durum Aminnnn
Saygı ve sevgi olduğu sürece tartışmak da evliliğin tadı tuzu

Gunaydin ne zor uyandim ben yaa basimda agiriyo bi tartilimde kendime gelim haha

Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabucak geçer başının ağrısı

Canim takma, bende dun tartistim esimle halen triplerdeyimm sorma onun yuzunden dun findikli cikolataya sariyordum nerdeyse

Aman sakın bak ne güzel devam ediyorsun kendine yapmış olursun

Günaydın kızlar bende eşimle limoniyim konuşmuyorum çok sinirliyim neysse
Bu sabah tartı beni mutlu etti 76 lı rakamları gördün sonunda Bayadır 77 de takılı kalmıştım

Havalardan mıdır nedir herkes bir gergin bu aralar
Eşini şehir dışına uğurlamadan öpüşün barışın canım hem gittiğinde mesajlaşır aşk tazelersiniz
Benimki eskiden çok sık şehir dışına giderdi iş icabı ve anında yine flört dönemine dönerdik gerçi bizimki mesajlaşırken bazen uyuya kalırdı ama döndüğünde sanki daha bir aşkı depreşirdi

Süpersin canım devamı da gelecek

Bu gün anneme gidebilirim eşim şehir dışında olacak bi kaç gün inş annemde de düzeni oturturum sorun olmaz ama annemde dijital tartı yok eski tattılardan var napalm bilmiyom

Canım normal tartıda da bakarsın hangi rakama daha yakınsa ona göre bildirim yaparsın bir kerelik yada tartını yanında götüreceksin eğer çok sıkıntı olmazsa

Vuuuuu süpersin yaaa inanamadım
Neymiş o detoks merak ettim

Teşekkür ederim yardımsever oynakbasim.
Dün sadece sıvı ile beslendim, sadece 1 elma yedim.
Vücudum farklı gelmişti bana, evvelki gün tuzu mu fazla kaçırdım bilemedim ama şiş gibi hissettim kendimi. Bende bi silkeleneyim dedim.

Günaydın kızlar
Sabah uyandım midem kazınıyor resmen:))
Günaydın kızlar bende eşimle limoniyim konuşmuyorum çok sinirliyim neysse
Bu sabah tartı beni mutlu etti 76 lı rakamları gördün sonunda Bayadır 77 de takılı kalmıştım
Olur öyle seyler bazen birxde geriliyoruz çocuk ev yok diyet yok yemek herşeyi takıyoruz. Erkeklerin yaratılışı farklı daha üstünkörü düşünüyorlar
Bu gün anneme gidebilirim eşim şehir dışında olacak bi kaç gün inş annemde de düzeni oturturum sorun olmaz ama annemde dijital tartı yok eski tattılardan var napalm bilmiyom
Ay ne güzel gitdinl n birazapor yaparsın orda belki gitm sen tartın o daki net olmaya bilir

amin insanın ufak tefek seyler olur dimi yani

Bir günde mi etkisi o kadar oldu çok iyi süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…