Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

duz 72 aaaazz benim hedefim bu hafta 71leri gormek mumkunse 71 :)

Canim cok istedi ama devamida gelmedi zaten vallahii

InshaAllahh havada karada

62 ler de yakışcak inş

Şükür canım sevindim iyi olmana dikkatli ol bir daha artık

Olcammmm.
Fırçayı sokmucam gözüme.

Evet ben köpeğe benzetmiştim canım yaa

Bende androidin işaretine benzetmiştim.

günaydın dikkat et kendinee gozunun ne isi var makyak fircasinda ya da tam tersi istee

Aay canım ya Nasıl oldu anlayamadım ama kör olmaya ramak kalmıştı. Daha kontür yaparken 3 kere düşüncem.

Eskiden olsa yemin ederim o tabağın hepsini bitirmiştim ve kocama hiç bişi bırakmamıştım büyük bir irade örneği gösterdim hem söylemedim ama patatesler kızarana kadar Squat yaptım hiç durmadan 15 20 dakka sürdü yani

Ben daha fazlasını veririmmmmmm

Çok moralim bozuktu çıldırdım resmen

İnşallah olucak bugün kızımın Doğum gününü kutlayacağız sabahtan suya dayandım ha bire su içiyorum :) bişiler yemiyim diye

Pıtırcıklarım,
paylaşım alanında, Sevgili editörümüzün başlatmış olduğu oylamaya katılmanızı rica ediyorum.
link ve açıklama aşağıdadır.
Konu başlığı,
Etap sonuncusu sağlıklı yemek tarifi paylaşsın ve nerede hata yaptığını anlatsın.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2504

sağlıklı bir şeyler bulucağına eminim kuzum

Hedefler güzel, hallederiz kaptanım sen hiç merak etme.
evettt
Ellerine sağlık balıımm.

Ellerine sağlık benim güzel kaptanım

duz 72 aaaazz benim hedefim bu hafta 71leri gormek mumkunse 71 :)
biliyorum tabikisi de az benim dinoşum çok dahaaa altını görür o rakamın
günaydın dikkat et kendinee gozunun ne isi var makyak fircasinda ya da tam tersi istee
hiç yanii

Canim cok istedi ama devamida gelmedi zaten vallahii

InshaAllahh havada karada
evettt
62 ler de yakışcak inş
hem de nasıl

Ben daha fazlasını veririmmmmmm
bence deee
İnşallah olucak bugün kızımın Doğum gününü kutlayacağız sabahtan suya dayandım ha bire su içiyorum :) bişiler yemiyim diye
kuzucuğunun doğum günüsü kutlu olsun, sağlıcakla hep mutlulukla geçireceği çok çok bissürü yılları olsun
benim Rüzgar'ımın da 1.yaş günü pazartesi ama pazar kutlucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…