Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba malum pazar çok yoğundu sayfaya uğrayamadım
Kahvaltı
Bir buçuk yumurta
Bir kaşarlı küçük tost
Yarım Salatalık
Bir tane çeri
İki zeytin

Ara
Çeyrek tost

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase borani(yöresel bir yemek yoğurt ıspanaklı)
Üç yemek kaşığı et sote
İki yemek kaşığı pilav
Salata

Buraya kadar herşey iyiydi ama akşam işler karıştı üç kaşık süt helvası yedim şekersiz çayla patlamış mısır yedim leblebi üzüm yedim azcık kızıyorum kendime Bee yemeseydim diye akşam yatarken tok yattım mı vicdan yapıyorum yaa

Hayırlı ömrü olsun, nice yıllara.
amin miyawım teşekkürler
mutlu yillariniz olsun beraber
aminn inşallah, teşekkürler
Oyş ne sevimli
Allah hayırlı uzun ömür versin
Torun kızmı erkek mi
Benim ikiside kız
Ay bir görseniz ne kadar tatlılar
oy maşallah kuzucuklara
erkek bizimki zaten tek
aminn inşallah teşekkürler

Kizlar ya hastayim bir türlü duzelemiyorum doktor sinuzit dedi antibiyotik verdi.antibiyotigi icerken zayiflayamiyorum ki ben hemde iki kutu yazmis10 günüm bosami gidecek simdi
geçmiş olsun tatlım

Merhaba kızlar moralim çok bozuk eşimle çok kötü tartıştık baya ciddi anlamda yani bitecekse tasin dedi o yüzden ben diyete odaklanamam sizden izin isticem kusura bakmayın her şey için teşekkür ederim
kuzucum, zaman zaman olur öyle şeyler hemen büyütmeyin sakınbi anlık sinirle neler neler söylenir, sonra uutulurrabbim gönlüne ferahlık versin, hakkına da hayırlısını

Merhaba kızlar moralim çok bozuk eşimle çok kötü tartıştık baya ciddi anlamda yani bitecekse tasin dedi o yüzden ben diyete odaklanamam sizden izin isticem kusura bakmayın her şey için teşekkür ederim
Canım ya dur bakalım sinirle herşey söylenir sakin sakin konuşup karar alın , kolay mı bu kadar?
İnşallah hallolur sorun neyse..

gunaydın kızlarr..
az once tartıldım ve yeni bir şok daha geçirdim.
moni dun 73.5 a cikmistim simdi de 72.6 diyorr. bidaha bidaha ciktim ayni. ben niye gunde yaklasik bi kilo alip veriyorum
inanamadım dun 72.5 muydu acaba diye yazdigima baktim. degil.
pazartesi guncel: 72.6

Günaydın Kızlar;
cuma günü hem İstanbullu gelini izliyorum hem de elimde vazgeçemediğim son favori kitabım, malum sağlık/ diet/ metabolizma ile kafayı bozduğum için devamlı bişeyler okuyorum, bu kitap favorim oldu size de tavsiye etmek istedim,
çok dikkatimi çekti , benim gibi 'kilo alıp veren bir diyetisyenin öyküsü' diyebilirim, kendi kiloları ve çevresindeki şişman kadınların kilo alıp vermesinden bıkan ve meslek konusunda karar veremeyen bi kadın sonunda diyetisyen olmaya karar veriyor.. bitmesin diye az az okuyorum çok eğlendiriyor, ciddiyim, hani diet kitapları onu da yap bunu da yap der ya, okurken gülüyorum , kahkahalar atıyorum, özellikle de kendimle çok benzerlikler bulduğum için sanırım:) denk gelinseniz okuyun derim,
YARIN DİYETE BAŞLIYORUM, didem kanca üstay ..

Cuma günü küçük bi kaçamak yaptım, cevizli sucuk çeyrek yedim, pazar kahvaltısında da yine kaçamak yaptım bi dilim pastırma yedim(pişman değilim çünkü çok küçük birer parça yedim eğer yemeseydim o yeme isteğim artacaktı belki de daha büyük bi ziyafet çekecektim:) )
cumartesi kaçamağım yok çok şükür, cumartesi eşim de diet yapıo onla beraber akşam 17,00 de tonbalıklı salata yedik büyükçe kaselerle, pazar günü de en son 17,00 de yedik dil balığı yağsız salata ile yedik. Bol su içtim, iyi haftalar dilerim..

günaydın 10. takım hatuncanları;

bildirimim

cuma: 57.00
pazartesi : 57.

hiç bir değişim yok. bundan sonra buraya daha çok bildirimde bulunucam, yoksa hiç ilerleyemiyorum.

sabah kahvaltısı: 1 haşlanmış yumurta, mini minnacık peynir. sabah kahvaltı yapmayı sevemedim gitti.
bu akşam kesinlikle spora başlıyorum ve düzenli olarak yapıcam.

Ne guzel yazmissin , guzel kitaba benziyor. Ben dunde yazmistim zayiflamakta son nokta , deniz egece. diye bi kitap ilgimi cekti almayi dusunuyorum.
Bide kendini taniman guzel, ben mesela tadina bakim veya canim cekti alim desem ipin ucunu kacirabilirim. Gercekten cok cok istersem az alip uzaklasiyorum mutfaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…