Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Su guzel icmis yuruyuste guzel
Olmaz gibi durmuyor canım ama böyle hızlı kilo verdirecek şeyleri duraklamada yapsak sanki daha iyi olur
Hmm anladim yani ilk odemler atildiktan sonra kilo verme duruyor o donemdemi? Vucudu sasirtma anlaminda yani. Mantikli valla
Neler gömdüm neler Allah affetsin canım

Bilemiyorum canım linç etmeyin şimdi kız

Veririz canım veririz cumaya kendimde o azmi görüyorum hemen telafi edeceğim

Allahtan moni erkenden yatti sabah kacacak yer ariyalim
kizlar moni uyumaya gitmis o gelene kadar toplu isyan cikarip hunharca yiyip kilo mu alsak 10. takimm isyaanaaa.
depresyondan cikmasa miydim acabaaa. çirkeflestim gereksiz bi sekilde :))

kizlar moni uyumaya gitmis o gelene kadar toplu isyan cikarip hunharca yiyip kilo mu alsak 10. takimm isyaanaaa.
depresyondan cikmasa miydim acabaaa. çirkeflestim gereksiz bi sekilde :))
Yok yol delilik yapmayalım uslu çoçuklar olalım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar

Ben yine erkenden uyandım keyif kahvemi içtim üzerine birde güzel bir Pazar kahvaltısı yaptım en sağlıklısından
Küçük kızımın yüzme kursu için ufaktan hazırlanıp kendimi sokaklara da atacağım
Sizlerde inşallah bugünü kaçamaksız ve bol hareketli geçirirsiniz malum bu hafta bomba gibi bir giriş bekliyor kaptanınız sizden

Günaydın afiyet olsun ne güzel yüzme götürüyorsun arası iyi suyla galiba
Bende sabah erken kalktım bebeği babasına bıraktım. Doğru yürüyüşe bir onbin adım atmışım sabah sabah :)) hafta sonunu büyüksen seviyorum

Biz babaannedeyiz aile kahvaltısı var bugün. Kendimi tutmam lazım

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim.

Kızçelerim,

'' seaBahAR Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim. ''

Ankete oy kullanan ve kullanacak olanlar lütfen KULLANDIM yazarak beni etiketlesin
yarışmamızın, bizler için daha da güzelleşip gelişmesi için yapılan güzel şeyler bunlar

Teşekkür ederiz püsküütüm, musmutlu bir pazar günü diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…