Merhaba canlar günün kaçamak kraliçesi geldii
Bütün gün sesim çıkmadı bir haltlar karıştırdım
Hiç yazmıcam o yüzden
Heralde kuaföre gitmeyeli üç ay oldu ordan pay biç üç aydır üst üste hasta oldu bide homili gırtlak yiyen çocuğum ağzına lokma koymuyo sanki rüyadan uyandım bu zamana kadar bişey anlamamışım çocuktan şimdi psikolojime oynuyo yetmiyor bide herkes üstüme geliyoCanim kendinede zaman ayiriyormusun? Belki ihtiyacin vardir buna. Cocuklarla ugrasirken kendimizi unutuyoruz bazen belki iyi gelir, cocugu babasina veya kv birakip kuafore gitsen veya carsiya pazara hava? Iyi gelirmi sence ?
Önceden yoktu ya daha yeni böyle oldum ben çok sabırlıydım normaldeIllede test yaptır diyorum
Bende gereksiz herşeye sinirlenirdim troidim cıktı
Heralde kuaföre gitmeyeli üç ay oldu ordan pay biç üç aydır üst üste hasta oldu bide homili gırtlak yiyen çocuğum ağzına lokma koymuyo sanki rüyadan uyandım bu zamana kadar bişey anlamamışım çocuktan şimdi psikolojime oynuyo yetmiyor bide herkes üstüme geliyo
Hepiniz çok sağolun canlarım ya gerçekten o kadar iyi hissettirdiniz ki kendimi bana şuan bi taraftan ağlıyorum bi taraftan gülüyorum ay benim ne tatlı arkadaşlarım oldu ya
Önceden yoktu ya daha yeni böyle oldum ben çok sabırlıydım normalde
Bence çok sağlıksız canım hem verdiğini misliyle geri alıyosun bu tür detokslarla maalesef.hırpalama boşuna kendini@EFfatmagul atiyorum listeyi, ayy dayanabilirmiyimki buna bilemedim. Deneyecegim olmassa halsizlik felan olursa birseyler ekleyebiliriz heralde Eki Görüntüle 2122143
Arkadaslar sizce nasil liste ??
Haklısınız ben bi kan testi yaptırayım kendime vakit ayırmam için anneme gitmem lazım ama gidemiyorum okul olduğu için mayısı dört gözle bekliyorum sınavlardan sonra anneme kaçıcam hem orda daha rahat diyet yapıyorumCanim bence tek basina birseyler yap, sanki iyi gelecek gibi. Yemeyen cocuk cok cok zor oglumdan biliyorum.
Suan 2 haftadir bizim evdede gripler atesler burun akmalari var bu gecen ayda vardi ayy bazen bende sasiriyorum ne yapacagimi. Ama hersey duzelcek canim olur boyle seylervildangel dedigi gibi kan testide yaptirabilirsin, vitaminlerinde dusuk olabilir. Bende vitamin D cok cok dusuk, halsizlik yorgunluk sinirlilik kemiklerim kaslarim hep agiriyordu vitamkn dusuklugu cikti kür yazdi doktor.
Ay bende bugun cok kacamakli oldu.sureklj disarda yedim menu yazmayacagim utaniyorm.yerken birsey yokda yediktem sonra cok vicdan azabi cekiyirm.bu olay yerken olsa cop olacagimda cik olmuyr iste ama bol bol yuruyus yaptim.sifirlamisda olabilirm
Hepiniz çok sağolun canlarım ya gerçekten o kadar iyi hissettirdiniz ki kendimi bana şuan bi taraftan ağlıyorum bi taraftan gülüyorum ay benim ne tatlı arkadaşlarım oldu ya
Bı arada bu kadar depresyonda olsam da suyumu içiyorummoni cim akşam altı dan sonra da sadece şekersiz kahve içtim okadar
Ben bu gruba katılmadan bir hafta önce diyete başlamıştım ama vallah asıl kiloyu bu gruba katılarak verdim Tabi bu gün biraz kaçırdım sporla kapatmak lazim1 haftada ödül alınırmı çok erken
Bari biraz spor yap emeğin ziyan olmasin
Merhaba canlar günün kaçamak kraliçesi geldii
Bütün gün sesim çıkmadı bir haltlar karıştırdım
Hiç yazmıcam o yüzden
Gokce bak sanada gecerli bu senide saygiyla sevgiyle karsilicaz yazabilirsin menuniHaha o an zaten olsa o vijdan azabi ah ah :))) ilk sayfadada yaziyor bak saygi sevgi. Bence menunu yaz bak saygiyla(merdane sopayla ) karsilicaz
Bence çok sağlıksız canım hem verdiğini misliyle geri alıyosun bu tür detokslarla maalesef.hırpalama boşuna kendini
Haklisin.. bian heveslendim detoxa ama liste gelince pek gozum.kesmedi :)Fena uykum geldi sabaha karşı yatıp 2 saat uyursam olacağı bu
Yatıyorum ben
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?