Bir günde mi etkisi o kadar oldu çok iyi süpersin
Kendi tartını götürebilirsin canımBu gün anneme gidebilirim eşim şehir dışında olacak bi kaç gün inş annemde de düzeni oturturum sorun olmaz ama annemde dijital tartı yok eski tattılardan var napalm bilmiyom
Işte o sebepten bende dışarı çıktığımda su icemiyorumGünaydınnn.
Hayırlı sabahlar herkesee.
Tartıldım bugün. Dünki detoks işe yaramış.
Başlangıç: 99.0
Güncel: 96.5
Fark: 2.5
Cumaya kadar daha iyi olacak inşallah.
Yarın kadınlar günü programımız var. Bugün de o sebeple ufak bir alışverişe çıkacağız annemle. ☺ Pek yazamayacağım. Kaçırmamaya çalışırım.
Dışarıda da tavuk dünyasına ya da ramize falan giderim diyete uygun beslenirim. ☺ Sadece suyu o kadar içemem, malum trafikte zor olur diye. Adama diyorum binek araba benim neyime kapalı kasa pick up ver bana arkayıda lavabo yap diye ama beni sallamıyor ki.
Hepinizi çook öpüyorum.
Allah'a emanet olun.
Işte o sebepten bende dışarı çıktığımda su icemiyorum
Tebrikler canimGünaydın kızlar bende eşimle limoniyim konuşmuyorum çok sinirliyim neysse
Bu sabah tartı beni mutlu etti 76 lı rakamları gördün sonunda Bayadır 77 de takılı kalmıştım
HarikaGünaydınnn.
Hayırlı sabahlar herkesee.
Tartıldım bugün. Dünki detoks işe yaramış.
Başlangıç: 99.0
Güncel: 96.5
Fark: 2.5
Cumaya kadar daha iyi olacak inşallah.
Yarın kadınlar günü programımız var. Bugün de o sebeple ufak bir alışverişe çıkacağız annemle. ☺ Pek yazamayacağım. Kaçırmamaya çalışırım.
Dışarıda da tavuk dünyasına ya da ramize falan giderim diyete uygun beslenirim. ☺ Sadece suyu o kadar içemem, malum trafikte zor olur diye. Adama diyorum binek araba benim neyime kapalı kasa pick up ver bana arkayıda lavabo yap diye ama beni sallamıyor ki.
Hepinizi çook öpüyorum.
Allah'a emanet olun.
Kızlar günaydın;
sabah : bir yumurta , iki kaşık lor peynir,yarım domates ,5 zeytin, 1,5 yumurta
öğlen: ızgara tavuk derisi alınmış ve yağsız, yanında sebze haşlama(kabak, brokoli, karnabahar) bir kepçe mercimek çorba
akşam: marul tabağı(yıkanmış taze marul)
aralar: bir greyfut, bir elma, 2 kuru kayısı,10 adet beyaz leblebi
2 litre detoks(tarçınlı zencefilli) suyu,1 litre sade su içtim
akşam canım hiç bişey istemedi, sabah kalktığımda 90,1 kg geldim, bir 88'e düşeydim:) 9'lu rakamlardan kurtulmak istiyorum
Kızlar suya karbonat atanınız var mı evde olsa atacaktım ama maaselef yoktu , çok faydalı suyu alkali yapıyor diyorlar , fikri olan varsa yazabilir mi
Kızlar nasıl tartılıyorsunu siz ben kıyafetsiz tartılıyorum kıyafetler 400-600 gr fark yapıyor
Ben denedim gerçekten 600 gr fark etti peluş şapkalı bir pijama takımıyla biraz kalın olduğu için fark etti gerçekten
Cuma sabahı kıyafetsiz tartıldım canım. Diğerleri kıyafetle.
Ben atıyordum. Çok işe yarıyor. Ama bana baş ağrısı yaptı.
Kızlar nasıl tartılıyorsunu siz ben kıyafetsiz tartılıyorum kıyafetler 400-600 gr fark yapıyor
Ben de öyle yapıyorum doğru olan da bu galiba öyle biliyorum ben canımbende canım sabah aç karnına kavoboya gittikten sonra , alt ve üst çamaşırla tartılıyorum
İngiliz karbonatı mı atıyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?