cımbızı unuttunmu
Bence sudur sucanim bisey cekiyo
Bence sudur su
Yok bana teşekkür etmeyin.
Benmoni şime teşekkür edeyim, sizler de benim teklifimi kabul ettiği için ona teşekkür edin.
Superrmenum: G gokce41
sabah: ceyrek poaca
bir bardak sekersiz cay
oglen: sade turk kahvesi, 5 6 tane badem
aksam : 4. 5 kasik patates yemegi
3 kaşık bulgur pilavı
biraz yogurt ve turşu
Zre_ simdiden 2 litreyi bulmuştur su. devam etcem :)
AngelicaPickles spor yok çok erinmezsem evde biseyler yapmayi dusunuyorum
Canım cahilliğimi mazur gör nedir bu glifor acabadegil yaaaaa glifora ragmen nasil bi can anlamadim ben
Canım cahilliğimi mazur gör nedir bu glifor acaba
Etli miofff fırında yapılacaksa birde
Ay onu dr banada yazmisti.ben kizkenşeker ilacı.
polikistik over ve insulin direncinden dolayi verdi doktor. kullananlar canlarinij pek bisey cekmediginden bahseder istah kaybi falan der bende etkisi yok(
Ay onu dr banada yazmisti.ben kizken
Kistler icin.garip gelmisti seker ilaci ne alaka diyr.baska dr gitmistim gcnelle diye dogun kontrol ilaci gibi bir ilac yazdi.evlendim 1 bucuk sene kullandim.biraktim hamile kaldim hemen.suan varlar mi hala bilmiyorum.daha hastalanmadim 6 ay oldu resmen patlayacam
Zalim kistler.gobekde ki sis yetmezmis gibi birde su killar.sinir bozuyorgynelle de kullandim 6 yilcik kadar falan :)
vucudun seker dengesini bozuyor o kistler seker ilaciyla dengeleniyor. cok da iyi oluyor. gynellle pismanliktir :)
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin toparlanırsınşeker ilacı.
polikistik over ve insulin direncinden dolayi verdi doktor. kullananlar canlarinij pek bisey cekmediginden bahseder istah kaybi falan der bende etkisi yok(
Amanın amanın kaç ordan kaç
Evett bol etlii ve fırındaa.
Yaa evet ben dr gittim adet düzensizliği kıllanma yapıyor bende lazere gidiyorum mecbur geçen yıl çenemde çıkmaya başladı iğrenç duruyorlarZalim kistler.gobekde ki sis yetmezmis gibi birde su killar.sinir bozuyor
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin toparlanırsın
Amanın amanın kaç ordan kaç
Çoçuklarla yorucu olmaması mümkün değildi zatenSelam canlar çocuklarla meşguldum bayağı
Akşam yemeğimi yiyorum şuan
Yorucu bir gündü bnm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?