Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neyin var kuzum hayırdır

Bende bi kahve yapıyım hazmedersin
Üç tane nedir kız
Vallah diyeti bozmadım bir hafta sıkı bi diyet yapıp sonunda 3.5 kilo verdim böyle odullendiriyorum kendimi motive açısında bunu iki haftaya çıkarabilirim hatta ayda bire de cikarabilirim siz ne önerirsiniz Yarın öbür gün diyeti bozmamak için böyle ödüller koysam iyi olurmu diye düşündüm

iyi yapmışsın kuzum adiyet olsun3 tane çok gldi gözüme sadece lahmacun en iyi cızzlardan , uzun zamana yayınca faydası bile olur

iyi yapmışsın kuzum adiyet olsun3 tane çok gldi gözüme sadece lahmacun en iyi cızzlardan , uzun zamana yayınca faydası bile olur
Çok saol ablacım zaten abur çubur hiç yemem şimdi bu tür ödülleri sıkı bi diyetten Kaç hafta sonra yapmalıyım sen ne onerirsen onu yapacam ama bugün çok sıkılmıştım kocam çok yardımcı bu konuda bana detonks için tarifler araştırıp malzemelerini getirmiş yanindada lahmacun

Menu bildirimi!!

Sabah
Su ve kahve

Kahvalti
Yarim kepekli ekmek
Domates ve salata
Zeytin
Su
2 bardak turk cayi

Ara
Su ve kahve

Oglen
Uyudumgum ivin bisey yiyemedim

Ara
Su ve cay 2 tane kara kayisi

Aksam
1 hindi ğoğsu
3 kofte
Salata
1 bardak Yari su yari elma suyu

Spor: 1 4 mile power walk (Leslie)
Su: 2 litre , cay kahve haric

depresyon olsa duramazdim kedidir tabiii

bugun depresyon gunu herhalde? neyin vaar

Merhabalar hanımlaaaaar
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk süzme peynir,3 küçük domates, maydonoz, 1 su bardağı portakal suyu
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 kase salata,2 tane patlıcan dolması

Su henüz içmedim ama yatana kadar 1.5 litre içeceğim öğleyi atladım çünkü kahvaltıyı geç yaptım. Egzersiz olarak da bi 40 dk dans ettim,depresyondan da çıktım bu vesileyle 2 metre ileride 1 tane baklava bana kuzu kuzu bakıyor ye beni diyor imdaaat moni

Ye ye kendime suç ortağı ariyorum

Detox bende yapmayı düşünüyorum nasıl yapoliyo
Kardesim yapti, o 1 hafta surdu,
Ilk gun sadece meyva 2ci gun sadece sebze 3cu gun meyva ve sebze 4cu gun muz ve sut 5ci gun domates ve tavuk boyle devam ediyor kendisi listeyi bulunca bana atacak bende googledan arastircam tabi daha

Hedefler şahane. Bende bu hafta 7li rakamlar yakışır artık diyordum

Aktif olamadım bugün en kısa zamanda geriye dönüp mesajları tek tek okuyacağım. İyice geç olmadan menü bildirip kaçıyorum.

Sabah
1 bardak süt, 3-4 burçak - geç kalkınca düzgün kahvaltı yapamadım

Öğlen
Mantar sote
Zerdeçallı fırın tavuk

Arada bir yerler
2 top kestaneli dondurma

Akşam
Taze fasülye
2 dilim tam buğday - yine ters oldu öğlenle ama bu haftasonu annemleydim o hazırlıyor menüleri.
Bir de durup durup kurutulmuş çilek atıp durdum aralarda ağzıma.

Buarada haftaya ilk kez listeye girecek olmamız beni çok gaza getirdi. Şansıma bugünde reglimin ilk günü, regl haftasında vücut her zamankinden daha fazla kalori yakıyor. Normalde relax bir düzende takılmayı tercih ediyorum ama bu hafta herşeyi 4/4lük yapıp, hazır yüksek bir kilodayken verebileceğim max. Kiloyu verip, o bireysel sıralamada bir seferliğine de olsa adımı görmek istiyorum. O yüzden pazartesi-cuma aralığında menümde cızzlar, eksik su, eksik spor hatta eksik bitki çayı görürseniz itinayla paylamaktan çekinmeyin. Öpüyorum hepinizi

Kizlar ben 2 gun detox yapmaya karar verdim. Aslinda 1 haftalik detox ben 2 gun yapcam
Yarin meyve gunu limon yesil cay su
Pazarteside sebze gunu yapmayi dusunuyorum
Bendemı yapsam acaba ya liste gelınce bana da soylermısın beraber yapalım yanımda bırı olunca kolay olur senın içinde sakıncası yoksa tabı

Menü
Ac karnına lımonlu su
Kahvaltı
Yumurta
Domates
Maydanz

Öğle
Bebek görmeye gttm
1.5 pide lahmacunda dıyen var uzun olandan
Ayran marul maydanz
Azcık tatlı

Kahve

Aksam
Yarım kase yulaf ve pulbıberlı ygrt
Bol salata

Suda yatana kadr 2 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…