sade türk kahvemi içtim yansın yağlar
azcık ta müzikle kıvırtayım
kalkın oturmaya mı geldik
hobaaaa
yok yok yemeğini ye mutlaka, ara öğün olarak içersin kahveyioglen icin sadece turk kahvesi mi icsem. ya da aksama mi oyle yapsam
benim listelerden kendine örnek menü oluşturabilirsinoglen icin sadece turk kahvesi mi icsem. ya da aksama mi oyle yapsam
yok yok yemeğini ye mutlaka, ara öğün olarak içersin kahveyi
zayıflamaya çalışıyoruz açlıktan bayılmaya değil
benim listelerden kendine örnek menü oluşturabilirsin
ara öğünlerde mutlaka şekerin için bişiler atıştır yine benim menülerde görebilirsin
kahve candır, sade ve ölçülü içildiğindeokuldayken aclik hissetmiyorum evde durmak beni çildirtiyo
bakiyim evde kahve varsa iccem aksama yerim biseyler. bugun çıkabilirsem yurusem iyi olur :) ( nasil bir kahve icmiyorsam evde olup olmadigindan bile haberim yok)
Hamileyken bi oturusta en az 10 tane kivi yerdimYAĞ YAKMAYA YARDIMCI MEYVE
ANANAS
KİVİ
badem yiyorum ve de kahvee iccemkahve candır, sade ve ölçülü içildiğinde
yoğurt ye kuzum en azından, hiçbir şey yememek olmaz
ara öğünleri mutlaka yap, yağ yakımı ve ani açlık krizleri için çok önemli
ben hiç sade kahve içemezdim sonra alıştım şimdi de şekerli içemiyorum.yanında 1 adet hurma ya da 3 kuru kayısı ile başlayabilirsinKizlar turk kahvesinj sekersiz icemiyorm.aci geliyor yag yakimi icin onemliymis nasil alistiniz
en az iki buçuk litre diyor ben zaten içiyorumGünlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz?
Günlük su ihtiyacını basit bir çarpma işlemi ‘Kilo x 0,033 = Günlük Su İhtiyacı.
Hâlâ alışamadım ,çamur gibi geliyorKizlar turk kahvesinj sekersiz icemiyorm.aci geliyor yag yakimi icin onemliymis nasil alistiniz
Bende şekerli içemiyorumben hiç sade kahve içemezdim sonra alıştım şimdi de şekerli içemiyorum.yanında 1 adet hurma ya da 3 kuru kayısı ile başlayabilirsin
kızlar,
sessiz mi buralar
hani benim kızçelerimn sayfalar dolusu oku oku bitiremediğim mesajları
ohh miss afiyet olsun kuzum, bol yağ yaksınKızımdiş çıkarıyor hemde azı yaktı bizigece çok ağladı ki kızımın huyu değildir. Dünden beri burnuda alıyor üstüne hasta olmaz inşallah
Bende şimdi uyuttum onu herşey beni bekliyor ama bende kendime kahve yaptım üstündeki kalp size gelsin kızlarEki Görüntüle 2126087
ne iyi ettin gülüm eline sağlıktemizlik zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?