- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
1 catal aldım dolu dolu yemedimAh pastırma sucuk salam sosis,siz ne güzel şeylersiniz
Ama maalesef cııssss
Daha tüm menüler gelmedi ama bugünün şampiyonunu bulmuş olabiliriz, maşallahBende menumu yazayim:
Ac karnima sade turk kahvesi ve 1 bardak su
Sabah
1 kepekli ekmek
1 kk peynir ve 1/2 kk mozarella peynir
3 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
Yarim domates ve salata
1 bardak yesil cay ve su
Ara yok
Saat 10 ve 1w arasi spordaydim onun icin ara ogun yapamadim ama 1 lt suyu ictim sporda.
Oglen
1 bardak yesil cay
Yarim kase ton balikli yesil salata
Su
Ara
2 bardak sutlu kahve
Su
Aksam
1 tas Bamya yemegi ( icinde 1 kofte ve 2 kaşık patates)
1 kucuk kase yogurt
Su
Son ara (yicem daha saatima var)
3 adet ceviz
2 kuru kayisi
Su
Belki cay
Spor :
1 saat fitmes kardio ( toplam 200 ckal)
Evde 15 dkk horon ve roman havasi oynadim
Telefonumun simdiye kadar saydigi adimlarda: 5919 adim.
Gun sonundada 2 lt su icmis olcam
Toplam: 1104, 4 ckal.
1200 den aşağı düşmeyin derler ama 1050 de gayet iyi bence1050 kalori almisim az degil sanki iyi gibi demi
Zaten daha uyumama cok var o bir 1200 olur1200 den aşağı düşmeyin derler ama 1050 de gayet iyi bence
Ne maçı vardı bugün?Ilk yari bitti resmen bi gol atamadik yeniliyoruz şuan diyet umrumda degil sinirden biseyler yemesem iyi hiiirrrrrrrrrrr
PastirmadamiAh pastırma sucuk salam sosis,siz ne güzel şeylersiniz
Ama maalesef cııssss
Aleykum Selam miyaww, ama olurmu yemedenSelamlar herkese..
Bugün hiçbir şey yemedim kafam bi dumanlı bugün.
Super cnm guzel su ve yesil cay icmissin.Spor yok maalesefsu simdilik 2 litre 2 bardak yesil cay bir bardak form cayi cok acikirsam da kahve icmeyi dusunuyorum:)
Merhabalar
Sabah: 1 kk süzme peynir, 7 tane yeşil zeytin, 1 sahanda yumurta, ekmek yok,çay
Öğle: limonlu yeşil çay,2 ceviz,4 5fındık
Akşam:salata,4 kaşık ekmeksiz et döner,3kaşık pirinç pilavı,ayran
Su içmedim birazdan içmeye başlar yatana kadar içerim. Bugünlük bu kadar inşallah
Ne maçı vardı bugün?
Yeme canım bir sonraki maçta yenerler, yediğin yanına kalır yeme
Ya da azcık kuru yemiş meyve falan ye
Sagol cnm, vallahi fena motive oluyorum kilo verdikceDaha tüm menüler gelmedi ama bugünün şampiyonunu bulmuş olabiliriz, maşallah
1050 ckal iyi bence son ara ogunde yaptinmi tamamdir1050 kalori almisim az degil sanki iyi gibi demi
3 yumurta cok bence, 3unun sarisinidami yedin. Yumurtanin mesela 3 beyazini 1 tum yumurtada yiyebilirsinSabah 3 yumurta yedim(midem bulandı,uzun bir süre yemiycem)
Öğlen tiyatroya gittim,çıkışta sahlep içtim
Biraz leblebi yedim
Akşam 5 tane köfte yedim su içmeye devam
Canib normalde 2 tane yiyorum,benim çitlembik kızım kendi yumurtasınız bana bıraktı bende çöpe gitmesin diye yedim yemez olaydım,uzun biir süre yemeyi düşünmüyorumSagol cnm, vallahi fena motive oluyorum kilo verdikce
1050 ckal iyi bence son ara ogunde yaptinmi tamamdir
3 yumurta cok bence, 3unun sarisinidami yedin. Yumurtanin mesela 3 beyazini 1 tum yumurtada yiyebilirsin
ben sabah bir bardağa bir limon sıkıp içiyorum ki bardak 400 ml gün boyu limonlu tarçınlı su içienilrisinBilmiyorum bi öneriniz varmı bu bana iyi geldi sende yap diyebileceginiz
Malzeme olarak ne aldinBilmiyorum bi öneriniz varmı bu bana iyi geldi sende yap diyebileceginiz
Hayrolsun canimSelamlar herkese..
Bugün hiçbir şey yemedim kafam bi dumanlı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?