he diyince buluncak bisey degilki :)Yok yok yemezsin sen
kalp kalbe karşı. sen ben kalp. kafamda deli sorularDünde benim aklımdaydı aşure çok severim
Ben de sabitteyimEvet şekeri az olursa gayette tok tutan bişey zaten olar bence
Cuma neler olacak merak ediyorum şahsen
Aynen anlatmama gerek yok bakin mökkemmell bakinmikemmeeell bir manzara
he diyince buluncak bisey degilki :)
kalp kalbe karşı. sen ben kalp. kafamda deli sorular
sabittesin ne hos. ben 600 gram.falan fazlayim
Yok şöle olmuş böle olmuş konuşmuyorumAynen anlatmama gerek yok bakin mökkemmell bakin
Su içmek iyide wc olayı sıkıntı yaacız bakanıyım ceza isi bende :)
3 litre oldu nerdeyse daha ne icceksem.
Doğru diyorsun aslında bizimkinde yasına girecek zaten birşeyden anlamıyorKesinlikle ama bak mesela oğlum 3 yaşında çok rahatım ondan yana çünkü laftan anlıyor uyum sağlıyor küçük ise canıma okuyor onun planlarına uyuyoruz
Evet o işlemde bata uzun suruyoLazere gitmeyi bende istiyorum.tum vucut.ama bitirmiyorlar burda koltuk altina bir sene gittim hala bitmemisti biraktim. acisida ayri bir dert
Amanınaşure!
Oglen yemegi niyetine kucuk porsiyon yiyebilirsn bencekalorisi var bayagi. ama sekerini azaltsak bence faydali olabilir. sence? evet sence de evet karar verildi aşure yenilebilir
en azindan 6li rakamlari gorene kadar yapmamam lazim. uc ileri 1 geri gidiyorumhala cuma gunki kiloma inemedim
Oglen yemegi niyetine kucuk porsiyon yiyebilirsn bence
avakadolu durum mubomonti de şekerli. 15 dakika spor cezan varr. baslayip bitir bence hemenn dun de tiramisu falan hatirliyorum uyku arasi okudum saklıyordum
Dürümü diyet menüsünden seçtim tam buğday filandı. Ama bira cızz oldu eveteve gideyim çekcem cezamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?