Tabiki canim listeyi gondersin buraya atarim fotosunuBendemı yapsam acaba ya liste gelınce bana da soylermısın beraber yapalım yanımda bırı olunca kolay olur senın içinde sakıncası yoksa tabı
Zaman zaman hepimize olan şeyler canını sıkma hep pozitif düşün, yavrucuğundan da çıkarma sakın olurmu kuzumYa bende bilmiyorum dün çocuğum yemek yemedi diye patladım bide okula gidiyorum çocuk filan derken bunaldım heralde yani bi sizin şu yazıları okuyorum keyfim yerine geliyor
İlk başlarda 2 cumada bir yap balım sonra zaten alışıp motivasyonun tam olur gerek duymazsın zaten yaza az kaldı hedeflere ulaşmalıyızÇok saol ablacım zaten abur çubur hiç yemem şimdi bu tür ödülleri sıkı bi diyetten Kaç hafta sonra yapmalıyım sen ne onerirsen onu yapacam ama bugün çok sıkılmıştım kocam çok yardımcı bu konuda bana detonks için tarifler araştırıp malzemelerini getirmiş yanindada lahmacun
Menu bildirimi!!
Sabah
Su ve kahve
Kahvalti
Yarim kepekli ekmek
Domates ve salata
Zeytink
Su
2 bardak turk cayi
Ara
Su ve kahve
Oglen
Uyudumgum ivin bisey yiyemedim
Ara
Su ve cay 2 tane kara kayisi
Aksam
1 hindi ğoğsu
3 kofte
Salata
1 bardak Yari su yari elma suyu
Spor: 1 4 mile power walk (Leslie)
Su: 2 litre , cay kahve haric
ben de cizladim bu hafta baska kacamak yk bak canin ne istiyosa bugun ye bitir bence :) kaptanimizi uzmeyelim listeleri kasip savurcaz :)
Merhabalar hanımlaaaaar
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk süzme peynir,3 küçük domates, maydonoz, 1 su bardağı portakal suyu
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 kase salata,2 tane patlıcan dolması
Su henüz içmedim ama yatana kadar 1.5 litre içeceğimöğleyi atladım çünkü kahvaltıyı geç yaptım. Egzersiz olarak da bi 40 dk dans ettim,depresyondan da çıktım bu vesileyle 2 metre ileride 1 tane baklava bana kuzu kuzu bakıyor ye beni diyor imdaaat moni
Moni den zılgıtı yemeyelim
Hedefler şahane. Bende bu hafta 7li rakamlar yakışır artık diyordum
Aktif olamadım bugün en kısa zamanda geriye dönüp mesajları tek tek okuyacağım. İyice geç olmadan menü bildirip kaçıyorum.
Sabah
1 bardak süt, 3-4 burçak - geç kalkınca düzgün kahvaltı yapamadım
Öğlen
Mantar sote
Zerdeçallı fırın tavuk
Arada bir yerler
2 top kestaneli dondurma
Akşam
Taze fasülye
2 dilim tam buğday - yine ters oldu öğlenleama bu haftasonu annemleydim o hazırlıyor menüleri.
Bir de durup durup kurutulmuş çilek atıp durdum aralarda ağzıma.
Buarada haftaya ilk kez listeye girecek olmamız beni çok gaza getirdi. Şansıma bugünde reglimin ilk günü, regl haftasında vücut her zamankinden daha fazla kalori yakıyor. Normalde relax bir düzende takılmayı tercih ediyorum ama bu hafta herşeyi 4/4lük yapıp, hazır yüksek bir kilodayken verebileceğim max. Kiloyu verip, o bireysel sıralamada bir seferliğine de olsa adımı görmek istiyorum. O yüzden pazartesi-cuma aralığında menümde cızzlar, eksik su, eksik spor hatta eksik bitki çayı görürseniz itinayla paylamaktan çekinmeyin. Öpüyorum hepinizi
Minnak şeyler olur aradaMenü
Ac karnına lımonlu su
Kahvaltı
Yumurta
Domates
Maydanz
Öğle
Bebek görmeye gttm
1.5 pide lahmacunda dıyen var uzun olandan
Ayran marul maydanz
Azcık tatlı
Kahve
Aksam
Yarım kase yulaf ve pulbıberlı ygrt
Bol salata
Suda yatana kadr 2 olur
Uykunu alamiyormusun canım yoksa bebekmi durmuyorMeraba kızlar çok ciddi morele ihtiyacım var ilk defa çocuğum doğduğundan beri böyle oldum resmen sistem çöktü kendimi çok güçlü zannederdim sizi böyle neşeli görünce biraz daha iyi oluyorum bide kayonvalidemde yim bişey belli etmemeye çalışıyorum
Sıralamada sonuncuyum ya takımın seyınıde dusuruyorum spor yapamıyorum hele bu hafta bı tuafım sureklı uyumak istıyorum halım yok bu aksamda cok kotuydum halada oyleyım bı mığde bulatısı musallat olduMinnak şeyler olur arada
1 haftada ödül alınırmı çok erkenVallah diyeti bozmadım bir hafta sıkı bi diyet yapıp sonunda 3.5 kilo verdim böyle odullendiriyorum kendimi motive açısında bunu iki haftaya çıkarabilirim hatta ayda bire de cikarabilirim siz ne önerirsiniz Yarın öbür gün diyeti bozmamak için böyle ödüller koysam iyi olurmu diye düşündüm
Bende perşembe günlerini çiğ sebze ve domates suyuyla geçirmeyi düşünüyorumKizlar ben 2 gun detox yapmaya karar verdim. Aslinda 1 haftalik detox ben 2 gun yapcam
Yarin meyve gunu limon yesil cay su
Pazarteside sebze gunu yapmayi dusunuyorum
Canim kendinede zaman ayiriyormusun? Belki ihtiyacin vardir buna. Cocuklarla ugrasirken kendimizi unutuyoruz bazen belki iyi gelir, cocugu babasina veya kv birakip kuafore gitsen veya carsiya pazara hava? Iyi gelirmi sence ?Meraba kızlar çok ciddi morele ihtiyacım var ilk defa çocuğum doğduğundan beri böyle oldum resmen sistem çöktü kendimi çok güçlü zannederdim sizi böyle neşeli görünce biraz daha iyi oluyorum bide kayonvalidemde yim bişey belli etmemeye çalışıyorum
Illede test yaptır diyorumYa bende bilmiyorum dün çocuğum yemek yemedi diye patladım bide okula gidiyorum çocuk filan derken bunaldım heralde yani bi sizin şu yazıları okuyorum keyfim yerine geliyor
Yok yok oda kedidirBide pasta yedim herhalde galiba sanırsam
Kuzum henüz çok yeni başladık çok normal,bişi düşürdüğün de yok hem sen bu hafta çok güzel kilo vereceksinSıralamada sonuncuyum ya takımın seyınıde dusuruyorum spor yapamıyorum hele bu hafta bı tuafım sureklı uyumak istıyorum halım yok bu aksamda cok kotuydum halada oyleyım bı mığde bulatısı musallat oldu(
Sende ona çok çirkinmiş gibi bakMerhabalar hanımlaaaaar
Sabah: 1 sahanda yumurta, 1 kk süzme peynir,3 küçük domates, maydonoz, 1 su bardağı portakal suyu
Su henüz içmedim ama yatana kadar 1.5 litre içeceğimöğleyi atladım çünkü kahvaltıyı geç yaptım. Egzersiz olarak da bi 40 dk dans ettim,depresyondan da çıktım bu vesileyle 2 metre ileride 1 tane baklava bana kuzu kuzu bakıyor ye beni diyor imdaaat moni
Gecmis olsun canim, duzelince inshaAllah godecek o kilolarSıralamada sonuncuyum ya takımın seyınıde dusuruyorum spor yapamıyorum hele bu hafta bı tuafım sureklı uyumak istıyorum halım yok bu aksamda cok kotuydum halada oyleyım bı mığde bulatısı musallat oldu(
Biraz oyle oldu sankimenulere bakiyorum da cogumuz haftasonunun tadini cikarmisiz ben dahil tabiki :)
Vucut icin iyimis duydum bakalimBende perşembe günlerini çiğ sebze ve domates suyuyla geçirmeyi düşünüyorum
Inşallah çok istıyorum valla ama sankı biraz kılo alsım gıbı offf bu hafta elımden gelenı yapacağımKuzum henüz çok yeni başladık çok normal,bişi düşürdüğün de yok hem sen bu hafta çok güzel kilo vereceksin
İnşallah canımGecmis olsun canim, duzelince inshaAllah godecek o kilolar
Biraz oyle oldu sanki
Vucut icin iyimis duydum bakalim
Aayy sakin yemee onun icinde ne kadar cok tereyagi un seker vardirr, helede ceviz bissuru ceviz vardir onda simdi. Ayy dusunsene bissuru kalori canavarlari aman allahimm. 40 dkkda egzersiz yapmissin Superrr bence yeme o baklavayi yedinmi yoksa? Yemedim de :)Merhabalar hanımlaaaaar
Hedefler şahane. Bende bu hafta 7li rakamlar yakışır artık diyordum
Aktif olamadım bugün en kısa zamanda geriye dönüp mesajları tek tek okuyacağım. İyice geç olmadan menü bildirip kaçıyorum.
Sabah
1 bardak süt, 3-4 burçak - geç kalkınca düzgün kahvaltı yapamadım
Öğlen
Mantar sote
Zerdeçallı fırın tavuk
Arada bir yerler
2 top kestaneli dondurma
Akşam
Taze fasülye
2 dilim tam buğday - yine ters oldu öğlenleama bu haftasonu annemleydim o hazırlıyor menüleri.
Bir de durup durup kurutulmuş çilek atıp durdum aralarda ağzıma.
Buarada haftaya ilk kez listeye girecek olmamız beni çok gaza getirdi. Şansıma bugünde reglimin ilk günü, regl haftasında vücut her zamankinden daha fazla kalori yakıyor. Normalde relax bir düzende takılmayı tercih ediyorum ama bu hafta herşeyi 4/4lük yapıp, hazır yüksek bir kilodayken verebileceğim max. Kiloyu verip, o bireysel sıralamada bir seferliğine de olsa adımı görmek istiyorum. O yüzden pazartesi-cuma aralığında menümde cızzlar, eksik su, eksik spor hatta eksik bitki çayı görürseniz itinayla paylamaktan çekinmeyin. Öpüyorum hepinizi
Hımm gel şöyle bi yamacıma sen yolayım azMerhaba canlar günün kaçamak kraliçesi geldii
Bütün gün sesim çıkmadı bir haltlar karıştırdım
Hiç yazmıcam o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?