Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba...
Bu sabah çok sevdiğim bir abimizi kaybettik, hep çok çalışmış ancak sağlığına hiç dikkat etmemiş bir insandı, çok çok başarılı bir insandı, inanılmaz zeki biri ,sağlık olmadıktan sonra ne anlamı vardı, böbrek yetmezliğinden öldü, onu çok severdim hayata bakışı harikaydı.. Hoşgörülü özel bir insandı, onu şimdiden özledim. Sanırım biraz duygusalım, kendimi düşündüm sonuçta ciddi bi tedavi gördüm, atlattım ancak devamlı takip altındayım ben de, ya gerekirse benim gibi bir insanın bir dilim ekmekle gününü geçirmesi lazım değil hamburger patetes kola üçlüsü, benim minicik bebeğim var, kendime iki yıldır yaşattıklarım nedir Allah Aşkına, YEMEK SEVDASI DEĞİL DE NEDİR BU ..biz kıymetsiz miyiz, bizim ailemiz sevdiklerimiz, çocuklarımız eşimiz kıymetsiz mi, yemekler mi daha değerli? Ben kanser tedavisi gördüm, kilolu olduğum için değil ama kansere yakalandığım için tedavi gördüm belki ama daha sağlıklı beslensem belki bu derece kötü olmayacaktı, şimdi çevremdeki yakın dostlarıma kadınlar kulübünden zayıflama grubundayım diyorum gülüyolar aaa falanca diyetisyene niye gitmiyosun?? Ben burda motive oluyorum, karşımdakinin beni yargılamadan ve tanımadan yorum yapması hoşuma gidiyor, mutluyum sizle..Hayatımız çok değerli , kıymetini bilelim ve ailemize asla yemekleri tercih etmeyelim, yağlı organlarımız zorlanıyordur eminim o yağları eritelim, geleceğe daha umutlu bakabiliriz, ben açıkçası sadece güzel görünmek için değil, sağlığım için bu gruptayım, birbirimizi yönlendirelim, benim sizin fikirlerinize ve desteğinize çoook ama çok ihtiyacım var, duacınız olurum kızlar, hiç de kızmam..her türlü eleştirinize açığım..
Dedim ya çok duygusalım bugün..bir hatam varsa affola.. Öncelikle kendim için sonrasında canım kızım ve eşim için bu yağ kütlelerinden kurtulacağım ve daha sağlıklı olacağım..

kızlarrr moral bozmuyoruz, telafi etmemiz için 5 günümüz var
bol bol su içiyoruz, zorlayın en az günlük 2,5 litre su için
ödem atmak için 1 ya da 2 fincan yeşil çay tüketebilirsiniz gün içinde,
ekmek yiyorsanız sadece sabah kahvaltıda 1 dilim tercih edin,
öğlen ve akşam yemekleriniz de mutlaka bol salata olsun
günlük toplam 1 kase yoğurt yiyin.
gün içerisinde 1, 2 fincan sade türk kahvesi ya da filtre kahve içebilirsiniz.
öğünlerinizde pilav, makarna olmasın.
zeytinyağlı ya da etli sebze yemeği tüketebilirsiniz.
ızgara et, köfte vb. tüketebilirsiniz

Allah sabır versin canım
Tabiki önce kendimiz için kilo vereceğiz
Ben 27 yaşına kadar çok zayıfım diye elestiriliyordum.o zamanlar Allah'ım nolur bende kilo alıyım diye dua ederdim.
Sonuç az kilo alınca hemen rahatsız olup vermeye uğraşırdım.
Yaklaşık 16 senedir fazla olmayan kilomu yanlış yöntemlerle vermeye çalıştım. Birde üstüne üstüne her sene yenileri eklendi.
Hâlâ iyisin senin fazla vermen gereken kilon yok diyenler var.
Amaaaan alan almış satan satmış bu saatten sonra zayıf olupta mankenmi olacan diyenler varya, tüm tüylerim ayağa kalkıyor
Benim annem çok kiloluydu. kullandığı ilaçlardan, zamanla hareketsizlikten. canım annem 6 gun sonra kaybedeli 2 sene olacak.
Bir iki kilo alıp nefesim daralınca aklıma gelir, annem gibi olmayacağım deyip kendime çeki düzen vermeye başlarım .ömrüm boyunca sürse de bunun mücadelesini vereceğim.
Daha yazacak çok şey varda ne kelimeleri nede cümleleri toparlayamıyorum.
Başın sağ olsun canım

Başınız sağ olsun canım herşeyi ne kadar güzel özetlemiş olsun herşeyin başı sağlık gerisi çokda önemli değil sonuçta
Rabbim mekanını cennet etsin ...Aminnnn

Senin de canım başın sağolsun,Allah güç versin, anne çok başkadır, aslında bilinçaltımıza inseler neler çıkacak kimbilir. en doğrusu bir iki kilo aldığında vermek,bende hep 68 kiloydum, taki ameliyat olana kadar.. iki yıl bile yordu beni yıllardır kilo ile mücadele edenler kimbilir neler yaşıyor, inşallah bizler de ideal kilomuza döneriz de rahatlarız.

Başınız sağolsun..
Haklısınız her şey sağlığımız için.
İşte böyle acı şekilde görmeden de insanın kafasına dank etmiyor bazen.

PAZARTESİ TARTISI 19 MART

CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 65,4>>65,9
_citlembik_ >>74,6>>
gokce41 >>60>> 60
EFfatmagul >> 58>>58.3
Alemin delisi >> 67,9>> 67.7
Ezgi osman >>78,6>>
gezegenfeza >>74,3>>
miyaww__ >>93,8>> 92.9
Zhre_ >> 103,6>> 103.9
Gncgl_555 >> 61>>
AngelicaPickles >>79,6>> 80.8
Dino1isi >>71,7>> 72.7
guziss35 >> 76,6>>
gokyuzundekiturna >>89,2>> 89
hayal114 >>84,4>>
Sekerportakalimm >>68>>67,70
s_eyan >>63,3 >>

planli >>56,5>>SON UYARI
azkolabolbuz DİSKALİFİYE

Başın sağolsun abla.
Mekanı cennet olsun anneciğinin.

G gokyuzundekiturna Başınız sağolsun canım benim..
“Beş şey gelmeden önce beş şeyin kıymetin bilin” buyurur Peygamberimiz (asm). Bunlar: Hastalık gelmeden önce sağlığın, ölüm gelmeden önce hayatın, ihtiyarlık gelmeden önce gençliğin, fakirlik gelmeden önce zenginliğin, dolu vakit gelmeden önce boş vaktin kıymetini bilmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…