Teşekkür ederim :))Sanmıyorum canım
bir yerde enerjilerine yetişilmiyor. Bolbol kalori yaktırmışlardırHa bu çocuklar bnm pestilimi çıkarttı bugünHuni taktım oturuyorum
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
İnşallah yaktırmışlardır canım enerji fışkırıyor mübarek çocuklardaTeşekkür ederim :))
bir yerde enerjilerine yetişilmiyor. Bolbol kalori yaktırmışlardır
Mango 109 cl çilek 5 cl miş :))Ayy cevap yazin bak mutfaga dogru gitmeye niyetlendimm
Kalktim ayagiii
Sankı monı soda ödem yapıyor kılo vermeyı engellıyor dıe bıaey demstı dıe aklmda kalmş ama zeytın tursu soda dıyetsyenlerı kesnlkle yasaklamsBu saatte sade soda içsem sıkıntı olur mu yarına kızlar
109 mu waww ben ozaman 1 tanecik cilek yiyim ya nefsimi kandirim bariiMango 109 cl çilek 5 cl miş :))
Bence de canım 109 u nasıl yakıcan gece gece di mi109 mu waww ben ozaman 1 tanecik cilek yiyim ya nefsimi kandirim barii
MENÜ:@gokce41
Sabah aç karnına şade Türk kahvesi
Bir bardak su
SABAH:
7 zeytin
1 dilim süzme peynir
İki yumurtadan omler sarılarını kızım yedi
Maydanoz
4 kiraz domates
ARA:
ÖĞLE:
Bir kase yoğurt bit dilim ekmek
ARA:
ARA:
AKŞAM:
Bir kase ıspanak çorbası
Bol salata
ARA:
Misafirlikteydik o kadar ikrama dayandım sadece bir sigara böreği yedimDino1isi cız olmuyor dimi
SU VE DİĞER SIVILAR: su 3 lt rahat içtim 1 Türk kahvesi 5 barsak çay şekersiz hepsi@Zhre_
SPOR: 30 dk jillian yaptım @AngelicaPickles
madensuyu diyette içmiyoruz kuzum ama geç kaldım sanırsam içilmiştir :)Bu saatte sade soda içsem sıkıntı olur mu yarına kızlar
buna da geç kaldım büyük ihtimal :)Ben son ara ogunu yazdim ama cocuklari yatir felan zamanim yine olmadi yemeye yaa .. bugun niye boyleyim ben
Azicik cilek veya mango 1 bardak yesil cay icsem nolurki olurmuki?(Saat suan 21.49 burda) agzima lokma koymaya korkuyom suan
Maden suyunu ben hatrlattım ama tabı bende gec kalmadysam .madensuyu diyette içmiyoruz kuzum ama geç kaldım sanırsam içilmiştir :)
buna da geç kaldım büyük ihtimal :)
doğru hatırlıyorsun kuzumSankı monı soda ödem yapıyor kılo vermeyı engellıyor dıe bıaey demstı dıe aklmda kalmş ama zeytın tursu soda dıyetsyenlerı kesnlkle yasaklams
hayırlı geceler kuzumHayırlı geceler uyurken bıle yağ yakarız inş
ay uyuyun hadee ödem olcaksınızyatağa tıpış tıpış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?