Bulmazmiyim
Verdim ama hedeflediğim kadar deyil
800 gr
Yok tepeme çökme diye yemiyorumbulmaz olur mu ya :)) olsun tebrikler haftaya daha çok verirsin. sen yoksa gizli ciz mi yiyosun bakiyim
Yok tepeme çökme diye yemiyorum
Vücudumu dinliyorum acaba ne iyi geliyor ne kötü diye denemedeyim.
Dün resmen aç durdum gram gitmemiş
Yarın gidecek biliyorum, artık haftaya kaldı napalim
Listeyi sallayalım diyordum artık sizler bu hafta sallayın
Sizin duraklamada ben yetişeyim
Ayy ben çok guzel yaparım gel yapımde yıyelımCanım sütlü nuriye çekiyorAlmıcam tabi
Benimkide şubattı duraklama dönemiduraklama? cınım biz o işi osmanlıdan sonra bıraktık yaa :) 800 gram duraklama sayılmaz bence ama dedigin gbi kendini dinleyebilirsin ne kilo yapiyor ne yapmiyor.
bak ben sana ciz yeme demiyorum ye ama haber ver kesiyim biletini
Sütlü nuriyeden ısbanağa geçişCanım sütlü nuriye çekiyorAlmıcam tabi
Maalesef çok acıklı bişey bu o kadar severim ki nuriyeyi tadı damağımda sankiSütlü nuriyeden ısbanağa geçiş
Tam bir hayal kırıklığı
Hayaller ve hayatlar
Adres ver canım özelden geliyorumAyy ben çok guzel yaparım gel yapımde yıyelım
Afiyet olsun canım hedefimize ulaştığımzda tadımlık yıyebılırz ama demidemiiiAdres ver canım özelden geliyorum
Yok yook yoldan çıkartma beni ıspanak yiyecemm
Evet canım sigarayı bıraktığım için Kazen abi verdi. ☺
bunu aslında ilk sayfaya eklemeli 40 dk olunca iyi oluyor bunu yaptık mı gerek kalmaz başka seyeMuhteşem sporumu yapıp geldim saol Tomy amca
Tabiii kiiiAfiyet olsun canım hedefimize ulaştığımzda tadımlık yıyebılırz ama demidemiii
Bensiz haaAyy ben çok guzel yaparım gel yapımde yıyelım
Tabiii kiiiHedefimize ulaşalım sütlü nuriye partisi verelim canım ya da şöyle bir sofra hazırlayalım tatlılar kekler poğaçalar gün masası gibi ohh Kutlama babında
Olur mu hiçççBensiz haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?