Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuzum başınız sağolsunAllah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inşallah aminn. arkasından ne güzel sözler söylemişsin
ne kadar doğru tespitlerde bulunmuşsun, üzerine eklenecek kelime yok
çok ciddi süreçlerden geçmişsin geçmiş olsun tatlım

başın sağolsun gülüm, anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah

Akşama ıspanak çorbam var yanına ne yapayım bilemedim yaaa fikir verim ben salata yerimde eşime bişiler yapmam lazım yemiyorkende hiç birşey yapasım gelmiyor

Akşama ıspanak çorbam var yanına ne yapayım bilemedim yaaa fikir verim ben salata yerimde eşime bişiler yapmam lazım yemiyorkende hiç birşey yapasım gelmiyor
Mercimek çorbası
Gözleme
Yoğurtlu kereviz
Bugünkü menü

Ama gözleme yemiycem
Belki kendime azıcık kabak mucverde yapabilirim

Yaa :) Soteleyince o etki olmuyor mu o zaman acaba

İşlemden geçmeyen her şey daha faydalı ya arkadaşında dediği gibi glisemik indeks yükseliyor öbür türlü

Benim adam çiğden yemez diye ben kavurarak yaptım.

Ben tek yiyicem zaten benim bey kabağı hiç bir şekilde yemez Çiğden deneyeyim bir merak ettim Sarımsakta katayım he mi

İnanın benim eşim ilk yaptığımda sonradan söyleyince şaşırdı gerçi o yeni evliyken ağzına sebze sürmezdi artık herşeyi yiyor
Büyük kızım deseniz asla ama asla hala sebze yemez ( sadece lahanayı dolma olarak yer yada çiğden salata olarak nadiren )
Ona bile ben bunu cacık diye kakaladım rendelediğimi görmediği sürece anlamıyor
Bol nane birde sarımsak eklenince cidden haydari tadına bir şey oluyor kesinlikle bir deneyin evdekiler anlamaz
Küçük kızım her cacık yaptığımda kabak mı var yoksa diyor yooo diyorum kuzu kuzu yiyor

PAZARTESİ TARTISI 19 MART

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 65,4>>65,9
_citlembik_ >>74,6>> 74.2
gokce41 >>60>> 60
EFfatmagul >> 58>>58.3
Alemin delisi >> 67,9>> 67.7
Ezgi osman >>78,6>> 78,2
gezegenfeza >>74,3>> 74.1
miyaww__ >>93,8>> 92.9
Zhre_ >> 103,6>> 103.9
Gncgl_555 >> 61>>
AngelicaPickles >>79,6>> 80.8
Dino1isi >>71,7>> 72.7
guziss35 >> 76,6>>
gokyuzundekiturna >>89,2>> 89
hayal114 >>84,4>>
Sekerportakalimm >>68>>67,70
s_eyan >>63,3 >>

planli >>DİSKALİFİYE

azkolabolbuz >>DİSKALİFİYE

G guziss35
G Gncgl_555
@s_eyan
hayal114

kızlar pazartesi kilo bildirimlerniz nerede

Son düzenleme:
Bugün güne tartildikdan sonra tartinin pilini kocama vererek başladı iş yerine götürdü ve cuma günü götürecek.
1 yumurta
5 zeytin
1 kaşık zeytin ıkı dilim kepek ekmeği
Ara öğün
Bir tane muz

Öğlen
Yeşil mercimek corbasi

Ara
1 elma
1 portakal

Akşam
Ikı kase çorba

2 litre su

Canım başın s
sağolsun
Canım başın sağolsun ,evet burda birbirimizi kilolarımız yüzünden eleştirmiyor motive ediyoruz,hem sağlıklı yaşamayı öğreniyor,hemde sıkıntımızı paylaşıp mutlu oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…