- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oda güzel oluyor tat olarakYaa :) Soteleyince o etki olmuyor mu o zaman acaba
Benimle yatmayacaksan sarımsakta koyabilirsinBen tek yiyicem zaten benim bey kabağı hiç bir şekilde yemezÇiğden deneyeyim bir merak ettim Sarımsakta katayım he mi
Hayırlı işler canımKizlar ben işe gidiyorum aksamciyim o yuzden menumu felan gec yazabilirim. Imkanim oldukca bakarim.
kuzum başınız sağolsunKızlar merhaba...
Bu sabah çok sevdiğim bir abimizi kaybettik, hep çok çalışmış ancak sağlığına hiç dikkat etmemiş bir insandı, çok çok başarılı bir insandı, inanılmaz zeki biri ,sağlık olmadıktan sonra ne anlamı vardı, böbrek yetmezliğinden öldü, onu çok severdim hayata bakışı harikaydı.. Hoşgörülü özel bir insandı, onu şimdiden özledim. Sanırım biraz duygusalım, kendimi düşündüm sonuçta ciddi bi tedavi gördüm, atlattım ancak devamlı takip altındayım ben de, ya gerekirse benim gibi bir insanın bir dilim ekmekle gününü geçirmesi lazım değil hamburger patetes kola üçlüsü, benim minicik bebeğim var, kendime iki yıldır yaşattıklarım nedir Allah Aşkına, YEMEK SEVDASI DEĞİL DE NEDİR BU ..biz kıymetsiz miyiz, bizim ailemiz sevdiklerimiz, çocuklarımız eşimiz kıymetsiz mi, yemekler mi daha değerli? Ben kanser tedavisi gördüm, kilolu olduğum için değil ama kansere yakalandığım için tedavi gördüm belki ama daha sağlıklı beslensem belki bu derece kötü olmayacaktı, şimdi çevremdeki yakın dostlarıma kadınlar kulübünden zayıflama grubundayım diyorum gülüyolar aaa falanca diyetisyene niye gitmiyosun?? Ben burda motive oluyorum, karşımdakinin beni yargılamadan ve tanımadan yorum yapması hoşuma gidiyor, mutluyum sizle..Hayatımız çok değerli , kıymetini bilelim ve ailemize asla yemekleri tercih etmeyelim, yağlı organlarımız zorlanıyordur eminim o yağları eritelim, geleceğe daha umutlu bakabiliriz, ben açıkçası sadece güzel görünmek için değil, sağlığım için bu gruptayım, birbirimizi yönlendirelim, benim sizin fikirlerinize ve desteğinize çoook ama çok ihtiyacım var, duacınız olurum kızlar, hiç de kızmam..her türlü eleştirinize açığım..
Dedim ya çok duygusalım bugün..bir hatam varsa affola.. Öncelikle kendim için sonrasında canım kızım ve eşim için bu yağ kütlelerinden kurtulacağım ve daha sağlıklı olacağım..
En kisa zamanda bende denicem ama cig kabaktan
Benim adam çiğden yemez diye ben kavurarak yaptım.
başın sağolsun gülüm, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallahAllah sabır versin canım
Tabiki önce kendimiz için kilo vereceğiz
Ben 27 yaşına kadar çok zayıfım diye elestiriliyordum.o zamanlar Allah'ım nolur bende kilo alıyım diye dua ederdim.
Sonuç az kilo alınca hemen rahatsız olup vermeye uğraşırdım.
Yaklaşık 16 senedir fazla olmayan kilomu yanlış yöntemlerle vermeye çalıştım. Birde üstüne üstüne her sene yenileri eklendi.
Hâlâ iyisin senin fazla vermen gereken kilon yok diyenler var.
Amaaaan alan almış satan satmış bu saatten sonra zayıf olupta mankenmi olacan diyenler varya, tüm tüylerim ayağa kalkıyor
Benim annem çok kiloluydu. kullandığı ilaçlardan, zamanla hareketsizlikten. canım annem 6 gun sonra kaybedeli 2 sene olacak.
Bir iki kilo alıp nefesim daralınca aklıma gelir, annem gibi olmayacağım deyip kendime çeki düzen vermeye başlarım .ömrüm boyunca sürse de bunun mücadelesini vereceğim.
Daha yazacak çok şey varda ne kelimeleri nede cümleleri toparlayamıyorum.
Başın sağ olsun canım
Işim bitti gel hele yamacıma
kolay gelsin dinoşumbenim bitmedi bi iki ütü yapcam soyle geldim :)
yuruyus de hikaye oldu.. geberdim yine.
Amin inşallahbaşın sağolsun gülüm, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah
Allah kolaylık versin canımbenim bitmedi bi iki ütü yapcam soyle geldim :)
yuruyus de hikaye oldu.. geberdim yine.
Mercimek çorbasıAkşama ıspanak çorbam var yanına ne yapayım bilemedim yaaa fikir verim ben salata yerimde eşime bişiler yapmam lazım yemiyorkende hiç birşey yapasım gelmiyor
Pek severim mucver yanında yoğurta enfesMercimek çorbası
Gözleme
Yoğurtlu kereviz
Bugünkü menü
Ama gözleme yemiycem
Belki kendime azıcık kabak mucverde yapabilirim
teşekkur ederim kaptan ablam :)))kolay gelsin dinoşum
Allah kolaylık versin canım
Yaa :) Soteleyince o etki olmuyor mu o zaman acaba
Benim adam çiğden yemez diye ben kavurarak yaptım.
Ben tek yiyicem zaten benim bey kabağı hiç bir şekilde yemezÇiğden deneyeyim bir merak ettim Sarımsakta katayım he mi
sağolsunKızlar merhaba...
Bu sabah çok sevdiğim bir abimizi kaybettik, hep çok çalışmış ancak sağlığına hiç dikkat etmemiş bir insandı, çok çok başarılı bir insandı, inanılmaz zeki biri ,sağlık olmadıktan sonra ne anlamı vardı, böbrek yetmezliğinden öldü, onu çok severdim hayata bakışı harikaydı.. Hoşgörülü özel bir insandı, onu şimdiden özledim. Sanırım biraz duygusalım, kendimi düşündüm sonuçta ciddi bi tedavi gördüm, atlattım ancak devamlı takip altındayım ben de, ya gerekirse benim gibi bir insanın bir dilim ekmekle gününü geçirmesi lazım değil hamburger patetes kola üçlüsü, benim minicik bebeğim var, kendime iki yıldır yaşattıklarım nedir Allah Aşkına, YEMEK SEVDASI DEĞİL DE NEDİR BU ..biz kıymetsiz miyiz, bizim ailemiz sevdiklerimiz, çocuklarımız eşimiz kıymetsiz mi, yemekler mi daha değerli? Ben kanser tedavisi gördüm, kilolu olduğum için değil ama kansere yakalandığım için tedavi gördüm belki ama daha sağlıklı beslensem belki bu derece kötü olmayacaktı, şimdi çevremdeki yakın dostlarıma kadınlar kulübünden zayıflama grubundayım diyorum gülüyolar aaa falanca diyetisyene niye gitmiyosun?? Ben burda motive oluyorum, karşımdakinin beni yargılamadan ve tanımadan yorum yapması hoşuma gidiyor, mutluyum sizle..Hayatımız çok değerli , kıymetini bilelim ve ailemize asla yemekleri tercih etmeyelim, yağlı organlarımız zorlanıyordur eminim o yağları eritelim, geleceğe daha umutlu bakabiliriz, ben açıkçası sadece güzel görünmek için değil, sağlığım için bu gruptayım, birbirimizi yönlendirelim, benim sizin fikirlerinize ve desteğinize çoook ama çok ihtiyacım var, duacınız olurum kızlar, hiç de kızmam..her türlü eleştirinize açığım..
Dedim ya çok duygusalım bugün..bir hatam varsa affola.. Öncelikle kendim için sonrasında canım kızım ve eşim için bu yağ kütlelerinden kurtulacağım ve daha sağlıklı olacağım..
Canım başın sağolsun ,evet burda birbirimizi kilolarımız yüzünden eleştirmiyor motive ediyoruz,hem sağlıklı yaşamayı öğreniyor,hemde sıkıntımızı paylaşıp mutlu oluyoruz...Kızlar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?