neşen daim olsun
Moniş abla cocuklarla ugrasiyom yemek yaptim buyugunu okula goturup getircem hazirlancam bugunde akşam vardiyasindayim. Burayada goz atiyorum.kızlar,
sessiz mi buralar
hani benim kızçelerimn sayfalar dolusu oku oku bitiremediğim mesajları
Afiyet olsun harika gozukuyor kahve.Kızımdiş çıkarıyor hemde azı yaktı bizigece çok ağladı ki kızımın huyu değildir. Dünden beri burnuda alıyor üstüne hasta olmaz inşallah
Bende şimdi uyuttum onu herşey beni bekliyor ama bende kendime kahve yaptım üstündeki kalp size gelsin kızlarEki Görüntüle 2126087
Cok ozeniyorum filtre kahve falan icenlereHâlâ alışamadım ,çamur gibi geliyor
moni şim, yürüyüş sonrası henüz adrenalin seviyen yüksekken bir not bırakmak istedim sana..
ki yağ yakımı biraz daha devam etsin.
ya sen ne şekersin.. nasıl güzel kalplisin.
Beni kırmadın, kaptanlık teklimi kabul ettin.. bir kez daha (bin kez daha) teşekkürler.
Adını gördükçe mutlu oluyorum, bil istedim.
Eminim ki kendin gibi güzel insanları toplamışsındır takım çatısı altında.
Not: Yazdığım her mesajın altında istisnasız adını görüyorum. Ne yazsam okuyor ve beni "suya yazıyor olma" hissinden kurtarıyorsun. Minnettarım.
neşen daim olsun
merak ta ettim tabii
nedir nedir
ozamaan biz de tesekkur ederiz boyle cicis bi kaptanı bize kaptan olarak kazandirdigin icin :)
onun gibi bir kaptan olmasa durmazdim burda ( edinilen iyi arkadaslar bastamiyaww__ im da var tabiki ) baskı yok, ama oklavası elinde :) insan, sırf o kilo vermezsek uzulur diye dusunup cız yiyemiyor bazen. ( bazen de kaptırıyoruz tabiki )
Kizlar turk kahvesinj sekersiz icemiyorm.aci geliyor yag yakimi icin onemliymis nasil alistiniz
Valla filtreyi nescafeyi ver kupa kupa içerim.ama türk kahvesi az şekerli güzel şekersiz hiç güzel değilCok ozeniyorum filtre kahve falan icenlerehic kahve kulturu olmaz mi bir insanda
Öyledir bizim kaptanımızmoni şim, yürüyüş sonrası henüz adrenalin seviyen yüksekken bir not bırakmak istedim sana..
Beni kırmadın, kaptanlık teklimi kabul ettin.. bir kez daha (bin kez daha) teşekkürler.
Not: Yazdığım her mesajın altında istisnasız adını görüyorum. Ne yazsam okuyor ve beni "suya yazıyor olma" hissinden kurtarıyorsun. Minnettarım.
Yok bana teşekkür etmeyin.ozamaan biz de tesekkur ederiz boyle cicis bi kaptanı bize kaptan olarak kazandirdigin icin :)
onun gibi bir kaptan olmasa durmazdim burda ( edinilen iyi arkadaslar bastamiyaww__ im da var tabiki ) baskı yok, ama oklavası elinde :) insan, sırf o kilo vermezsek uzulur diye dusunup cız yiyemiyor bazen. ( bazen de kaptırıyoruz tabiki )
ozamaan biz de tesekkur ederiz boyle cicis bi kaptanı bize kaptan olarak kazandirdigin icin :)
Bizim eve de şart ama bizimkiyle zor yaaa ev karman çormantemizlik zamanı
sağolasın inşallah olmaz hasta her diş döneminde yaşıyoruz burun tıkanıklığı geceleri baya sıkıntıohh miss afiyet olsun kuzum, bol yağ yaksın
kuzucuğuna geçmiş olsun, diş çıkarırken burun akıntısı olabiliyor grip olmaz inşallah
aynen öyle bir diş çıktım geliyorum diyor bir ay sürüyor bizim artık son düzlükte iyice belirgin ama perişan oluyor çocuklar diş çıkaracağım diye nasıl kulakları ağrıyorsa iki eliyle vuruyor kulaklarınaAfiyet olsun harika gozukuyor kahve.
Su disler yokmu zaten bi patlasa kizimdada sisti sisti beyazladi ama henuz cikmadi
Bize çok güzel bir şans bırakmışsınız o zamanmoni şim, yürüyüş sonrası henüz adrenalin seviyen yüksekken bir not bırakmak istedim sana..
Etli miKayınvalidemdeyim bu akşam.
Besni tava yapıyor kendisi. Fenaa fenaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?