Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim kendinede zaman ayiriyormusun? Belki ihtiyacin vardir buna. Cocuklarla ugrasirken kendimizi unutuyoruz bazen belki iyi gelir, cocugu babasina veya kv birakip kuafore gitsen veya carsiya pazara hava? Iyi gelirmi sence ?
Heralde kuaföre gitmeyeli üç ay oldu ordan pay biç üç aydır üst üste hasta oldu bide homili gırtlak yiyen çocuğum ağzına lokma koymuyo sanki rüyadan uyandım bu zamana kadar bişey anlamamışım çocuktan şimdi psikolojime oynuyo yetmiyor bide herkes üstüme geliyo

Hepiniz çok sağolun canlarım ya gerçekten o kadar iyi hissettirdiniz ki kendimi bana şuan bi taraftan ağlıyorum bi taraftan gülüyorum ay benim ne tatlı arkadaşlarım oldu ya

Önceden yoktu ya daha yeni böyle oldum ben çok sabırlıydım normalde

Canim bence tek basina birseyler yap, sanki iyi gelecek gibi. Yemeyen cocuk cok cok zor oglumdan biliyorum.
Suan 2 haftadir bizim evdede gripler atesler burun akmalari var bu gecen ayda vardi ayy bazen bende sasiriyorum ne yapacagimi. Ama hersey duzelcek canim olur boyle seyler vildangel dedigi gibi kan testide yaptirabilirsin, vitaminlerinde dusuk olabilir. Bende vitamin D cok cok dusuk, halsizlik yorgunluk sinirlilik kemiklerim kaslarim hep agiriyordu vitamkn dusuklugu cikti kür yazdi doktor.

Ay bende bugun cok kacamakli oldu.sureklj disarda yedim menu yazmayacagim utaniyorm.yerken birsey yokda yediktem sonra cok vicdan azabi cekiyirm.bu olay yerken olsa cop olacagimda cik olmuyr iste ama bol bol yuruyus yaptim.sifirlamisda olabilirm

İyi akşamlar bayanlar bugun gezme günüydü ziyaret günüydü
Menume gelirsek
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Zeytin
Ara elma
Saat 16.00 civarı
Az makarna patates püresi mantar sote
Çayın yanında az kadayıf saat
Bitti

@EFfatmagul atiyorum listeyi, ayy dayanabilirmiyimki buna bilemedim. Deneyecegim olmassa halsizlik felan olursa birseyler ekleyebiliriz heralde Eki Görüntüle 2122143
Arkadaslar sizce nasil liste ??
Bence çok sağlıksız canım hem verdiğini misliyle geri alıyosun bu tür detokslarla maalesef.hırpalama boşuna kendini

Haklısınız ben bi kan testi yaptırayım kendime vakit ayırmam için anneme gitmem lazım ama gidemiyorum okul olduğu için mayısı dört gözle bekliyorum sınavlardan sonra anneme kaçıcam hem orda daha rahat diyet yapıyorum

Ay bende bugun cok kacamakli oldu.sureklj disarda yedim menu yazmayacagim utaniyorm.yerken birsey yokda yediktem sonra cok vicdan azabi cekiyirm.bu olay yerken olsa cop olacagimda cik olmuyr iste ama bol bol yuruyus yaptim.sifirlamisda olabilirm

Haha o an zaten olsa o vijdan azabi ah ah :))) ilk sayfadada yaziyor bak saygi sevgi. Bence menunu yaz bak saygiyla (merdane sopayla ) karsilicaz

Merhaba canlar günün kaçamak kraliçesi geldii

Bütün gün sesim çıkmadı bir haltlar karıştırdım
Hiç yazmıcam o yüzden

Haha o an zaten olsa o vijdan azabi ah ah :))) ilk sayfadada yaziyor bak saygi sevgi. Bence menunu yaz bak saygiyla (merdane sopayla ) karsilicaz
Gokce bak sanada gecerli bu senide saygiyla sevgiyle karsilicaz yazabilirsin menuni

Sabah 3 haşlanmış yumurta çay
arada 2 tane muz
Öğlen yoğurt karışımı
Akşam salata et
Yeşil çay
Az yedim ama karnım cok şişti,sanki 9 aylık gibi oldum.. .Akşam misafir geldi eşim pasta aldı aşma ben yemedimama hala karnim şiş hazımsızlık yasiyorum neden acaba@moni (ben muzdan şüpheleniyorum

Bence çok sağlıksız canım hem verdiğini misliyle geri alıyosun bu tür detokslarla maalesef.hırpalama boşuna kendini

Fena uykum geldi sabaha karşı yatıp 2 saat uyursam olacağı bu
Yatıyorum ben
İyi geceler
Haklisin.. bian heveslendim detoxa ama liste gelince pek gozum.kesmedi :)
Iyi geceler uhku onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…