Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya bende bilmiyorum dün çocuğum yemek yemedi diye patladım bide okula gidiyorum çocuk filan derken bunaldım heralde yani bi sizin şu yazıları okuyorum keyfim yerine geliyor
Zaman zaman hepimize olan şeyler canını sıkma hep pozitif düşün, yavrucuğundan da çıkarma sakın olurmu kuzum
Biz hep yanındayız aile olduk burada sizler kızkardeşlerim hatta kızlarım oldunuz

İlk başlarda 2 cumada bir yap balım sonra zaten alışıp motivasyonun tam olur gerek duymazsın zaten yaza az kaldı hedeflere ulaşmalıyız
Eşinde ne güzel destekçin, lahmacuna takılma en sağlıklı şey, iyi seçim olmuş

ben de cizladim bu hafta baska kacamak yk bak canin ne istiyosa bugun ye bitir bence :) kaptanimizi uzmeyelim listeleri kasip savurcaz :)

Moni den zılgıtı yemeyelim

Minnak şeyler olur arada

Uykunu alamiyormusun canım yoksa bebekmi durmuyor
Neden moralin bozuk
Hiçbirşey yoksa kan testi yaptır

1 haftada ödül alınırmı çok erken
Bari biraz spor yap emeğin ziyan olmasin

Canim kendinede zaman ayiriyormusun? Belki ihtiyacin vardir buna. Cocuklarla ugrasirken kendimizi unutuyoruz bazen belki iyi gelir, cocugu babasina veya kv birakip kuafore gitsen veya carsiya pazara hava? Iyi gelirmi sence ?

Kuzum henüz çok yeni başladık çok normal,bişi düşürdüğün de yok hem sen bu hafta çok güzel kilo vereceksin

Sende ona çok çirkinmiş gibi bak

Gecmis olsun canim, duzelince inshaAllah godecek o kilolar
menulere bakiyorum da cogumuz haftasonunun tadini cikarmisiz ben dahil tabiki :)
Biraz oyle oldu sanki
Bende perşembe günlerini çiğ sebze ve domates suyuyla geçirmeyi düşünüyorum
Vucut icin iyimis duydum bakalim

Aayy sakin yemee onun icinde ne kadar cok tereyagi un seker vardirr, helede ceviz bissuru ceviz vardir onda simdi. Ayy dusunsene bissuru kalori canavarlari aman allahimm. 40 dkkda egzersiz yapmissin Superrr bence yeme o baklavayi yedinmi yoksa? Yemedim de :)
Bak menun cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…