Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah ac karnima su

Kahvalti
1 kraker surme peynirli
1 kk peynir
2zeytin
Yesil cay
Yarim domates
1 omlet

Ara
1 kahve
1 dilim ananas
Su

Oglen
2 firinlanmis kofte
1 kucuk dilim patlican
2 kasık yogurt

Ara
1 bardak kahve ve su

Aksam
2 firinlanmis kofte
2 kasık bulgur
1 firinlanmis yesil ve kirmizi biber

Son ara
1 bardak yesil cay
1 activia

Su 2 litreyi gecti
Spor: 10 dkk egzersiz adimlarimida eve donunce yazcam

Ciz yokk

AngelicaPickles G gokce41

cız bakanıyım ceza isi bende :)
3 litre oldu nerdeyse daha ne icceksem.
Su içmek iyide wc olayı sıkıntı yaa

Kesinlikle ama bak mesela oğlum 3 yaşında çok rahatım ondan yana çünkü laftan anlıyor uyum sağlıyor küçük ise canıma okuyor onun planlarına uyuyoruz
Doğru diyorsun aslında bizimkinde yasına girecek zaten birşeyden anlamıyor kafasına göre takılıyor bide dediğin gibi ona uyuyoruz

Lazere gitmeyi bende istiyorum.tum vucut.ama bitirmiyorlar burda koltuk altina bir sene gittim hala bitmemisti biraktim. acisida ayri bir dert
Evet o işlemde bata uzun suruyo ama mecbur sonucu iyi oluyor
Amanın ben içindeki nohutları seviyorum yaa tuhaflığa bak

kalorisi var bayagi. ama sekerini azaltsak bence faydali olabilir. sence? evet sence de evet karar verildi aşure yenilebilir

en azindan 6li rakamlari gorene kadar yapmamam lazim. uc ileri 1 geri gidiyorum hala cuma gunki kiloma inemedim
Oglen yemegi niyetine kucuk porsiyon yiyebilirsn bence

@gökçe41
Sabah
2 yumurta
Yeşillik

Öğlen
Süzme yoğurt
Bal
1 kaşık maca tozu

akşam
33lük bomonti Dino1isi
Avokadolu tavuk dürüm

Zre_ 2 litre su

avakadolu durum mu bomonti de şekerli. 15 dakika spor cezan varr. baslayip bitir bence hemenn dun de tiramisu falan hatirliyorum uyku arasi okudum saklıyordum

Dürümü diyet menüsünden seçtim tam buğday filandı. Ama bira cızz oldu evet eve gideyim çekcem cezamı.

sen ve ben :) ikimiz de artidayiz cumadan sonra. bu tarz kacamaklar olabilir. oglen yemegi yerine yenilebilir mesela aksama da birakmak iyi degil ama. suan vakti degil once cuma gunki artidan kurtulup ödül olarak yapaliim bunları . tamam haber bekliyoruz :)
avakadolu tavuk durum nasil oluyo ya cok cahil hissettim ilk defa duydum bildigimiz avakado bildigimiz tavuk durum ikisi ayni sahnede mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…