Veririz canım veririz cumaya kendimde o azmi görüyorumgordum gordummm. cumaya kadar hicbi sey yemiyosunayyy takimi kilo alma yarisina cevircez. kizlar yeeetheeeeerrrr
Veririz canım veririz cumaya kendimde o azmi görüyorumhemen telafi edeceğim
Su guzel icmis yuruyuste guzelCok israr ettin madem yaziyim
Sabah 8de bir bardak sut ictim
12 de disarda serpme kahvalti-burda kacirmis olabilirm
Ordan parka yuruyus yapmaya gittik.bir bardak cola ictim cekirdekle ve bir halley vardi malesef
Aksamda tam bugday makarna ve teryagli firinda et
2 litre su ve bol yurudum
Hmm anladim yani ilk odemler atildiktan sonra kilo verme duruyor o donemdemi? Vucudu sasirtma anlaminda yani. Mantikli vallaOlmaz gibi durmuyor canım ama böyle hızlı kilo verdirecek şeyleri duraklamada yapsak sanki daha iyi olur
Neler gömdüm neler Allah affetsin canım
Bilemiyorum canım linç etmeyin şimdi kız
Veririz canım veririz cumaya kendimde o azmi görüyorumhemen telafi edeceğim
kizlar moni uyumaya gitmis o gelene kadar toplu isyan cikarip hunharca yiyip kilo mu alsak10. takimm isyaanaaa.
depresyondan cikmasa miydim acabaaa. çirkeflestim gereksiz bi sekilde :))
Bak moni yazarken etiketlemiyorumda haa sonra bildiri gidip telefonu ddiiitlemesin diye
Yok yol delilik yapmayalım uslu çoçuklar olalımkizlar moni uyumaya gitmis o gelene kadar toplu isyan cikarip hunharca yiyip kilo mu alsak10. takimm isyaanaaa.
depresyondan cikmasa miydim acabaaa. çirkeflestim gereksiz bi sekilde :))
Günaydın afiyet olsun ne güzel yüzme götürüyorsun arası iyi suyla galibaSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar
Ben yine erkenden uyandım keyif kahvemi içtim üzerine birde güzel bir Pazar kahvaltısı yaptım en sağlıklısından
Küçük kızımın yüzme kursu için ufaktan hazırlanıp kendimi sokaklara da atacağım
Sizlerde inşallah bugünü kaçamaksız ve bol hareketli geçirirsiniz malum bu hafta bomba gibi bir giriş bekliyor kaptanınız sizden
Tam geldim mesajını okudum kaptanım :) maşallah ne güzel üyeler gelmiş öylekızçelerimmm, musmutlu güpgüzel bir pazar geçirin
okadar ki, gülmekten ağzınız yırtılsın
Teşekkür ederiz püsküütüm, musmutlu bir pazar günü diliyorum.Sevgili arkadaşlar,
Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?
Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.
Keyifli hafta sonları dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?