- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Arada öyle inisler çıkışlar olur73.5 diyo ne diyo bu ya dun 72.8 lere inmissti. bi gunde yaklasik 1 kg alamam dimi. odemdirr o. a aaaa tartilmasaydim keskee. cok mutsuz oldum
hic hosuma gitmediArada öyle inisler çıkışlar olur
Bende hafta sonu baya kaçırdım Yarın detox yapmak istiyorum bi sürü malzeme aldım dunhic hosuma gitmedi
kizlar mac baslicak birazdan menumu yazip kaciyim ara ara bakarim :)
sabah: 1 haslanmis yumurta ( beyazinin yarisini yemedim)
1 tane zeytin
1kksundan kucuk peynir yarisi kadardir
yarim dilim ekmek
sekersiz cay
4 5 dilim domates
1 catal pastirmali yumurta
ara: 4 badem
aksam: 1 kepce vicdan çorbası
2 3 kasik kozlenmis patlicanli yogurt. ( ustunde yagli sos vardi bu biraz tehlikeli sankii)
kucuk 1 dilim ekmek.
umarim abartmamisimdir bugun dedaha az yicektim ama aciktimm.
Afiyet olsun bolbol kas olsunMangal keyfi yaptım semaver çayımı içtim geldim
Ne detoksu yapacaksınBende hafta sonu baya kaçırdım Yarın detox yapmak istiyorum bi sürü malzeme aldım dun
Amin sizede insallahhhhAfiyet olsun bolbol kas olsun
Bilmiyorum bi öneriniz varmı bu bana iyi geldi sende yap diyebileceginizNe detoksu yapacaksın
Spor ve su nr kadar canim. Menu guzrl nedense gozume az geldi ama ogunlerin iyiSabah::kepek ekmegine 2 dilim tost cekersiz cay 5 adet zeytin
Ara:2 ceviz
Öğle 1 kepçe tarhana corbasi kereviz salatasi
Akşam 4 tane izgara kofte salata bi bardak ayran
Ah pastırma sucuk salam sosis,siz ne güzel şeylersinizkizlar mac baslicak birazdan menumu yazip kaciyim ara ara bakarim :)
sabah: 1 haslanmis yumurta ( beyazinin yarisini yemedim)
1 tane zeytin
1kksundan kucuk peynir yarisi kadardir
yarim dilim ekmek
sekersiz cay
4 5 dilim domates
1 catal pastirmali yumurta
ara: 4 badem
aksam: 1 kepce vicdan çorbası
2 3 kasik kozlenmis patlicanli yogurt. ( ustunde yagli sos vardi bu biraz tehlikeli sankii)
kucuk 1 dilim ekmek.
umarim abartmamisimdir bugun dedaha az yicektim ama aciktimm.
Bende dunki gonderdigim detox listesini yapacaktim ama vildangel bi fikir verdi ve bana mantikli geldi , kilo verme durunca yapip sasirtacam vucudumu :))Bilmiyorum bi öneriniz varmı bu bana iyi geldi sende yap diyebileceginiz
Merhaba kızlar moralim çok bozuk eşimle çok kötü tartıştık baya ciddi anlamda yani bitecekse tasin dedi o yüzden ben diyete odaklanamam sizden izin isticem kusura bakmayın her şey için teşekkür ederim
Spor yok maalesefSpor ve su nr kadar canim. Menu guzrl nedense gozume az geldi ama ogunlerin iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?