65.4 ciktim hedefimi tutturdum monicimm_Citlembik_
Nurciloji
azkolabolbuz
@gokyuzundekiturna
@s_eyan
kızlar kilo bildirimi yapmayan sizler kaldınız
Sabırsızlıkla beklıyoruz güle güle git ve gel inşallahkızçelerim, benim minnak tırtıliçelerim
hepiniz harikasınız, tek tek koklaya koklaya öpüyorum herbiriciğinizi
listemizi hazırladım, ama akşam görebileceksinizheyecanlandınız çok biliyorum ama bekleyin
ben hazırlanıp çıkıcam, diyetisyen günüm bugün ve akşam geldiğimde listemizi kontrol edip paylaşıcam
listeyi hazırlayıp bir sürü kontroller yaptım o yüzden bugünkü mesajlarınıza cevap veremedim
ama akşam telafi edicem tek tek o cevaplar verilip tek tek öpüleceksiniz
seviyorum sizi
Canim benim yaa ama ozel durumun var biliyoruz.. boyle dusunme lutfenmoni malum artıdayım istersen takımın ortalamasını düşürmemek için beni takıma almasak mı bilemedim herkesin emeği çok benim yüzünden kötü olsun istemem
Bende oyle dusundum, son etkinlikde bu sabahmisazkolabolbuz arkadaşımız 3 gündür menü paylaşmıyor sitede online olduğu halde grubumuza da uğramıyor acaba çıkmak mı istiyor merak ettim bildirirse
Canım sana elma mı geldi :))Kaptanımızmoni miz listeyi özenle hazırlamış.
Akşam bize gösterecek.Heyecanla bekliyoruzzz.
Heycanla bekliyiruz aksami. Bizde seni seviyoruz kaptanimmmkızçelerim, benim minnak tırtıliçelerim
hepiniz harikasınız, tek tek koklaya koklaya öpüyorum herbiriciğinizi
listemizi hazırladım, ama akşam görebileceksinizheyecanlandınız çok biliyorum ama bekleyin
ben hazırlanıp çıkıcam, diyetisyen günüm bugün ve akşam geldiğimde listemizi kontrol edip paylaşıcam
listeyi hazırlayıp bir sürü kontroller yaptım o yüzden bugünkü mesajlarınıza cevap veremedim
ama akşam telafi edicem tek tek o cevaplar verilip tek tek öpüleceksiniz
seviyorum sizi
Canım sana elma mı geldi :))
Tartildigima gore Artik mangomu yiyebilirim
İnşş canım yaaa İnşşCanim benim yaa ama ozel durumun var biliyoruz.. boyle dusunme lutfen
Haftaya super olcak bak gor :)
Ye canım hak ettin artıkTartildigima gore Artik mangomu yiyebilirim
Takım ne demek canımmoni malum artıdayım istersen takımın ortalamasını düşürmemek için beni takıma almasak mı bilemedim herkesin emeği çok benim yüzünden kötü olsun istemem
Oooh iyisin tebrikler
İnşallah canım.
Sigarayı bıraktım canım, ondan verdiler.
Oooh iyisin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?