Yeşil elma tarçın karanfil limon bunun gibii şeyler bi sürede sebze brokoli karnabahar prasa ıspanak Bunlar yani ama ne yapacağımı bilmiyorumMalzeme olarak ne aldin
Gerçekten farkını hissettinmiben sabah bir bardağa bir limon sıkıp içiyorum ki bardak 400 ml gün boyu limonlu tarçınlı su içienilrisin
amin miyawım teşekkürler
Hayırlı ömrü olsun, nice yıllara.
aminn inşallah, teşekkürlermutlu yillariniz olsun beraber
oy maşallah kuzucuklaraOyş ne sevimli
Allah hayırlı uzun ömür versin
Torun kızmı erkek mi
Benim ikiside kız
Ay bir görseniz ne kadar tatlılar
geçmiş olsun tatlımKizlar ya hastayim bir türlü duzelemiyorum doktor sinuzit dedi antibiyotik verdi.antibiyotigi icerken zayiflayamiyorum ki ben hemde iki kutu yazmis10 günüm bosami gidecek simdi
kuzucum, zaman zaman olur öyle şeyler hemen büyütmeyin sakınMerhaba kızlar moralim çok bozuk eşimle çok kötü tartıştık baya ciddi anlamda yani bitecekse tasin dedi o yüzden ben diyete odaklanamam sizden izin isticem kusura bakmayın her şey için teşekkür ederim
Canım ya dur bakalım sinirle herşey söylenir sakin sakin konuşup karar alın , kolay mı bu kadar?Merhaba kızlar moralim çok bozuk eşimle çok kötü tartıştık baya ciddi anlamda yani bitecekse tasin dedi o yüzden ben diyete odaklanamam sizden izin isticem kusura bakmayın her şey için teşekkür ederim
Teşekkürler evet yapcamtiroid rahatsızlığınız varsa ben kendimden biliyorum ara öğün yapın derim muhakkak, bir iki tane kuru kayısı , işlenmemiş çiğ fındık badem olabilir
Ne guzel yazmissin , guzel kitaba benziyor. Ben dunde yazmistim zayiflamakta son nokta , deniz egece. diye bi kitap ilgimi cekti almayi dusunuyorum.Günaydın Kızlar;
cuma günü hem İstanbullu gelini izliyorum hem de elimde vazgeçemediğim son favori kitabım, malum sağlık/ diet/ metabolizma ile kafayı bozduğum için devamlı bişeyler okuyorum, bu kitap favorim oldu size de tavsiye etmek istedim,
çok dikkatimi çekti , benim gibi 'kilo alıp veren bir diyetisyenin öyküsü' diyebilirim, kendi kiloları ve çevresindeki şişman kadınların kilo alıp vermesinden bıkan ve meslek konusunda karar veremeyen bi kadın sonunda diyetisyen olmaya karar veriyor.. bitmesin diye az az okuyorum çok eğlendiriyor, ciddiyim, hani diet kitapları onu da yap bunu da yap der ya, okurken gülüyorum , kahkahalar atıyorum, özellikle de kendimle çok benzerlikler bulduğum için sanırım:) denk gelinseniz okuyun derim,
YARIN DİYETE BAŞLIYORUM, didem kanca üstay ..
Cuma günü küçük bi kaçamak yaptım, cevizli sucuk çeyrek yedim, pazar kahvaltısında da yine kaçamak yaptım bi dilim pastırma yedim(pişman değilim çünkü çok küçük birer parça yedim eğer yemeseydim o yeme isteğim artacaktı belki de daha büyük bi ziyafet çekecektim:) )
cumartesi kaçamağım yok çok şükür, cumartesi eşim de diet yapıo onla beraber akşam 17,00 de tonbalıklı salata yedik büyükçe kaselerle, pazar günü de en son 17,00 de yedik dil balığı yağsız salata ile yedik. Bol su içtim, iyi haftalar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?