Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar,
sessiz mi buralar
hani benim kızçelerimn sayfalar dolusu oku oku bitiremediğim mesajları
Moniş abla cocuklarla ugrasiyom yemek yaptim buyugunu okula goturup getircem hazirlancam bugunde akşam vardiyasindayim. Burayada goz atiyorum.
Evet ya sakiniz buaralar sanki

Afiyet olsun harika gozukuyor kahve.
Su disler yokmu zaten bi patlasa kizimdada sisti sisti beyazladi ama henuz cikmadi

moni şim, yürüyüş sonrası henüz adrenalin seviyen yüksekken bir not bırakmak istedim sana..
ki yağ yakımı biraz daha devam etsin.

ya sen ne şekersin.. nasıl güzel kalplisin.
Beni kırmadın, kaptanlık teklimi kabul ettin.. bir kez daha (bin kez daha) teşekkürler.
Adını gördükçe mutlu oluyorum, bil istedim.

Eminim ki kendin gibi güzel insanları toplamışsındır takım çatısı altında.

Not: Yazdığım her mesajın altında istisnasız adını görüyorum. Ne yazsam okuyor ve beni "suya yazıyor olma" hissinden kurtarıyorsun. Minnettarım.

ozamaan biz de tesekkur ederiz boyle cicis bi kaptanı bize kaptan olarak kazandirdigin icin :)
onun gibi bir kaptan olmasa durmazdim burda ( edinilen iyi arkadaslar basta miyaww__ im da var tabiki ) baskı yok, ama oklavası elinde :) insan, sırf o kilo vermezsek uzulur diye dusunup cız yiyemiyor bazen. ( bazen de kaptırıyoruz tabiki )

neşen daim olsun

merak ta ettim tabii
nedir nedir

İyileştimmmm spor da yaptımmmm süperimm.

Seni güzel arkadaş seniii.

Öyledir bizim kaptanımız

Yok bana teşekkür etmeyin.
Ben moni şime teşekkür edeyim, sizler de benim teklifimi kabul ettiği için ona teşekkür edin.

cımbızı unuttunmu

temizlik zamanı
Bizim eve de şart ama bizimkiyle zor yaaa ev karman çorman
ohh miss afiyet olsun kuzum, bol yağ yaksın
kuzucuğuna geçmiş olsun, diş çıkarırken burun akıntısı olabiliyor grip olmaz inşallah
sağolasın inşallah olmaz hasta her diş döneminde yaşıyoruz burun tıkanıklığı geceleri baya sıkıntı

Afiyet olsun harika gozukuyor kahve.
Su disler yokmu zaten bi patlasa kizimdada sisti sisti beyazladi ama henuz cikmadi
aynen öyle bir diş çıktım geliyorum diyor bir ay sürüyor bizim artık son düzlükte iyice belirgin ama perişan oluyor çocuklar diş çıkaracağım diye nasıl kulakları ağrıyorsa iki eliyle vuruyor kulaklarına

Bize çok güzel bir şans bırakmışsınız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…