Geçmiş olsun canım Allah şifa versinTüm dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Hepiniz harikasınız..
Bende kendimce iyi verdim. Keşke bende verebilsem haftada 2 kilo ama imkansız. Bu arada 2 gündür hastanede yatıyorum kızlar soğuk algınlığı ve ilâç yan etkisi beni çok etkiledi bugün biraz daha iyi toparlandim.bomba gibi dönücem
Onun için gruba ne gerekkilo almak isteyenlerin grubuna gitcem ben
Onun için gruba ne gerek
O konuda cok basariliyim ben , su icsem yariyor gibi gibikilo almak isteyenlerin grubuna gitcem ben
Önce alışverişe gittim şimdi de annelerdeyim. Akşam da sinemaya gitmeyi düşünüyoruz. Alışveriş için yanıma yeşil elma, su ve ev yapımı meyveli yoğurt almıştım. Biraz once de yayla çorbası içtim. Sinema için de bir avuç çiğ badem ve yine su:)
Aa geçmiş olsun kuzumTüm dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Hepiniz harikasınız..
Bende kendimce iyi verdim. Keşke bende verebilsem haftada 2 kilo ama imkansız. Bu arada 2 gündür hastanede yatıyorum kızlar soğuk algınlığı ve ilâç yan etkisi beni çok etkiledi bugün biraz daha iyi toparlandim.bomba gibi dönücem
Döverimmmmkilo almak isteyenlerin grubuna gitcem ben
Döverimmmm
Yollamam seni hiçbir yere hem
Gidip te başını yakma kimseninyahu adamlar kilo almaya çalışıyor yarim saniyeden sonra empati yapamiyorum gidiyim de özel yontemlerimi anlatiyim :))
ne kadar dayakçı bi kaptaaann
Gidip te başını yakma kimsenin
Çok pis dayakçıyımdır
Çok geçmiş olsun,iyice dinlen sağlık herşeyden önemliTüm dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Hepiniz harikasınız..
Ben 5. Takımda listedeydim tatlım,listeden izne ayrıldım sadecegidiyim de sonra hepsi buraya gelsin zayiflamak icin :))
monii sen izne mi ayrilmak istiyorsunb?
Ben 5. Takımda listedeydim tatlım,listeden izne ayrıldım sadece
Başınızdayım bir yere gitmiyorum
Daha yoluncak saçlar,oklavalık cızz lar vartamam gitme bi yere miyaw ve sen gidersen ben de giderim
yeri gelmisken menumu yaziyim.simdiden
bugun caktirmasam da depresyondaydim kalkmadim yataktan.. hicbir sey yemedim..
simdi de disari ciz yemeye gidiyorum. kimsenin canini cektirmemek adina paylasmak istemiyorum. menum bitek ciz.
ama takimimin ve senin yuzunu kara cikartmicam. cumaya o hedef kilodan daha aşağıda olcam.
Bende bi kahve yapıyım hazmedersin3 tane lahmacun yedimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?