cumaya iyi gelcen kuzumaynen ablacım kaptanimama yarin tartilinca ben iyi gelmicem size
Gebertirimaynen ablacım kaptanimama yarin tartilinca ben iyi gelmicem size
cumaya iyi gelcen kuzum
Gebertirim
Kiloyudami sen takibe aldinKilo bildirimi yapmayan arkadaşlarım bildirimlerinizi yapar mısınız eksi koymam gerecek çünkü
prensesim gelmiş hoşgelmiş
teşekkür ederim bidenem, fındığım
Sevin beni accık yaaa.. Aç bakem kollarını geliyomoyy oyy benim fındıkların fındığı, fıstıkların fıstığı özgemmm
gel bakim sen benim yamacıma
Bir küçük ben de tırsmıyo değilim senden valla monişimyerim ben senii kuzummmm
kalbini de yerim
ay sorma trafikte kaldık bide. kaçtı eve geldim hatırlamıyorum ,arabada koltuğu yatırıp uyudum resmen. sanki artvine gittik bitmeyen yol yapmışlar
bi gözümü açtım ter içindeyim, adamcağıza bi çemkirmişim klimayı kapamışsın camları kapamışsın halime bakkkkkkkkk diyeuyuyosun çarpmasın diye kapadım dedi ama süt dökmüş kedi edasıyla tırnaklarımı nası çıkardıysam artıkın
Yaaaaaevettt
ayy neydi Allah'ım dün. oysa her şey güzel başlamıştımaltepe oralar park adalar manzaralı kayalıklarda oturmak denizin dalgası falan
sonra ne olduysa bitmeyen tersaneardından bitmeyen trafik ödem dolu şişmiş bir adet moni
amaaaa en güzelii bir peri sesiydi
benim kanatsız meleğim bana yine yetişti
seviyom uleynnn
benim minnak kuzum, şeviyoş hepimiş şeni
Sevin beni accık yaaa.. Aç bakem kollarını geliyomEn çok beni seviyon biliyom hadi görmezden geliyom o yüzden
Bir küçük ben de tırsmıyo değilim senden valla monişim
Yaaaaa
Bi insan bi insanı hep utandırmayı mahçup etmeyi nasıl başarır acaba
Biraz geç farkettim el atamadım ama olsundu güzel sesini duymuş oldum bahaneyle
Allah beniii kafa gitti ya menü bildirimi dicektimKiloyudami sen takibe aldin
beyin sartellerimi yakiyorsunuz sonra dinoya sariyorumAllah beniii kafa gitti ya menü bildirimi dicektim
Cumaya baya bir fark atarsın kaptanımaynen ablacım kaptanimama yarin tartilinca ben iyi gelmicem size
Hayırdır inşallah ne oldu kikizlar benim vildangel yeni üyelik actim kafaniz karismasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?