Numaralarin kim oldugu nerde yaziyorBen 2. Takımdayım kızlar sıralamaya göre kimler 2.takımda başka
1. Sayfadaki sıralamaya göre herhalde canım mesela ben baştan 4. Sıradayım 4 numara 2.takımda o şekilde büyük ihtimalleNumaralarin kim oldugu nerde yaziyor
Miyawım, ilk sayfadaki listemiz numara sırasına göre.beni saymayıp 1 den 20 ye kadar sıra.
Kim hangi numara acabaa?
Anladim bende 1 takimim, bol basarilar rakibim1. Sayfadaki sıralamaya göre herhalde canım mesela ben baştan 4. Sıradayım 4 numara 2.takımda o şekilde büyük ihtimalle
ilk sayfadaki listeye göre sıralama diye düşündüm ben ama emin değilim.
Gel ellerimle yapayım canım sana fasulye
Miyawım, ilk sayfadaki listemiz numara sırasına göre.beni saymayıp 1 den 20 ye kadar sıra.
Rica etsem takımları oluştururmusun kuzum
Ve isimlendirelim ilk aklıma gelen asya ve avrupa oldu
Hemen kura çekiyorum bi saniye.
Çektim.
1.TAKIM/ASYA
2.TAKIM/AVRUPA
Hadi bakalım cuma akşamına kadar hısım ve hasımsınız
Hayırlı olsun
Cnm sen 2ci takimdasin 14 numara yanlis gormediysem. Devam etmene cok sevindimBende 1. Takımdayım arkadaşlarıma başarılarmoni ben devam etmek istiyorum Anladım ki buraya yazmayınca ipin ucu kaçıyor bi de burası baya zevkli muhabbet falan güzel iyi varsınız
Ben 3 numaraymışım canım ben de 1. TakımBen takim 1 Asya yim, hayirli ugurlu olsun
Anladim bende 1 takimim, bol basarilar rakibim
He he kesin öyledir(ozelden moniye dino1isi gitsin dedi)
oyle olur ya hep
not: her gun ciz yiyorum ben. kaliyim mi hakkaaaten
Bende 9musum yani takim 2 hahahha karişti buralarBen 3 numaraymışım canım ben de 1. Takım
Sen dilediğin kadar ye canım kazara yanlış gruba gelmişsin gibiSabah: 1 kase sütlü tarçınlı yulaf ,3 ceviz, yeşil çay
Ara:türk kahvesi
Öğle: 1 kase bezelye yemeği,3 kaşık pirinç pilavı, ayran
Akşam: 1tabak yoğurtlu bakla, bir kase salata
1 litre su içtim. Bugün tüm gün koşturdum mahvoldum,ölüyorum.Hanımlar öğlenleri bazen istemediğim şeyler yiyorum, ne çıkarsa onu yemek zorunda kalıyorum, yemezsem akşama abanırım çünkü. Ama az yedim pilavı dikkat ederseniz
O zaman 1 benim asyayimmBeni saymayın ben 0 numarayım
Dino inşallah aynı takıma düşeriz valla çok gıcık ederim senibizi birbirimize kırdırtcaaan yapma etme bizi bize dusman etme kaptaan
miyaww__ mesajlarını alıntılayamıyorum hunharca dolduruyosun tum alintilari etiketiyim dedim. biz de birbirimizi gammazlarız artık :)
şimdiden aynı grupta olacagim arkadaslara duyrulur. az yiyin azkilo alan ve az zayiflayan olursa cok pis pislik çikaririm cirkeflesirim. bana gelince, ben yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?