Neyin var kuzum hayırdırMeraba kızlar çok ciddi morele ihtiyacım var ilk defa çocuğum doğduğundan beri böyle oldum resmen sistem çöktü kendimi çok güçlü zannederdim sizi böyle neşeli görünce biraz daha iyi oluyorum bide kayonvalidemde yim bişey belli etmemeye çalışıyorum
Vallah diyeti bozmadım bir hafta sıkı bi diyet yapıp sonunda 3.5 kilo verdim böyle odullendiriyorum kendimi motive açısında bunu iki haftaya çıkarabilirim hatta ayda bire de cikarabilirim siz ne önerirsiniz Yarın öbür gün diyeti bozmamak için böyle ödüller koysam iyi olurmu diye düşündümBende bi kahve yapıyım hazmedersin
Üç tane nedir kız
iyi yapmışsın kuzum adiyet olsunVallah diyeti bozmadım bir hafta sıkı bi diyet yapıp sonunda 3.5 kilo verdim böyle odullendiriyorum kendimi motive açısında bunu iki haftaya çıkarabilirim hatta ayda bire de cikarabilirim siz ne önerirsiniz Yarın öbür gün diyeti bozmamak için böyle ödüller koysam iyi olurmu diye düşündüm
Ya bende bilmiyorum dün çocuğum yemek yemedi diye patladım bide okula gidiyorum çocuk filan derken bunaldım heralde yani bi sizin şu yazıları okuyorum keyfim yerine geliyorNeyin var kuzum hayırdır
Çok saol ablacım zaten abur çubur hiç yemem şimdi bu tür ödülleri sıkı bi diyetten Kaç hafta sonra yapmalıyım sen ne onerirsen onu yapacam ama bugün çok sıkılmıştım kocam çok yardımcı bu konuda bana detonks için tarifler araştırıp malzemelerini getirmiş yanindada lahmacuniyi yapmışsın kuzum adiyet olsun3 tane çok gldi gözüme sadece lahmacun en iyi cızzlardan , uzun zamana yayınca faydası bile olur
Daha yoluncak saçlar,oklavalık cızz lar varbende gitmiyorum miyawımı da hiçbir yere yollamıyorum merak etme sen daha yeni başlıyoruz ayol
Fırtına gibi esicez listelerde
Biliyorum kuzum,afiyet olsun
Hem ne depresyonuymuş bakıyım,yasak döverimyok öyle depresyon neym girmek bişiler, kedidir o kedi
Meraba kızlar çok ciddi morele ihtiyacım var ilk defa çocuğum doğduğundan beri böyle oldum resmen sistem çöktü kendimi çok güçlü zannederdim sizi böyle neşeli görünce biraz daha iyi oluyorum bide kayonvalidemde yim bişey belli etmemeye çalışıyorum
3 tane lahmacun yedimmmmmmmm
Bide pasta yedim herhalde galiba sanırsamben de cizladim bu hafta baska kacamak yk bak canin ne istiyosa bugun ye bitir bence :) kaptanimizi uzmeyelim listeleri kasip savurcaz :)
Bide pasta yedim herhalde galiba sanırsam
Çekirdek yedim Kader kurbaniyim pismanimbidee dusun bakalim baska seyler cikcak gibi :))
tamam bu hafta yokk
Ye ye kendime suç ortağı ariyorumMerhabalar hanımlaaaaar
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk süzme peynir,3 küçük domates, maydonoz, 1 su bardağı portakal suyu
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 kase salata,2 tane patlıcan dolması
Su henüz içmedim ama yatana kadar 1.5 litre içeceğimöğleyi atladım çünkü kahvaltıyı geç yaptım. Egzersiz olarak da bi 40 dk dans ettim,depresyondan da çıktım bu vesileyle 2 metre ileride 1 tane baklava bana kuzu kuzu bakıyor ye beni diyor imdaaat moni
Detox bende yapmayı düşünüyorum nasıl yapoliyoKizlar ben 2 gun detox yapmaya karar verdim. Aslinda 1 haftalik detox ben 2 gun yapcam
Yarin meyve gunu limon yesil cay su
Pazarteside sebze gunu yapmayi dusunuyorum
Moni den zılgıtı yemeyelimYe ye kendime suç ortağı ariyorum
Kardesim yapti, o 1 hafta surdu,Detox bende yapmayı düşünüyorum nasıl yapoliyo
Bendemı yapsam acaba ya liste gelınce bana da soylermısın beraber yapalım yanımda bırı olunca kolay olur senın içinde sakıncası yoksa tabıKizlar ben 2 gun detox yapmaya karar verdim. Aslinda 1 haftalik detox ben 2 gun yapcam
Yarin meyve gunu limon yesil cay su
Pazarteside sebze gunu yapmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?