Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim diaari cikinca evdende cantana birseyler atabilirsin, boylece disardan cok kalorili birseyler almana gerek kalmaz.
Ama su dogum gunu partileri,gunler felan yokmu haftaya oglumun dogum gunu var, ondan sonrakinhafta gunum var ertesi gunude aile gunum varr. Artik hafif seyler yaparim galiba.
4 Dilim beyaz ekmeğe eşittir.
Waw onun icin cok lezzetli

Sürekli dsarı cıkan bırısı degılımdr bıde hesapta yoktu okadar dsarda durmak ama artık simit yok aynen sorma yesen bi turlu yemesen bi turlu zor zor

Sürekli dsarı cıkan bırısı degılımdr bıde hesapta yoktu okadar dsarda durmak ama artık simit yok aynen sorma yesen bi turlu yemesen bi turlu zor zor

uzmanlar pugaça yerine simit yenilmesini öneriyor. Üzerindeki susamlar metebolizmayı hızlandırıyormuş ve çok faydalıymış. Ben genelde kahvaltıda simit yerim. Bir ara diyetisyene gitmiştim ara öğüne 2 dilim simit vermişti. Yani hayatından çıkarmana gerek yok bence. Herşey gibi az az yemeliyiz

Selamın Aleyküm 10. Takımın fıstık adayları

Herkese hayırlı sabahlar

Baktım bizim takımdakiler daha mışıl mışıl uyuyor birde sizlere uğrayayım dedim
Maşallah erken kalkanlar da var ne güzel

İnşallah cumaya kadar şu 3 günü çok iyi değerlendirip hepimiz eksiler görürüz

Günaydınnnn

Ben bu sabah 5,30da kalkıp sporumu yaptım.

1 saat eliptik tamam

Helal valla
Bende erken kalkanlardanım ama genelde sessizlikte güne kahveyle başlarım spor pek aklıma gelmez o saatte

Kızlar Günaydın ,
dünkü menüm:
sabah:1 yumurta ,2 tane iri yeşil zeytin, bir parça tulum peyniri
öğlen:bir küçük kase yoğurt üzerine ciya tohumu ekledim(duru bulgur minik tek kullanımlık paketlerde üretmiş çok memnum kaldım, yemeklerinize ekleyebilirsiniz) ve 5 tane fındık
akşam:5 tane domates, bir biber, bir tane grisini ve 5 tane fındık

ara öğünüm:1 greygurt yemeyi adet edindim kendime,yağ yakıcı özelliği var diyolar ne derece doğru bilmiyorum.

Aslında dün kara lahana yemeği pişti evde, yiyemedim yoksa akşam onu yicektim, sabah tartıda , 88,20 geldim, cumaya kadar umarım 85 i görürüm bu hafta biraz daha kasacam yaz geliyor, bir an evvel 80 in altına düşersem daha rahat hareket edebilirim diye düşünüyorum.

çok doğru kuzum, yaza az kaldı ve çok güzel kilolar verebiliriz
haziranda keşke dememek için lütfen çok dikkat edelim, her yiyeceğin tadını zaten biliyoruz ve yok olmayacaklar her zaman varlar.azimli olmalıyız, başaracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…